Gość: danka IP: *.icpnet.pl 28.05.04, 22:17 sluchajcie... moj odwieczny problem... wlosy mam do ramion, proste, ale napuszone jak cholera!!! pomocy, chce miec gladkie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wuzetka1 Re: puszenie:((( 29.05.04, 04:13 co ty reklam nie ogladasz??? zasuwaj po sunsilk do tesco :P a nie sie glupio pytasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: puszenie:((( IP: *.icpnet.pl 29.05.04, 10:31 ogladam, ale sunsilk to mi sie kojarzy z "brazylijska" hahahaha, no a to preparat, ktory sprawia, ze wslosow jest wiecej:( hm... a jaki sunsilk:> pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: puszenie:((( IP: *.icpnet.pl 29.05.04, 14:14 łojej to mamy podobne wlosy:( kurde... ja slyszalam o jakiejs odzywce l'oreala, ktora mozna kupic w salonach fryzjerskich, ale nie wiem co to dokladnie jest... moze ktos ma pojecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icha Re: puszenie:((( IP: *.zvid.net 29.05.04, 15:12 podciagam bo mam ten sam problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: puszenie:((( IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 29.05.04, 15:49 haha :D, kup sobie nutri-gladki garnier'a, fajnie wygladza wloski, no ja jestem zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandy Re: puszenie:((( IP: *.pl / *.enterpol.pl 29.05.04, 19:00 Albo uzyj Sunslika fioletowego : Prostujecego. Ladnie wygladza wlosy... Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: puszenie:((( 30.05.04, 08:32 ech, ja mam po nim gładkie i lśniące... fale. -- l. Odpowiedz Link Zgłoś
bzdura24 Re: puszenie:((( 30.05.04, 09:10 idz do dobrego salonu fryzjerskiego, tam Ci pomoga Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: puszenie:((( 31.05.04, 08:27 Ja sobie radzę tak: szampon i odżywka Goldwell`a intensywnie regenerujące z jedwabiem i olejkiem jajoba. Czasem inna odżywka, ale mimo, że mam cienkie i delikatne włosy stosuję takie lekko obciążające włosy. Po myciu mała porcja żelu prostującego Goldwell'a na wilgotne włosy. Suszę wyciągając włosy dużą okrąłą szczotką, tak, jak to robi fryzjerka podczas modelowania - prostując je. Jeśli chcę mieć fryzurkę perfect :) to na koniec w ruch idzie jeszcze prostownica. Odpowiedz Link Zgłoś