absolutfit 16.11.11, 12:41 Dziewczyny, kręcicie hula hoopem? Proponuję rozpoczęcie wątku gdzie możecie podzielić się efektami, pytaniami i spostrzeżeniami ;) Ja od niedawna kręcę codziennie hula hopem treningowym :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamana Re: Hula Hoop - kręcenie! 16.11.11, 16:52 Kręcę ale więcej efektów na brzuchu widzę po regularnym bieganiu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re: Hula Hoop - kręcenie! 16.11.11, 16:53 Jakim? Ja w niedzielę poszalałam takim z kulkami. Masakra.... Kręciłam 45 minut i boki sine... O kręceniu mogę zapomnieć przez najbliższe dwa tyg., niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_stokrotka Re: Hula Hoop - kręcenie! 16.11.11, 18:38 zaczęłam od poniedziałku codziennie (staram się ) przez 30 minut jak na początek wysatrczy a dzis obżarłam się frytkami i nie chce mi się :( Odpowiedz Link Zgłoś
rocambolesca Re: Hula Hoop - kręcenie! 16.11.11, 18:45 Regularnie pojawiają się tu wątki na temat hoola hoop. Lepiej na Fitness spytać. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re: Hula Hoop - kręcenie! 16.11.11, 23:59 Jak regularnie???? Bo ja tu jestem od bardzo dawna i nie widziałam ani jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
absolutfit Re: Hula Hoop - kręcenie! 22.11.11, 15:18 no wlasnie ja nie widzialam za bardzo wątków w tym temacie dlatego go założylam ;) Co do siniakow to tez na początku mialam, zwlaszcza ze hula hop jest cięzkie, ale jak to mawiają - najlepsze na takie rzeczy jest dalszy trening (to samo z zakwasami) więc się nie dalam i krece dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
rocambolesca Re: Hula Hoop - kręcenie! 22.11.11, 20:17 Forumowa wyszukiwarka: szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=hula+hoop&s.sm.forumXx=211&sf=tresc&s.sm.author=&s.sm.title= Odpowiedz Link Zgłoś