Gość: MałaMi IP: *.pl / *.enterpol.pl 19.05.04, 18:09 Dziewczyny gdzie mozna kupic glinki argiletz z tubce w lublinie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nefretete8 Re: glinki argiletz 19.05.04, 18:41 możesz kupiś przez internet www.esentia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: glinki argiletz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 22:52 W Gdańsku na przykład jest bardzo ciężko zdobyć maseczki Argiletz. Szukałam ich w kilkunastu aptekach (tych małych, kameralnych, jak i supermarketowych, gdzie z koszykiem można sobie zakupy robić) i niestety, ekspedientki na hasło Argiletz robiły tylko duże oczy ze zdziwienia, że niby co to za firma? No ale w jednym przybytku natknęłam się na pożądany przeze mnie produkty z glinki - są w aptece w Alfie Centrum na Przymorzu, występują w formie pasty (19 pln) i proszku 300 g za 39 zeta. Są wszystkie rodzaje - żółta, biała, zielona i czerwona - isty maseczkowy raj. Swojej maseczki jeszcze nie kupiłam. Proszę doradźcie, który wariant wybrać! Chcę mieć buzię jak pupcia niemowlaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: glinki argiletz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:30 Ale jaka masz cere ? Ja mam tradzikowa wiec uzywam zielonej aha glinke to nie w aptece tzn tam czesto mozna dostac ta w saszetce ale to sie nie oplaca glinke zamowcie sobie w sklepie zielarskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: glinki argiletz IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.04, 11:17 w Trójmieście co kilka miesięcy są targi Natura i Życie oraz od Wahadełka do gwiazd - tam często się wystawia firma Argiletz, więc można od nich kupić, kto wiem, może i taniej niż w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: glinki argiletz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:30 Tam gdzie te wszytskie ziola olejki eteryczne i inne cuda wianki natury:) Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: glinki argiletz 17.08.04, 08:35 Wiem gdzie mozna kupić, ale nie w tubce tylko w proszku. Tam gdzie stał pomnik Bieruta na przeciwko jwst sklep ZIOŁA - to własnie tam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chilloucik Re: glinki argiletz 17.08.04, 09:27 nie wiem gdzie w lublinie, ale w krakowie sa w sklepach zielarskich, wiec moze i u siebie poszukaj w tego rodzaju sklepach. zadne apteki, czy sklepy kosmetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja281 Re: glinki argiletz IP: *.net.autocom.pl 18.08.04, 09:42 W których sklepach zielarskich w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
chilloucik Re: glinki argiletz 18.08.04, 09:53 ja kupilam na krupniczej - nie bylo zadnego problemu, po prostu stala na polce i czekala na mnie:))) nazwy tego sklepu nie pamietam, bo to juz dosc dawno bylo, ale idac od bagateli sklep jest po lewej stronie. wiem ze jest gdzies jeszcze w jakims sklepie na plantach, ale w ktorym konkretnie miejscu to ci nie powiem, a lazenie i szukanie - no jak masz ochote na spacer:D ale w tym na krupniczej jest na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: glinki argiletz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 09:55 A GDZIE W WAWIE?!?!?-nie chcę już zamawiać przez esentię. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo GDZIE W WAWIE GLINKI??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:13 PLS POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: GDZIE W WAWIE GLINKI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:19 Ojej nie ma w aptekach tej w tubce zazwyczaj zamawia sie w sklepie zielarskim idz i zamow sprobuj tez zamowic w aptece czekaj sie 1-4 dni na taka glinke Odpowiedz Link Zgłoś
chilloucik Re: GDZIE W WAWIE GLINKI??? 18.08.04, 09:10 kaloo poszukaj w sklepach typowo zielarskich. albo takich z roznymi mydelkami, z pachnidlami naturalnymi. bo rzeczywiscie - panie aptekarki robia tylko spore oczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo GDZIE W WAWIE GLINKI??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 09:13 he he!!! no właśnie...!;) dzięki wielkie kochane dziewczynki,zobaczymy co się da zrobić!Jak znajdę to dam znać, a tymczasem jak ktoś ma dokładny namiar na sklepy z tą cudownie trudnodostępną glinką to niech wpisuje!!! pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: glinki argiletz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:22 A dlaczego nie chcesz zamawiac w esteni ? Ile kosztuje przesylka wecie dziewczyny ? Bo jesli 10 zl to sie nie oplaca w sklepie placi sie 22 zl hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: glinki argiletz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 15:26 w esentii jest 10zl za przesyłkę,więc wcale nieokazyjnie te ceny wychodzą (zreszta i bez tego tez...),poza tym chce mieć ja od razu a nie czekać,poza tym jestem teraz sporo w pracy i listonosz nie ma bata nie zastanie mnie w domu a na pocztę też nie zdążę pójść-odstać 2h-odebrać,więc w moim przypadku odpada... pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: glinki argiletz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 00:51 Jednak popatrzylam i zamowienie musi byc na min 40 zl zamowilam kilka produktow i wychodzi mnie to taniej bo do centrum place ok 10 zl za bilety takze mi sie oplaca zamawiac przez net :] Odpowiedz Link Zgłoś