Gość: Mandy IP: *.pl / *.enterpol.pl 26.05.04, 19:42 Czy znacie jakies dobre, niedrogie odzywki i szampony ktore moglyby by wyprostowac i wygladzic wlosy...Prosze o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: danka Re: Odzywki prostujace IP: *.icpnet.pl 26.05.04, 20:04 ja rowniez jestem ciekawa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Odzywki prostujace IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 26.05.04, 21:04 Serum Garnier Frutis do włosów suchych i zniszczonych. Mnie moje falowane prostuje z czego nie byłam zadowolona i oddałam mamie. PZDR> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandy Re: Odzywki prostujace IP: *.pl / *.enterpol.pl 26.05.04, 21:33 Mialam z tej serii szampon...i nie mialam po nim ladnych wlosow :( Ostatnio sprobowalam odzywki Sunsilk nowej prostujacej. Byla naprawde niezla przy jakichs 4 uzyciach...ale teraz..juz przestala dzialac i wlosy wogole mi sie nie chca ukladac ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irish Re: Odzywki prostujace IP: *.gdynia.mm.pl 26.05.04, 21:35 mleczko prostujące loreala,niebieska butelka, nazywa sie Strihgt, wygładzai prostuje, ale nie licz na cuda po samym nałozeniu; ja robie tak: myje włozy, rozczesuje, na to pianka, jesli mam czas odczekuje aby troche podeschły,jesli nie podsuszam suszarką, potem to mleczko - równomiernie, nie za dużo (szczególnie nie za dużo na czubku bo nie bedą sypkie) i w tedy wyczesuję suszarką z nakładką w postaci takiego grubego okragłego grzebiebia. Po wielu różnych próbach już się wyrobiłam w tym zabiegu,i jesli sie przyłożę to włoski sa ładne 4-5 dni.Po przeanalizowaniu za i przeciw :) postanowiłam 2 razy w tyg używać suszary niż myć codziennie. Chyba to wychodzi moim włoskom na zdrowie :) aha, i zgodnie z waszymi radami, nakladam to jajo na głowę z naftą i oliwką :) pięknie się błyszczą potem i są gładziutkie ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irish Re: Odzywki prostujace IP: *.gdynia.mm.pl 26.05.04, 21:47 aha, nie dodałam:) z natury mam kręcone falowane. bardzo ładnie się układają ale jakoś pokochałam proste.. no cóż, kobiety juz tak mają chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandy Re: Odzywki prostujace IP: *.pl / *.enterpol.pl 27.05.04, 07:49 Ale bardzo drogie to mleczko prostujace? Ja uzywalam z L'Oreala Szampony wygladzajacego tego prostujacego i byl dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifii Re: Odzywki prostujace IP: 217.98.250.* 27.05.04, 11:09 Ja ma następujące serum: Solution Anti-Frisottis (etape 3 Satiner & Maitriser - są jeszcze jakieś specyfiki tego typu tej firmy, to serum używa się na końcu) FRIZZ-EASE John Frieda. Mam bardzo kręcone włosy i jak to sie ładnie ostatnio mówi "z tendencją do puszenia" :/ Efekt był niewiarygodny po zastosowaniu tego serum. Ma gestą konsystencję, nakłada się je na mokre wręcz ociekające wodą włosy i oczywiscie nie spłukuje. Włosy po zastosowaniu mają wygląd ślicznie zdrowych, lśniących i nie tłustych czy obciążonych. Rezultaty są dwa do wyboru, albo całkiem wyprostowane, albo duże fale/loki. Kupiłam to cudo w Sephorze ale we Francji za 8 euro. Nasze Sephory może też to mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandy Re: Odzywki prostujace IP: *.pl / *.enterpol.pl 27.05.04, 13:53 Eh :) To by bylo wprost idealne dla moich wlosow...Tylko czy bedzie to w sephorze w warszawie? Tego nie wiadomo, ale poszukam...A z takich rzeczy dosttepnych wszedzie znacie cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locca Re: Odzywki prostujace IP: *.pl / *.enterpol.pl 28.05.04, 18:46 Sunslilk Odpowiedz Link Zgłoś