Dodaj do ulubionych

białe krostki na brodzie

28.12.11, 20:08
Mam 23 lata. Od jakiegoś czasu na brodzie (dokładnie w dół od kącików ust w kierunku brody) mam białe podskórne krostki. Bywają dni ze ich nie widać, czasem jednak robią się czerwone i bolesne w dotyku, zdarza się ze podchodzą ropą ale rzadko. Byłam z tym u dermatologa, ale nic oprócz zwykłej maści na łuszczyce mi nie przepisał (a ja nie mam łuszczycy!), dał mi receptę sam nie wiedział na co tylko, żeby się mnie pozbyć z gabinetu. Poza tym trądzik i inne tego typu objawy odpadają, bo mam sucha skórę, w młodości nigdy nie miałam zresztą trądziku.
Stąd moje pytanie czy znacie jakieś nazwy środków (maści) które spowodują, że to zniknie i można je zakupić sobie bez recepty lub na receptę tylko wtedy powiem mu dokładnie co chce żeby mi przepisał?
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: białe krostki na brodzie 28.12.11, 20:43
      ania1234ok napisała:

> Stąd moje pytanie czy znacie jakieś nazwy środków (maści) które spowodują, że t
      > o zniknie i można je zakupić sobie bez recepty lub na receptę tylko wtedy powie
      > m mu dokładnie co chce żeby mi przepisał?

na początek kup skinoren krem lub acne derm (to samo, tylko inna nazwa handlowa).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka