24.07.12, 10:56
Widziałam tutaj wątki dotyczące wymiany, więc mam nadzieję, że ich zakładanie jest ok. Mam kilka kosmetyków, których nie będę używać, szkoda, żeby się marnowały:
- Avene Antirougeurs Jour krem nawilżający do skóry naczynkowej suchej - wycisnęłam z tubki jedną porcję, niestety nie będę mogła go używać, jest w tubce, więc higienicznie,
- perfumy Elizabeth Arden Green Tea 100ml - lubię ten zapach, ale dostałam kilka, nie ma szans, żebym zużyła, nowe, nieotwarte,
- Galenic Aquasublime krem koloryzujący jasny - używałam go zanim zaczęły się problemy z cerą, trudno określić ile zostało, raczej sporo,
- szampon Alterra z biotyną i kofeiną - akurat ten mi nie służy.
Mam też kilka próbek, które mogę dorzucić: krem różany Ziaja, podkład IsaDora Light Touch kolor sand, Vichy Normaderm teint kolor Moyen.Sand, Vichy Liftactiv Flexlift teint kolor Moyen.Sand oraz dwa testery (8ml) podkładu Hean Mat Effect beżowy-cappucino i pastelowy i szampon nawilżający Emolium. Wszystkie próbki były dołączone jako gratisy do zakupów w sklepach internetowych. Jeśli jesteście zainteresowane , to piszcie, wolę się wymienić na cokolwiek przydatnego niż to trzymać.
P.S. Zna ktoś forum, na którym można się wymieniać karmą dla kotów? Zbankrutuję niedługo..
Obserwuj wątek
    • ale_to_ja Re: Wymiana 24.07.12, 11:53
      A na co byś się chciała wymienić?
      • olgam8 Re: Wymiana 24.07.12, 13:06
        Jestem otwarta na propozycje. Mam teraz problemy ze skórą (zdiagnozowany trądzik różowaty i bardzo wrażliwa skóra), wielu rzeczy nie mogę używać (np. tego kremu Avene, o którym myślałam, że będzie dla mnie dobry). Jak napiszę konkrety, to raczej małe prawdopodobieństwo, że ktoś "akurat będzie miał i chciał się pozbyć". Mogę spróbować:
        - do twarzy: krem Zinalfat, Vitella Ictamo, LRP Toleriane, mleczko jakiejś aptecznej firmy,
        - każda ilość kremu Nivea (tego zwykłego w granatowym słoiczku, musiałby być nowy, bo to krem, do którego wkłada się palce), Sudocrem, balsam do ciała i krem do rąk (o niezbyt intensywnym zapachu, szczególnie do rąk), olejek do kąpieli, odżywka do włosów,
        - kosmetyki dla dzieci (ja ich używam): mydła, żele, balsamy, chusteczki dla niemowląt.
        Wolę cokolwiek przydatnego niż rzeczy niepotrzebne. Na pewno nie wymieniłam wielu rzeczy, które "mogłabym chcieć", więc piszcie.
    • issey_miyake Re: Wymiana 24.07.12, 23:23
      olgam8 napisała:

> - Avene Antirougeurs Jour krem nawilżający do skóry naczynkowej suchej - wycisn
      > ęłam z tubki jedną porcję, niestety nie będę mogła go używać, jest w tubce, wię
      > c higienicznie,
      > - Galenic Aquasublime krem koloryzujący jasny - używałam go zanim zaczęły się p
      > roblemy z cerą, trudno określić ile zostało, raczej sporo,
      > - szampon Alterra z biotyną i kofeiną - akurat ten mi nie służy.

Napisz proszę, kiedy te w/w zostały otworzone.
    • mysiulek08 Re: Wymiana 25.07.12, 03:23
      > P.S. Zna ktoś forum, na którym można się wymieniać karmą dla kotów? Zbankrutuję niedługo..

Konkretnego w wymiana to nie, ale popytaj:

forum.miau.pl/ to najwieksze kocie forum

sprobuj tez tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/f,10264,Koty_nasz_maly_koci_zakatek_.html
      ewentualnie na forach przy sklepach np kravet
      • olgam8 Re: Wymiana 25.07.12, 08:59
        Dzięki, muszę założyć konto na jakimś kocim forum.
        Issey, jeśli chodzi o te kosmetyki: krem Avene otworzyłam 12 lipca, raz użyłam, tubka zakręcona i w oryginalnym pudełku; szampon kupiłam jakoś niedawno, po 12 lipca; krem Galenic - po Twoim pytaniu zastanawiam się, czy go nie wyrzucić. Myślałam, że może ktoś, kto nie zdecydował się na zakup, będzie miał szanse wypróbować, ale ten krem jest otwarty kilka miesięcy, ja go używałam od czasu do czasu, używałabym nadal, gdybym mogła. Nie chcę, żeby ktoś sobie zaszkodził, więc może po prostu wyrzucę. Myślisz, że powinnam?
        Zastanawiałam się, Issey, czy do Ciebie nie napisać. Chyba jesteś z Warszawy, tak coś kojarzę. Czy Ty masz jakiś gabinet/salon/?, można się z Tobą spotkać? Moja skóra szaleje, lekarze biorą pieniądze za wizyty i rozkładają ręce...
        • heather4 Re: Wymiana 25.07.12, 09:18
          olgam, wyslalam ci wiadomosc na mejla gazetowego.
    • issey_miyake olgam8 odbierz e-mail gazetowy -nt. 25.07.12, 12:29

• olgam8 Re: olgam8 odbierz e-mail gazetowy -nt. 25.07.12, 14:12
        Odpisałam. Dziękuję za chęć pomocy, już kończą mi się pomysły, co robić z moją skórą.
        • olgam8 Re: Wymiana 28.07.12, 13:55
          Podnoszę jeszcze. Może znajdzie się ktoś chętny na krem Avene (opis w pierwszym poście) albo szampon Alterra. Perfumy już niedostępne. Z próbek zostały mi: krem różany Ziaja, szampon Emolium i wspomniane próbki-testery podkładu Hean.
          • angela10086 Re: Wymiana 28.07.12, 14:58
            a ja mam na wymiane tabletki revalid, jest ktos chetny?
    • magda9216 Re: Wymiana 16.09.12, 11:31
      Witam, jestem zainteresowana kremem avene- czy jest nadal dostępny??
      • olgam8 Re: Wymiana 16.09.12, 13:03
        Tak, ciągle go mam. Napiszę maila.
        • olgam8 Re: Wymiana 16.09.12, 13:13
          Próbowałam wysłać Ci maila na gazetowy, ale wrócił, więc Ty do mnie na gazetowy napisz z adresu, którego używasz.
          • magda9216 Re: Wymiana 16.09.12, 13:37
            Ok, juz założyłam:) Smiało mozna pisac;)
            • rocambolesca Re: Wymiana 16.09.12, 18:20
              Trochę nie w temacie, ale zawsze mnie zastanawiało, po co producenci dają próbki podkładów w kolorze sand, który będzie za ciemny dla około 90% Polek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka