Dodaj do ulubionych

REGENERACJA WŁOSÓW --l"OREAL

IP: *.chello.pl 17.06.04, 23:32
dZIEWCZYNY MAM PYTANIE ,SRES ITD SPOWODOWAŁ ŻE WŁOSY MI WYPADAJĄ I SA TAKIE
NIJAKIE[NIE FARBOWAŁAM ICH DŁUUGO WIĘC TO NIE KWESTA FARBY]chce pójść
niedługo do mojej fryzjerki ale dziś jak byłam przelotem na Puławskiej
zarejestrowałam zabieg regeneracji włosów za 35 zł firmy l"oreal.Czy jest on
coś warty??????????/poddwałyście się mu a może coś polecacie innego---
zaznaczam jajko,oliwa itd nie działa ,odzywki też także potrzebuję
czegoś "firmowego"[zabiegu]napiszcie proszę.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: REGENERACJA WŁOSÓW --l"OREAL IP: *.chello.pl 18.06.04, 18:32
      up
    • Gość: AgaU Re: REGENERACJA WŁOSÓW --l"OREAL IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 18.06.04, 21:29
      ja bylam kiedys na regeneracji joico (w warszawie). znalam ta firme ze stanow,
      mialam nawet szampon i jakas mocna odzywke, ale
      efekt regeneracji byl nieporownywalnie lepszy. siedzi sie z odzywka (czy maska)
      pod taka maszyna co grzeje i robi wilgoc jakies pol godziny.
      tylko ze dosyc dawno temu (2 lata) to kosztowalo ok. 70 zl, wiec drogo. ale ja
      bylam zadowolona.
      pozdrawiam
      aga
      • Gość: giosia Re: REGENERACJA WŁOSÓW --l"OREAL IP: *.chello.pl 18.06.04, 21:36
        Znam tę firmę [joico[ dzięki że mi odpisałaś "bo coś pustawo było jeśli chodzi
        o mój post".Wybiorę sie i sprawdzę w końcu cena nie straszna 35zeta mam pytanie
        jesli ktoś się odezwie lepiej robic taką regenerację przed czy po ścięciu
        włosów?????
        • Gość: sniegotka Re: REGENERACJA WŁOSÓW --l"OREAL IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 19.06.04, 12:37
          Ja mialam regeneracje Welli (Power Mask + sauna na wlosy) bylam bardzo
          zadowolona, efekt sliskich i gladkih wlosow utzymywal sie przez kilka tygodni.
          Mialam rowniez ampulke Kerastase z cementem w salonie JLD - NIE POLECAM, zero
          efektow i naciagactwo.

• Gość: akasha Re: REGENERACJA WŁOSÓW --l"OREAL IP: *.net.autocom.pl 20.06.04, 19:48
            a czy moglabys napisac ile kosztowala ta regeneracja Welli? z gory dziekuje:)
    • Gość: sylwia Re: REGENERACJA WŁOSÓW --l"OREAL IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.04, 23:49
      Też się nad tym zastanawiałam ale cena skłoniła mnie do refleksji. Pomówiłam z
      obiektywną fryzjerką i za tą samą kasę kupiłam
      RIGENOL krem odż.do włos. 500ml - rewelacja
      • Gość: AgaU Re: REGENERACJA WŁOSÓW --l"OREAL IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 20.06.04, 12:33
        rigenol? jakiej to firmy? i jak sie stosuje? jak odzywke czy trzeba dlugo
        trzymac i podgrzewac? pls napisz cos wiecej bo szukam alternatywy dla drogiej
        regeneracji.
        pozdrwaiam
        aga
        • Gość: Aniamako Re: REGENERACJA WŁOSÓW --l"OREAL IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.06.04, 20:52
          Ja ostatnio kupiłam sobie maskę firmy Renee Blanche! Jest to maska
          regenerująca! Zapłaciłam za nią 40zł za opakowanie 500 ml więc nie jest źle.
          Kupić ją można w slepach z artykułami fryzjerskimi. Nakładam ją sobie na jakieś
          30 minut i chodze w czepku i w ręczniku. Włosy po niej mi się poprawiły dlatego
          moge ją spokojnie Wam polecić. Pozdrowionka
        • Gość: sylwia Re: REGENERACJA WŁOSÓW --l"OREAL IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.04, 23:19
          RIGENOL jest firmy framessi i dostępny w sklepach fryzjerskich (również na www -
          dostępne również inne cudeńka - podobno świetne kryształy lnu firmy
          Alfaperfm ). Wg producenta po 3 min daje efekty ale na moich włosach trzymam ok
          30 (długie, rozjaśniane)
          • Gość: dzieki Re: REGENERACJA WŁOSÓW --l"OREAL IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 23.06.04, 14:18
            dzieki sylwia, pewnie sobie kupie, bo ostatnio ciagle wax i wax i juz mi chyba
            troche obciazyl wlosy (mam cienkie bardzo)
            pozdrawiam
            aga
            • Gość: sylwia Re: REGENERACJA WŁOSÓW --l"OREAL IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.06.04, 12:06
              a co do cieniutkich włosów to polecam (wypróbowany) szampon Londy -LONDACARE
              szampon zwiększ. objętośćy - cały litr kosztował mnie 32 zł - ale warto bo
              bardzo wydajny.
              Pozdrawiam i zyczę powodzenia :-)
    • Gość: ivy Re: REGENERACJA WŁOSÓW --l"OREAL IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.04, 22:54
      niedawno kupilam maske cosmetici dora z wyciagiem z bambusa, ale za bardzo nie
      podzialala, ale dodalam do tego "płynne kryształy" tej samej firmy, przycielam
      koncowki o centymetr i jest lepiej. mysle, ze nawet same krysztaly pomoga.
    • vanilliova Re: REGENERACJA WŁOSÓW --l"OREAL 21.06.04, 00:08
      Nie polecam tego zebigu. Ogólnie twoje włosy będą poddane, myciu, wmasowaniu
      kilku odżywek i maseczek oraz suszeniu i ukladaniu. Do wszystkich tych zabiegów
      używa sie kosmetyków tejże firmy, które można sobie kupić w sklepie za
      przystępną cenę. Efekt? przez kilka dni będziesz miala mieksze i bardziej
      lśniące włsy, ale na efekt, który utrzymałby się dłuzej niż tydzień raczej bym
      nie liczyła. Pozdrawiam

PS. na wypadające włosy dobry jest szampon z rzepy - sprawdziłam
    • Gość: joasia Re: REGENERACJA WŁOSÓW --l"OREAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 15:48
      zdecydowanie regeneracja joico, idź do firmowego salonu,tam najtaniej, salon
      efekt tel 6204458
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka