Gość: kasia IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.06.04, 17:01 czy ktoś może mi polecić dobry puder brązujący? dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mahdall Re: pudry brązujące IP: *.rene.com.pl 28.06.04, 18:22 w kamieniu ze srebrnymi drobinkami vipery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahdall Re: pudry brązujące IP: *.rene.com.pl 28.06.04, 18:23 w kamieniu ze srebrnymi drobinkami vipera Odpowiedz Link Zgłoś
nanan1 Re: pudry brązujące 28.06.04, 18:25 dior terra bella drogi, ale starcza na lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pudry brązujące IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.06.04, 18:27 ale ile kosztuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
nanan1 Re: pudry brązujące 28.06.04, 18:33 100-150 zl chyba, nie pamietam dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy Re: pudry brązujące IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 21:25 pudry brazujace vipery sa b.dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiaplewik Re: pudry brązujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 07:49 ja stawiam na max factor, w kamieniu, brązuje i ma maluteńkie złote drobinki- ślicznie wygląda na twarzy -niecałe 36 zł w drogeriach rossman gordani gold w kulkach, ale ten brązujący nie jest tak mocno brązujący- o tej porze roku mojej skóry już nie przyciemnia-mimo że mam dość jasną karnację, na allegro są sprzedawane też w okolicach 35-36 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: pudry brązujące IP: 62.148.95.* 29.06.04, 10:20 Estee Lauder w kompakcie lub fluidzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uśmiechnięta Re: pudry brązujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 10:38 Avon, w kulkach. polecam, i nie taki drogi-w porowaniu z diorem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: pudry brązujące IP: *.echostar.pl 29.06.04, 11:03 zdecydowanie avon. Uzywalam jmjuz roznych alr ten jest super. Jka chce byc mocnij opalona nakldam po prosru wieksza ilosc. Wyglada bardzo naturalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pudry brązujące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 19:04 zdecydowanie Avon,jest naprawde super,no i bardzo wydajny,starcza na lata chociac uzywam go prawie codziennie,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: pudry brązujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:27 ja po avonowskim dostalam malych krosteczek i stoi na polce, ale giorgani gold z Oriflamu jest wporzadku mam go juz od roku i jest super. a konsultantka mi mowila ze nawet jest cala seria brazujaca, jesli masz ochote to wyprobuj, tamten drugi jest w kamieniu, lub nablyszczajacy. pozdrawiam ala Odpowiedz Link Zgłoś
hennessy1 Re: pudry brązujące 30.06.04, 15:58 Nie jestem zwolenniczką produktów AVON, ale puder w kulkach jest bardzo dobry. Kulki mają tą zaletę, że jak sie okaże że jest zbyt ciemny (lub jasny) to można wyciągnąć niektóre kulki. W kulkach mam też Pierre Rene pastelowy i jest rewelacyjny, ale brązującego nie miałam więc się nie wypowiadam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sitc Re: pudry brązujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 17:53 Zgadzam się z poprzedniczkami, Avon jak na tą cenę ma bardzo dobry puder brązujący, natomiast zdecydowanie nie polecam pudru brązującego w kamieniu z Oriflamu, całkowicie matowy, wyglada bardzo nienaturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś