Dodaj do ulubionych

Metoda H. Różańskiego

IP: 81.186.225.* 06.05.04, 19:17
Co o tym myślicie?
www.luskiewnik.gower.pl/acnessterid2003.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: goha Re: Metoda H. Różańskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:29
      Dla mojej córki te elementarz, który wiele jej nauczył i pomógł.Robi te
      peelingi z ziół kupuje inne polecane preparaty i widać po trzech tygodniach
      poprawę cery.
      • Gość: gOSIA Re: Metoda H. Różańskiego IP: *.chello.pl 07.05.04, 00:20
        uWAŻAM ŻE FACET JET DO RZECZY I NAPRAWDĘ POMAGA LUDZIOM,ZAWSZE POLECAM INNYCH
        BABKOM/FACETOM TĘ STRONĘ JEst rzetelna,fachowa i przydatna,sama właśnie
        przechodzę jedną z kuracji --przynajmniej non stop nie pakujesz w siebie chemii
        [dermatolodzy antybiotyki albo Roaccutane zalecają]
        • Gość: sniegotka Re: Metoda H. Różańskiego IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 07.05.04, 10:29
          A ja mam hmm - watpilwosci. Wiele z zalecanym mikstur pozatykalo mi strasznie
          pory i bardzo podraznilo mi twarz. Ziola ktore pialm przez 5 miesiecy nic a nic
          nie pomogly. Radze uwazac i wczytywac sie w sklad masci ktore maja byc baza do
          tych "lekarstw" zalecanych przez Rozanskiego. Wiele maja zatykaczy.

• Gość: ciekawa Re: Metoda H. Różańskiego IP: 81.186.225.* 07.05.04, 19:52
      Dziękuję serdecznie za odpowiedzi!:-)
      Chciałabym jeszcze dopytać Was(a szczególnie Ciebie Gosiu) o parę rzeczy:
      1/Na tamtej stronce jest napisane,że oprócz ziół trzeba zażywać jeszcze
      lekarstwa tj. Vascocitrol, Cemaflavone, Sylimarol, Methiovit, Lipostabil,
      Polidanen...troche ich sporo..Zastanawiam się,czy zażywanie ich w takich
      ilościach jest bezpieczne dla zdrowia, a może stosuje się tylko wybrane z nich?
      Czy można je dostać bez recepty(i mniej więcej ile kosztuja)?
      2/W jaki sposób najlepiej zdobyć zioła do mieszanek?
      3/Czy można pominąć w tej kuracji wymienione wyżej lekarstwa?
      4/Przez jaki okres czasu należy stosować kuracje?
      Pozdrawiam!!
      Z góry dziękuję za dalsze odpowiedzi!Buźka
      • Gość: justy Re: Metoda H. Różańskiego IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 07.05.04, 22:11
        w przyblizeniu:
        połowy z tych leków nie ma na rynku
        druga połowa jest na receptę
        • Gość: ciekawa Re: Metoda H. Różańskiego IP: 81.186.225.* 08.05.04, 11:10
          Justy, a które z tych leków można dostać na recepte? Czy te leki są "łagodne"
          czy bardzo silne?
          • justy1 Re: Metoda H. Różańskiego 08.05.04, 11:45
            z tych wymienionych to methiovit, lipostabil i kiedyś (1-2 lata temu) poldanen.
            Vascocitrol, Cemaflavone- niedostepne na polskim rynku.

• justy1 Re: Metoda H. Różańskiego 08.05.04, 11:45
            i czy są łagodne? raczej tak.
            • Gość: ciekawa Re: Metoda H. Różańskiego IP: 81.186.225.* 08.05.04, 21:55
              dzięki Justy, pozdrawiam!
              czy Twoim zdaniem ta metoda może być skuteczna?
      • Gość: gOSIA Re: Metoda H. Różańskiego IP: *.chello.pl 08.05.04, 13:40
        hej ciekawa!ODPISZĘ CI DZIŚ WIECZORKIEM.Pozdrawiam
        • Gość: ciekawa Re: Metoda H. Różańskiego IP: 81.186.225.* 08.05.04, 21:53
          Hej Gosia! Czekam na odpowiedź;-)Pozdrówka
          • Gość: gOSIA Re: Metoda H. Różańskiego IP: *.chello.pl 08.05.04, 22:03
            rANY NAPRAWDĘ STRASZNIE PRZEPRASZAM MAM SESJĘ ,NIEDŁUGO i jeszcze nie
            skończyliśmy się uczyć[jest u mnie naukowa posiadówka] z całą penością odpiszę
            jutro postaram się przed 12--jest tego trochę także teraz się nie wyrobię}
            Pozdrawiam dam znać w 100%.PA
            • Gość: ciekawa Re: Metoda H. Różańskiego IP: 81.186.225.* 08.05.04, 22:27
              Oki, będę czekać, powodzenia w nauce! papa
    • Gość: ciekawa Pytanie do Sniegotki IP: 81.186.225.* 07.05.04, 19:56
      Sniegotka, stosowałaś te mieszanki ziołowe, które są na tej stronce?
      • Gość: sniegotka Re: Pytanie do Sniegotki IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 08.05.04, 13:12
        Tak, stosowalam akurat te ktorej skladniki byly w zielarni,pamietm ze mieszanka
        skladala sie z liscia ortosyfonu, ziela dziurawca, korzenia wilzyny i jeszcze
        kilku skladnikow. Miala lekko przeczyszczajace dzialanie, jednak w zaden sposob
        nie zmienila stanu mojej cery. Bralam rozwniez Poldanen, Tadenan, wyciag z pestek
        dyni, witaminy zalecane przez Rozanskiego, krem na bazie kremu Nivea, masci z
        nagietka, masci antybakteryjnej z apteki i olejkow herbacianego i lawendowego -
        odstawilam bo strrrsznie zatykal pory (nic dziwnego - byl nimozliwie tlusty).
        Podobnie tonik na bazie nafty - jak mozna myslec ze nie pogorszy on stany cery
        tradzikowej!

• Gość: ciekawa Re: Pytanie do Sniegotki IP: 81.186.225.* 08.05.04, 22:03
          do tych różnych maści i innych preparatów do stosowania bezpośrednio na skórę
          też mam nieufne podejście. W tej kuracji przede wszystkim interesuje mnie picie
          tych ziół+ ewentualnie branie jakiegoś z tych leków.Była tam jeszcze mowa o jak
          najczęstszym piciu kompotu z rabarbaru oraz jedzeniu miodu.Nigdy nie lubilam
          rabarbaru leee, ale jak ma pomóc to chyba się przemogę, choć szczerze mówiąc
          jakoś w ten rabarbar nie chce mi się wierzyć;)..Pozdrawiam serdecznie!
    • Gość: ciekawa Re: Metoda H. Różańskiego IP: 81.186.225.* 10.05.04, 23:28
      odświeżam topic
      • Gość: gOSIA Re: Metoda H. Różańskiego IP: *.chello.pl 11.05.04, 00:20
        KURKA WODNA -DOPISZĘ COŚ RANKIEM BO PADAM,WYBACZ TRAFIŁAŚ NA "GORĄCY
        TYDZIEŃ"!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka