Dodaj do ulubionych

" pajączki"

06.08.11, 14:09
Patrzę, patrzę i na JEDNYM udzie mam "pajączki" - nie są jakoś specjalnie widoczne, ani nie jest ich dużo, ale skoro są to z czasem może być ich coraz więcej i mogą być coraz bardziej widoczne. Miałyście/ macie je? Da się z tym walczyć?
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: " pajączki" 06.08.11, 20:50
      violon-czela napisała:

> Da się z tym walczyć?

Ciężko z nimi walczyć, należy unikać czynników predysponujących przede wszystkim. Czasami robią się mimo wszystko i nie ma na nie bata.
      • maurentyna Re: " pajączki" 12.08.11, 22:21
        Również mam ten problem, ale mam wrażenie, że ostatnio mi się jakoś rozjaśniły. Łykam rutinoskorbin i wcieram systematycznie żel z kasztanowcem, miłorzębem i babką - Gorvita.
    • alealeksandra8484 Re: " pajączki" 21.10.11, 19:47
      na naczynka polecam szukać aparatu seri "E" firmy syneron, bardzo porządne aparaty, mają certyfikat FDA, wykorzystują światową technologię elos. Polecam sobie poczytać informacji. Korzystałam z tych zabiegów i jestem bardzo zadowolona :) mam nadzieję, że mogłam jakoś pomóc :)
      • merlinek1 Re: " pajączki" 22.10.11, 12:45
        JA też mam ten problem i zdecydowałam się na zamykanie naczynek laserem. Zabieg niezbyt przyjemny, ale skuteczny. Moje naczynka były dość widoczne więc naprawdę warto było. Zamykałam ok. 8 miesięcy temu i powtórnie się nie otworzyły. Trzeba mieć jednak świadomość że nawet jeśli nie te to mogą się otworzyć obok. Taka tendencja i już.
        • silna135 Re: " pajączki" 25.10.11, 09:15
          Na taki zabieg polecam udać się do kliniki urody Q-clinique, która oferuje profesjonalne zabiegi medycyny kosmetycznej pod okiem lekarzy specjalistów w tym także zamykanie naczyń kwionośnych. Zabiegi wykonuje wykwalifikowany personel, a wszystko to w miłej i przyjaznej atmosferze
          Wszelkie szczegóły znajdziesz na stronie www.q-clinique.pl
    • znana.jako.ggigus hehe mam to samo 22.10.11, 15:47
      jedna noga po babci, zylakowa i pajaczkowa, druga gladka
      uwazaj na ciasne rajskopy, szczegolnie te pod spodnie, nie zakladaj nogi na noge, ani cianych spodni, biegaj
      i jesli to genetyczne, a tak jest, to sie z tym pogodz
      mnie tez szlag trafia, jak widze jakies gladkie nogi bez zylakow u na oko 60 letniej kobity
      a pierwsze zylaki mialam w wieku 14 lat
      • aaksiaa Re: hehe mam to samo 25.10.11, 10:36
        To tak jak ja, pierwsze pęknięte naczynko na łydce odkryłam jako nastolatka. Też unikam noszenia ciasnych rajstop. Słyszałam, że pomaga wzmacnianie żył naprzemian ciepłym i zimnym prysznicem. Na już pęknięte naczynka nie ma innej rady jak laser. Na szczęście zabieg jest skuteczny i nie ma po nim blizn.
    • silna135 Re: " pajączki" 25.10.11, 09:43
      Polecam Ci udać sie na zabieg zamykania naczynek. Jeśli jesteś z Warszawy polecam udać się do kliniki urody Q-clinique, która oferuje profesjonalne zabiegi medycyny kosmetycznej pod okiem lekarzy specjalistów w tym także zamykanie naczyń kwionośnych. Zabiegi wykonuje wykwalifikowany personel, a wszystko to w miłej i przyjaznej atmosferze
      Wszelkie szczegóły znajdziesz na stronie www.q-clinique.pl
      • maurentyna Re: " pajączki" 03.11.11, 23:22
        Niestety zamykanie naczynek nie daje na długo efektów, a drogie to....
    • rosabell Re: " pajączki" 04.11.11, 12:00
      oprocz lasera jest tez metoda ostrzykiwania naczynek. najlepiej doradzi ci dermatlog.
      • minniemouse Re: " pajączki" 05.11.11, 00:59
        Niestety zamykanie naczynek nie daje na długo efektów, a drogie to....

raz zamkniete te same sie nie 'otworza', jak TWOJA poprzedniczka juz pisala,
        'otworzyc' sie moga nastepne.
        a ze drogo to fakt, ale laser lub zastrzyki sa jedynie naprawde skuteczne.

coz juz taka uroda ze jak ktos ma sklonnosci do pajaczkow to beda sie tworzyly nie patrzac
        na portfel.

Minnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka