Dodaj do ulubionych

Odzywki prostujace

IP: *.pl / *.enterpol.pl 26.05.04, 19:42
Czy znacie jakies dobre, niedrogie odzywki i szampony ktore moglyby by
wyprostowac i wygladzic wlosy...Prosze o pomoc...
Obserwuj wątek
    • Gość: danka Re: Odzywki prostujace IP: *.icpnet.pl 26.05.04, 20:04
      ja rowniez jestem ciekawa!
      :)
      • Gość: 123 Re: Odzywki prostujace IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 26.05.04, 21:04
        Serum Garnier Frutis do włosów suchych i zniszczonych. Mnie moje falowane
        prostuje z czego nie byłam zadowolona i oddałam mamie.
        PZDR>
        • Gość: Mandy Re: Odzywki prostujace IP: *.pl / *.enterpol.pl 26.05.04, 21:33
          Mialam z tej serii szampon...i nie mialam po nim ladnych wlosow :( Ostatnio
          sprobowalam odzywki Sunsilk nowej prostujacej. Byla naprawde niezla przy
          jakichs 4 uzyciach...ale teraz..juz przestala dzialac i wlosy wogole mi sie nie
          chca ukladac ;(
    • Gość: Irish Re: Odzywki prostujace IP: *.gdynia.mm.pl 26.05.04, 21:35
      mleczko prostujące loreala,niebieska butelka, nazywa sie Strihgt, wygładzai
      prostuje, ale nie licz na cuda po samym nałozeniu; ja robie tak:
      myje włozy, rozczesuje, na to pianka, jesli mam czas odczekuje aby troche
      podeschły,jesli nie podsuszam suszarką, potem to mleczko - równomiernie, nie za
      dużo (szczególnie nie za dużo na czubku bo nie bedą sypkie) i w tedy wyczesuję
      suszarką z nakładką w postaci takiego grubego okragłego grzebiebia. Po wielu
      różnych próbach już się wyrobiłam w tym zabiegu,i jesli sie przyłożę to włoski
      sa ładne 4-5 dni.Po przeanalizowaniu za i przeciw :) postanowiłam 2 razy w tyg
      używać suszary niż myć codziennie.

Chyba to wychodzi moim włoskom na zdrowie :)
      aha, i zgodnie z waszymi radami, nakladam to jajo na głowę z naftą i oliwką :)
      pięknie się błyszczą potem i są gładziutkie ;) pozdrawiam
      • Gość: Irish Re: Odzywki prostujace IP: *.gdynia.mm.pl 26.05.04, 21:47
        aha, nie dodałam:) z natury mam kręcone falowane. bardzo ładnie się układają
        ale jakoś pokochałam proste..
        no cóż, kobiety juz tak mają chyba :)
      • Gość: Mandy Re: Odzywki prostujace IP: *.pl / *.enterpol.pl 27.05.04, 07:49
        Ale bardzo drogie to mleczko prostujace? Ja uzywalam z L'Oreala Szampony
        wygladzajacego tego prostujacego i byl dobry...
    • Gość: fifii Re: Odzywki prostujace IP: 217.98.250.* 27.05.04, 11:09
      Ja ma następujące serum: Solution Anti-Frisottis (etape 3 Satiner & Maitriser -
      są jeszcze jakieś specyfiki tego typu tej firmy, to serum używa się na końcu)
      FRIZZ-EASE John Frieda. Mam bardzo kręcone włosy i jak to sie ładnie ostatnio
      mówi "z tendencją do puszenia" :/ Efekt był niewiarygodny po zastosowaniu tego
      serum. Ma gestą konsystencję, nakłada się je na mokre wręcz ociekające wodą
      włosy i oczywiscie nie spłukuje. Włosy po zastosowaniu mają wygląd ślicznie
      zdrowych, lśniących i nie tłustych czy obciążonych. Rezultaty są dwa do wyboru,
      albo całkiem wyprostowane, albo duże fale/loki. Kupiłam to cudo w Sephorze ale
      we Francji za 8 euro. Nasze Sephory może też to mają.
      • Gość: Mandy Re: Odzywki prostujace IP: *.pl / *.enterpol.pl 27.05.04, 13:53
        Eh :) To by bylo wprost idealne dla moich wlosow...Tylko czy bedzie to w
        sephorze w warszawie? Tego nie wiadomo, ale poszukam...A z takich rzeczy
        dosttepnych wszedzie znacie cos?
    • Gość: Locca Re: Odzywki prostujace IP: *.pl / *.enterpol.pl 28.05.04, 18:46
      Sunslilk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka