olgam8
24.07.12, 10:56
Widziałam tutaj wątki dotyczące wymiany, więc mam nadzieję, że ich zakładanie jest ok. Mam kilka kosmetyków, których nie będę używać, szkoda, żeby się marnowały:
- Avene Antirougeurs Jour krem nawilżający do skóry naczynkowej suchej - wycisnęłam z tubki jedną porcję, niestety nie będę mogła go używać, jest w tubce, więc higienicznie,
- perfumy Elizabeth Arden Green Tea 100ml - lubię ten zapach, ale dostałam kilka, nie ma szans, żebym zużyła, nowe, nieotwarte,
- Galenic Aquasublime krem koloryzujący jasny - używałam go zanim zaczęły się problemy z cerą, trudno określić ile zostało, raczej sporo,
- szampon Alterra z biotyną i kofeiną - akurat ten mi nie służy.
Mam też kilka próbek, które mogę dorzucić: krem różany Ziaja, podkład IsaDora Light Touch kolor sand, Vichy Normaderm teint kolor Moyen.Sand, Vichy Liftactiv Flexlift teint kolor Moyen.Sand oraz dwa testery (8ml) podkładu Hean Mat Effect beżowy-cappucino i pastelowy i szampon nawilżający Emolium. Wszystkie próbki były dołączone jako gratisy do zakupów w sklepach internetowych. Jeśli jesteście zainteresowane , to piszcie, wolę się wymienić na cokolwiek przydatnego niż to trzymać.
P.S. Zna ktoś forum, na którym można się wymieniać karmą dla kotów? Zbankrutuję niedługo..