Dodaj do ulubionych

Hula Hoop - kręcenie!

16.11.11, 12:41
Dziewczyny, kręcicie hula hoopem? Proponuję rozpoczęcie wątku gdzie możecie podzielić się efektami, pytaniami i spostrzeżeniami ;) Ja od niedawna kręcę codziennie hula hopem treningowym :)
Obserwuj wątek
    • pamana Re: Hula Hoop - kręcenie! 16.11.11, 16:52
      Kręcę ale więcej efektów na brzuchu widzę po regularnym bieganiu.
    • iwonagos Re: Hula Hoop - kręcenie! 16.11.11, 16:53
      Jakim? Ja w niedzielę poszalałam takim z kulkami. Masakra.... Kręciłam 45 minut i boki sine... O kręceniu mogę zapomnieć przez najbliższe dwa tyg., niestety.
    • bosa_stokrotka Re: Hula Hoop - kręcenie! 16.11.11, 18:38
      zaczęłam od poniedziałku codziennie (staram się ) przez 30 minut jak na początek wysatrczy a dzis obżarłam się frytkami i nie chce mi się :(
      • rocambolesca Re: Hula Hoop - kręcenie! 16.11.11, 18:45
        Regularnie pojawiają się tu wątki na temat hoola hoop. Lepiej na Fitness spytać.
        • iwonagos Re: Hula Hoop - kręcenie! 16.11.11, 23:59
          Jak regularnie???? Bo ja tu jestem od bardzo dawna i nie widziałam ani jednego.
    • absolutfit Re: Hula Hoop - kręcenie! 22.11.11, 15:18
      no wlasnie ja nie widzialam za bardzo wątków w tym temacie dlatego go założylam ;) Co do siniakow to tez na początku mialam, zwlaszcza ze hula hop jest cięzkie, ale jak to mawiają - najlepsze na takie rzeczy jest dalszy trening (to samo z zakwasami) więc się nie dalam i krece dalej.
      • rocambolesca Re: Hula Hoop - kręcenie! 22.11.11, 20:17
        Forumowa wyszukiwarka:
        szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=hula+hoop&s.sm.forumXx=211&sf=tresc&s.sm.author=&s.sm.title=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka