Dodaj do ulubionych

zwiotczała skóra

26.05.11, 23:11
mam problem ze zwiotczałą skórą i zmarszczkami, jaki zabieg może mi pomóc i gdzie najlepiej go wykonać (jestem ze Śląska - okolice Gliwic) ?
Obserwuj wątek
    • mikka8 Re: zwiotczała skóra 27.05.11, 09:53
      Mezoterapia.Najlepiej u lekarza.
      Na necie jest wiele na ten temat,mozesz sobie wygooglowac wpisujac mezoterapia,gabinety medycyny estetycznej itd.
    • aaksiaa Re: zwiotczała skóra 29.05.11, 11:49
      Na obwisłą skórę najlepszy jest oczywiście zabieg titan. To tzw. lifting bez skalpela. Bezpieczna aletrnatywa dla inwazyjnych zabiegów chirurgicznych. Titan napina skórę, za pomocą głęboko oddziałującego światła podczerwonego. Nie wiem ile masz lat, ale zabieg można wykonywać już 30-tce.
      • amarantus77 Re: zwiotczała skóra 29.05.11, 20:48
        Moim zdaniem mezoterapia
        • marrciia Re: zwiotczała skóra 30.05.11, 07:01
          A nie lepsze serum liftingujące i kremy przeciwzmarszczkowe?
          • pepsikola Re: zwiotczała skóra 30.05.11, 18:34
            moim zdaniem nie. bo to wywalenie kasy w bloto.
          • aaksiaa Re: zwiotczała skóra 20.06.11, 21:20
            zamiast kremów lepsze maski - bo maja mocniejsze i głębsze działanie. Niestey same maski nie wystarczą na zwiotczałą skórę. Potrzebne jest chirurgiczne lub niechirurgiczne napiecie skóry.
            • white_echo Re: zwiotczała skóra 26.06.11, 15:04
              Borykałam się z problemem zwiotczałej skóry policzków od paru lat. Nie pomagały mi ani drogie kremy, ani masaże, ani żadna mezoterapia czy lasery. Mimo wielu prób i masy straconych pieniędzy moje policzki zwisały nadal. Ostatnio dałam się namówić na zabieg Radiesse w Ikona City (Gliwice) i jestem zachwycona! Skóra nabrała gęstości i jędrności. Już nie wyglądam jak smutny chomik :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka