karla2601 17.04.12, 11:35 Nowa marka kosmetyków na polskim rynku zapraszam na stronę: www.karolina.klubmariza.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prostaja Re: kosmetyki Mariza 17.04.12, 18:34 MAM Z TEJ FIRMY BAZĘ POD PODKŁAD. jestem zadowolona;) Odpowiedz Link Zgłoś
koja551 Re: kosmetyki Mariza 02.08.12, 12:33 prostaja napisał(a): > MAM Z TEJ FIRMY BAZĘ POD PODKŁAD. jestem zadowolona;) Zapraszam do współpracy :) karolinaromanowska@wp.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_lenka Re: kosmetyki Mariza 02.07.12, 13:03 Letnie kolory cieni do powiek i lakierów do paznokci też są fajne!:) Odpowiedz Link Zgłoś
koja551 Re: kosmetyki Mariza 02.08.12, 12:32 Wstąpiłam do klubu Mariza (w piątek)bo chciałam sobie dorobić trochę forsy na wakacje a nie ciągle siedzieć na garnuszku u mamy choć mam do tego prawo bo jeszcze się uczę. Juz mam zamówienia na 200 zł i darmową przesyłkę kurierską. Fajna opcja jeśli chce się zarobić. :D Mariza to spoko opcja bo: * Nie ma wpisowego * Rabat w wysokości 30% (tak zwana marża) naliczana jest już od zamówienia za 1 zł * Można otrzymać dodatkowe bonusy w wysokości 17% * Mariza zamówienie podlicza w cenach katalogowych a nie konsultanckich, co ułatwia dystrybutorom sprzedaż kosmetyków. Uzbieranie zamówienia za 200 zł to naprawdę pikuś. *Narazie katalogi wychodzą co 3 miesiące więc jest sporo czasu na zrobienie zamówienia :) *Nie musicie robić regularnie zamówień. Nie jesteście zobowiązane - nie podpisujecie umowy. *Generalnie to mam niespodziankę. Jestem konsultantką, kosmetyki sprzedają się rewelacyjnie! :D Zapisz się do KLUBU MARIZY, a już na samym początku otrzymasz stały rabat 30% na kosmetyki: Do każdej osoby która zarejestruję się z mojego link'u www.strefamariza.pl/?m=partner&tab=register&Sponsor=008918 ( REJESTRACJA JEST DARMOWA) Wyślę cienie do powiek + szczegółowe informacje o produktach w gratisie i na zachętę :) * gratisy są dla pierwszych 10 osób Oszczędzaj, zarabiaj i ciesz się z Marizą :) Oprócz sprzedaży bezpośredniej masz możliwość budowy własnej struktury grupy i dodatkowego dochodu od obrotu zamówień w Twojej grupie w postaci Bonifikat 5-17% Najlepsze jest to, że zamówienie jest podliczane w cenach katalogowych! To dodatkowy plus bo łatwo uzbierać te 200 zł i mieć przesyłkę kurierską za darmo :) Naprawdę polecam tą firmę bo mają rewelacyjne kosmetyki w atrakcyjnych cenach! Pozdrawiam Karolina Romanowska E-mail : karolinaromanowska@wp.pl GG: 6392893 Odpowiedz Link Zgłoś
zxcfdsa Re: kosmetyki Mariza 10.10.12, 22:31 Ostatnio też natrafiłam na te kosmetyki całkiem przypadkiem na stronie www.e-mariza.pl i dostałam jeszcze świetny poradnik pod tytułem "100 porad dotyczących makijażu" Odpowiedz Link Zgłoś
miszka243 Re: kosmetyki Mariza 01.10.12, 16:53 Potwierdzam. Używam od kilku tygodni. Są świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
mynameisodetteswan Re: kosmetyki Mariza 02.08.12, 15:19 Napisałam kilka slow na temat tej firmy , zapraszam do obejrzenia :) mynameisodetteswan.blogspot.com/2012/08/hean-mariza-megakrzem-wspopraca.html Ja dopiero poznaję ta firmę, ale o olejku przyspieszającym opalanie słyszałam duuzo dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
leia.85 Re: kosmetyki Mariza 02.10.12, 10:36 Bardzo fajne kosmetyki do makijażu - lubię i polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś