Dodaj do ulubionych

okulary słoneczne

IP: 62.233.181.* 20.04.04, 22:25
Chcialabym kupic okulary sloneczne z filtrem uv, najlepiej w sklepie
okulistycznym.Przygotowalam sie na wydatek rzedu 100-150 zl.Niestety wchodzac
do sklepow okulistycznych ceny takich okularow przerazily mnie-to wydatek 250-
500 zl, modele gucci,armani itd.Nawet jesli sa jakies inne,tansze,to z reguly
bardzo skapy wybor.Ponadto wszystkie okulary pozamykane,trzeba prosic
ekspedienke za kazdym razem.Macie takie same doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: val Re: okulary słoneczne IP: 62.233.181.* 20.04.04, 22:47
      Za ile kupujecie okulary?
      • Gość: Marti Re: okulary słoneczne IP: *.usc.gov.pl 21.04.04, 10:33
        Ja niestety dużo wydaję ok. 300-400 zl, ale kupuję w ramch prezentu dla siebie
        (tzn prezent zrzutka od paru osób. Moim zdaniem warto, bo to szlona różnica w
        jakości! Mam swój ulubiony i zaprzyjaźniony sklep na Mokotowskiej(Okorama obok
        kawiarni Słodki-Słony). Tam ceny zaczynaja się od 300,ale jest jedna duża
        zaleta - okulary są ogólnie dostępne i można je samemu przymierzać.Najlepiej
        gdy w sksalonie obsługuje chłopak -daje zawsze zniżki :)
        pozdrawiam
        • Gość: KJP Re: okulary słoneczne IP: *.mos.gov.pl 21.04.04, 10:38
          Można też zrobić tak: kupic u optyka oprawki jakie Ci sie spodobaja i u niego
          wstawić szkła przeciwsłoneczne z filtrem. Wiele moich znajomych tak zrobiło. I
          na pewno w takich okularach nie będzie chodziło pół miasta i będą bezpieczne
          dla oczu. No i wydaje mi się, że powinny wyjść taniej niż jakieś markowe.

Pozdrawiam
    • Gość: Monka Re: okulary słoneczne IP: *.sylaba.poznan.pl 21.04.04, 11:08
      Myślę, że za ok. 150 - 200 zł kupisz okulary polaroid. Są naprawdę dobre.
    • Gość: ivy Re: okulary słoneczne IP: 62.29.134.* 21.04.04, 12:13
      a u mnie sa fajne za 39 zl. nie zauwazylam zeby czyms sie roznily od armaniego
      np, bo tez przymierzalam
    • Gość: katinka Re: okulary słoneczne IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.04.04, 12:26
      od ubieglorocznej wiosny mam okularki polaroid, swietna ponadczasowa oprawka w
      kolorze zgnilej zieleni (mam zielone oczy), no i te szkla... zero rys,
      skutecznie odbijaja ostre swiatlo, nic a nic nie swieci mi z boku, co jest dla
      mnie niezmiernie wazne, gdy jade samochodem, pelen komfort noszenia i co
      najwazniejsze: w koncu moje oczy mnie nie bola... wydatek kolo 100 zl, do tego
      piekne letnie etui i komplet sciereczek do czyszczenia ze specjalnym plynem,
      szczerze polecam, Valentinko :)
    • Gość: monika Re: okulary słoneczne IP: *.frigoglass.pl 21.04.04, 13:39
      trafilas na jakis dziwny sklep; radze pojechac do duzych centrow handlowych i
      sprobowac w L'Optique Carrefour, Synoptik, Vision Express itp. tam jest wiecej
      okularow przeciwslonecznych w cenach od 100 do 200 zl i nie spotkalam sie ani
      razu, zeby byly pozamykane w szafkach, po prostu maja specjalne zabezpieczenia
      przeciwkradziezowe
    • Gość: marta Re: okulary słoneczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 14:35
      Polaroidy sa ok, ale mają dość sportowy wygląd. Kosztują sporo ale bez
      szaleństw. W zeszłym roku kupiłam sobie w sklepie sportowym okulary firmy
      Brenda, z filtrem i powłoką antyrefleksową za ok. 70-90 zł. Są super a przy tym
      mają raczej elegancki i niesportowy dizajn. Doskonale sprawdziły się w słoncu
      zeszłego lata, a także na codzień do miasta. W cieplejsze dni jeździłam w nich
      na nartach (zwykle w goglach, bo cieplej).
    • Gość: Monika Re: okulary słoneczne IP: *.pk.edu.pl 25.04.04, 20:07
      Ja polecam okulary Ray Ban są bardzo dobre mają super oprawki a cena zależy od
      modelu
      • Gość: Sandra Re: okulary słoneczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 20:26
        Ja mialam tez sam problem jak autorka ppstu, az w koncu kupilam okulary w
        salonie Optical Christex. za 150 zl, sa firmy Peter Miller, i sa sliczne..jasne
        ze wolalabym Prade za 500, ale poki co...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka