Gość: Inka IP: 217.153.15.* 27.04.04, 09:20 Co wiecie na temat usuwania wąsika metodą elektrolizy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inka Re: Depilacja elektrolizą IP: 217.153.15.* 27.04.04, 10:06 Naprawdę nikt nie ma żadnych doświadczeń? Podzielcie się tym, co wiecie, please... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Depilacja elektrolizą IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 27.04.04, 12:43 Niestety czasochlonne, a co do bolu to da sie wytrzymac (takie moce szczypanie). Ta metoda polega na wprowadzeniu igly do mieszka wlosowego. Niestety nie zawsze, ze pierwszym razem uda sie zniszczy go (to zalezy od w jakiej fazie wzrostu jest wlos). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Depilacja elektrolizą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 16:58 podciągam temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Depilacja elektrolizą IP: *.access.uk.tiscali.com 27.04.04, 20:22 elektroliza usuwa sie raczej pojedyncze wloski...jak masz duzo cierpliwosci to jest to skuteczny efekt.. najlepszy na wasik (jezeli bardzo ciemnyto laser) jesli jasne to wosk Polecam najpierw pochodzic pare razy do kosmetyczki, podpatrzyc technike, a potem samemu zabrac sie za to U mnie dziala pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
melitka Re: Depilacja elektrolizą 27.04.04, 21:01 Według mnie bardzo skuteczne. Wprawdzie trzeba było zrobić dużo zabiegów (trzeba się wykazać uporem i cierpliwością), ale problem znikł. No i cena też nie jest przerażająca. Trochę boli, ale ślady szybko znikają. I już po wąsiku :) Umarł i pogrzebion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Depilacja elektrolizą IP: 217.153.15.* 28.04.04, 08:49 A ślady jak wyglądają? I czy długo się utrzymują? Odpowiedz Link Zgłoś
melitka Re: Depilacja elektrolizą 28.04.04, 19:31 Ślady to czerwone plamki, a na ich środku czasem malutkie bąbelki. Na drugi dzień o wiele mniej widoczne. Szybko się goją. Pod makijażem (najlepiej jakiś apteczny podkład - SVR (chyba tak się to nazywa), La Roche Posay itp.) nie widać prawie w ogóle. Jeśli jesteś z Łodzi, to służę adresami - wypróbowałam kilka gabinetów kosmetycznych i jednego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Depilacja elektrolizą IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 28.04.04, 22:58 To pewnie sprawa indywidualna. U mnie jest tylko zaczerwienienie, ktore trwa ok. 1 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Depilacja elektrolizą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 23:23 ile kosztuje taki zabieg i gdzie go wykonac ? w gabinetach kosmetycznych? Czy bardzo boli? co ile trzeba go powtarzac? Odpowiedz Link Zgłoś