Dodaj do ulubionych

Depilacja elektrolizą

IP: 217.153.15.* 27.04.04, 09:20
Co wiecie na temat usuwania wąsika metodą elektrolizy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Inka Re: Depilacja elektrolizą IP: 217.153.15.* 27.04.04, 10:06
      Naprawdę nikt nie ma żadnych doświadczeń?
      Podzielcie się tym, co wiecie, please...
      • Gość: P. Re: Depilacja elektrolizą IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 27.04.04, 12:43
        Niestety czasochlonne, a co do bolu to da sie wytrzymac (takie moce szczypanie).
        Ta metoda polega na wprowadzeniu igly do mieszka wlosowego. Niestety nie
        zawsze, ze pierwszym razem uda sie zniszczy go (to zalezy od w jakiej fazie
        wzrostu jest wlos).
      • Gość: ciekawska Re: Depilacja elektrolizą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 16:58
        podciągam temat
    • Gość: ania Re: Depilacja elektrolizą IP: *.access.uk.tiscali.com 27.04.04, 20:22
      elektroliza usuwa sie raczej pojedyncze wloski...jak masz duzo cierpliwosci to
      jest to skuteczny efekt.. najlepszy na wasik (jezeli bardzo ciemnyto laser)
      jesli jasne to wosk
      Polecam najpierw pochodzic pare razy do kosmetyczki, podpatrzyc technike, a
      potem samemu zabrac sie za to
      U mnie dziala
      pozdrawiam
    • melitka Re: Depilacja elektrolizą 27.04.04, 21:01
      Według mnie bardzo skuteczne. Wprawdzie trzeba było zrobić dużo zabiegów
      (trzeba się wykazać uporem i cierpliwością), ale problem znikł. No i cena też
      nie jest przerażająca. Trochę boli, ale ślady szybko znikają. I już po
      wąsiku :) Umarł i pogrzebion.
      • Gość: Inka Re: Depilacja elektrolizą IP: 217.153.15.* 28.04.04, 08:49
        A ślady jak wyglądają? I czy długo się utrzymują?
        • melitka Re: Depilacja elektrolizą 28.04.04, 19:31
          Ślady to czerwone plamki, a na ich środku czasem malutkie bąbelki. Na drugi
          dzień o wiele mniej widoczne. Szybko się goją. Pod makijażem (najlepiej jakiś
          apteczny podkład - SVR (chyba tak się to nazywa), La Roche Posay itp.) nie
          widać prawie w ogóle. Jeśli jesteś z Łodzi, to służę adresami - wypróbowałam
          kilka gabinetów kosmetycznych i jednego lekarza.
          • Gość: P. Re: Depilacja elektrolizą IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 28.04.04, 22:58
            To pewnie sprawa indywidualna.
            U mnie jest tylko zaczerwienienie, ktore trwa ok. 1 godziny.
            • Gość: ciekawska Re: Depilacja elektrolizą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 23:23
              ile kosztuje taki zabieg i gdzie go wykonac ? w gabinetach kosmetycznych?
              Czy bardzo boli? co ile trzeba go powtarzac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka