Gość: LadyX IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.05.04, 16:42 Poszukuje dobrego podkladu. Czy mozecie cos poradzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzaba Re: dobry podklad IP: 213.199.221.* 07.05.04, 18:22 Nie piszesz, jaką masz cerę i czego oczekujesz. Mogę Ci tylko napisać, co ja stosuję. Mam cerę mieszną, skłonną do świecenia, używam Air Wear Loreal'a, ładnie wtapia się w skórę, wyrównuje koloryt, jest lekki i bardzo mi odpowiada, bo tego oczekuję od podkładu. Natomiast nie kryje i nie matowi. Pzdr Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorika Re: dobry podklad IP: *.nn / 62.233.189.* 07.05.04, 18:26 ten podkład już jest wycofany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: dobry podklad IP: 213.199.221.* 07.05.04, 18:38 Oj, to bardzo smutne:( Kupowałam go też na Allegro, u Ziorka, ale po przeczytaniu wątku o m.in. jego działalności, to nie mam już ochoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muriel Re: dobry podklad IP: *.magma / *.magma-net.pl 07.05.04, 19:29 Wiele juz bylo na tym forum na ten temat... Ja moge ci osobiscie polecic podklad matujacy Oriflame, przed ktorym bronilam sie rekami i nogami, bo konsultantka nieco nachalnie go zachwalala ;). Rozprowadza sie bez problemu, ladnie kryje, nie daje tlustawego polysku (brrr...), matuje dobrze. No i najwazniejsze: przy tych wszystkich zaletach jest niemalze niewidoczny na twarzy, naprawde dobrze stapia sie z cera. Cena zachecajaca: 32 zl, w promocji bodajze 22 (35 ml). Jestem naprawde zadowolona, to chyba jedyny podklad ktory zdecyduje sie kupic ponownie. Odradzam nastepujace: Vichy Creme Satinee (?) bodajze, taki w tubie z pomaranczowa nakretka- bardzo bardzo widoczny na twarzy, nablyszcza; Rimmel Seamless- nic a nic nie kryje, twarz sie po nim lepi, Gosh- nie pamietam nazwy, o przedluzonej trwalosci, widoczny, nie daje satynowego wykonczenia, twarz szybko wyglada nieciekawie, Bourjois La Vous Va Si Bien (cholera wie jak)- szkoda gadac, bubel dekady. Ufff, mam nadzieje, ze sie przyda :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: dobry podklad IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 21:05 trudno cos ci poradzic skoro nie napisalas jaka masz cere, podklad trzeba dostosowac do rodzaju cery, jesli masz sucha nie powinnas uzywac podkladow do cer tlustych czy fluidow matujacych. napisz czego oczekujesz i jaki ma byc to cos ci poradzimy. :) ja mam cere normalna i uzywalam air wear loreala i dla mnie kryl wystarczajaco i matowil tez. wszystko zalezy jaka sie ma cere.choc ciut za such dla mojej buzi. szkoda ze go wycofuja :( Odpowiedz Link Zgłoś
mandalay00 Re: dobry podklad 08.05.04, 10:12 Co do Vichy, to chodzi Ci o Aera Teint, jest to podklad satynowy, do skory suchej,wiec pewnie dlatego nie sprawdza sie u Ciebie. Natomiast dla mnie jest rewelacyjny i bede go bronic. Zalezy po prostu jaka cera. U mnie go nie widac na twarzy, swietnie sie stapia, nadaje ladny koloryt,trafilam idealnie w kolor, nie wysusza mi skory, tylko niesttey prawie nie kryje, ale dla mnie moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlloway Re: dobry podklad IP: *.chello.pl 08.05.04, 10:26 ja miałam ten podkład w wersji dla skóry tłustej i byłam zadowolona, dosyc dobrze matowal, ladnie sie wtapial w skore i nadawal zdrowy kolor dla mnie mial jedna zasadnicz wade, ktora spowodowala, ze juz go nie kupuje: brudzil ubrania, a aj czesto nosze biale rzeczy. jednak moje poszukiwania podklady niebrudzacego sa jak na razie bezskuteczne (na wszytskich polkach), wiec vichy na pewno nie wypada gorzej od innych Odpowiedz Link Zgłoś