Gość: aga IP: 217.17.32.* 21.05.04, 09:54 Swieze, przyjemne perfumy na lato. Czy mozecie mi cos polecic ? Cos sprawdzonego przez Was ? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charade Re: Perfumy na lato - propozycje 21.05.04, 10:03 Eau de Dolce Vita, Champs Elysees Odpowiedz Link Zgłoś
roksana11 Re: Perfumy na lato - propozycje 21.05.04, 10:10 Polecam perfumkę C-THRU, miałam próbkę i ten zapach jest bardzo ale to bardzo trwały z czego bardzo się cieszę. Ładnie pachnie, tak owocowo...Użyłam rano przed pójściem do szkoły, a zapach jeszcze czułam jeszcze wieczorem i w nocy...Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maalena Re: Perfumy na lato - propozycje 21.05.04, 16:54 "Truth" Calvin Klain, "Ligth Blue" Dolce&Gabbana, "Noa" Cacharel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Re: Perfumy na lato - propozycje IP: *.spiczyn.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 19:46 podpisuję się pod propozycjami maaleny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serwettka Re: Perfumy na lato - propozycje IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 21.05.04, 19:54 Od lat staram się mieć latem:-) SUNFLOWERS Elizabeth Arden.Przepiękny, owocowo- kwiatowy zapach nie zawiera alkoholu więc bez obaw o przebarwienia można używać nawet na plażę.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Perfumy na lato - propozycje 21.05.04, 22:17 Hmmm.... Sunflowers zawiera alkohol i to w dość sporych ilościach, chyba że mówisz o jakiejś specjalnej edycji tego zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Perfumy na lato - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 22:15 Marc'o polo - Midsummer Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Perfumy na lato - propozycje 22.05.04, 01:49 Guerlaina "Aqua Allegoria" 3 albo 4 cudowne swieze zapachy-pomarancza, limonka, ziola... boskie Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: Perfumy na lato - propozycje 22.05.04, 07:24 szaleje na punkcie dwoch nowinek nadchodzacego lata: island kiss escady - slodkie, kwiatowo-owocowe, nieco landrynkowate :> pycha ck one summer - cytrusowe marzenie... mniam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: Perfumy na lato - propozycje 22.05.04, 08:19 Ja nie wyobrazam sobie lata bez o oui Lancoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentin Re: Perfumy na lato - propozycje IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 12:07 Ja proponuje zapach Jennifer Lopez - Still - w sam raz na lato. Mialam teraz wlasnie mala probke i jestem zachwycona tym zapachem, bardzo bardzo dlugo sie utrzymuje - co wazne delikatnie sama go czuje przez caly czas- co poprawia nastroj:)) Jest sliczny, szkoda ze taki drogi.. ale moze zdecyduje sie na zakup, chociaz 30ml :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutelcia Re: Perfumy na lato - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 15:14 island kiss -escada,tommy girl "stara wersja".puma ta rozwa albo laura biagiottti -laura Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: Perfumy na lato - propozycje 22.05.04, 15:39 Aqua Women - Rochas, świeży zapach i b. trwałe, na lato idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
fifii Re: Perfumy na lato - propozycje 22.05.04, 19:43 a ja na lato zawsze mam J'adore Dior'a Niesamowicie trwały a jednocześnie lekki i taki ahhhhh ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Perfumy na lato - propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 20:32 ja używam Tropical Punch Escady i Versus - time for energy ładne, lekkie, słodkie, w sam raz na lato:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiall Re: Perfumy na lato - propozycje 23.05.04, 06:07 Na lato zwykle Elizabeth Arden - 5th Avenue Dior - J'Adore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Perfumy na lato - propozycje IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.05.04, 11:45 Premier Jour (Nina Ricci)i wcześniej wymienione 5th Avenue(Elizabeth Arden)oba są delikatne,zmysłowe.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Perfumy na lato - propozycje IP: *.acn.pl 23.05.04, 12:19 A mnie sie bardzo, ale to bardzo podoba OZONE Sergio Tacchini.Jest taki lekki, ozezwiajacy, idealny na lato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina_alexandra Re: Perfumy na lato - propozycje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 12:19 Eau de Dolce Vita Dior In Love Again YSL Guerlain Palmplelune oraz Herba Fresca Esencia Duende Jesus del Pozo Gucci Eau de Parfum II Nina Ricci Les Belles zielone, choć premier jour jest tak delikatny że też się nada, może nie na upały, ale na słoneczny dzien jak najbardziej najnowsza Escada Island Kiss mnie odrzuca, chociaż niektóre sezonówki mi się podobały... Celine Oriental Summer - coraz bardziej mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś