IP: *.chello.pl 12.07.04, 13:36
szukam kogos kto tanio i dobrze robi tipsy w warszawie. znacie jakis adres
lub tel?
Obserwuj wątek
    • Gość: IMAGE Re: tipsy IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 12.07.04, 13:39
      Gosiu,
      gdybys zerknela ponizej, zauwazyla bys, ze szukamy modelek na darmowe sztuczne
      paznokcie. Zastanow sie. Warszawa, 456-87-45 i 46
    • Gość: laros Re: tipsy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.07.04, 18:31
      Szczerze odradzam uczestnictwo w takich pokazach!Dziewczyny dopiero uczą się
      zakładać tipsy,więc jesteś królikiem doświadczalnym.A źle nałożone tipsy tylko
      zniszczą Twój naturalny paznokieć.Nakładanie, piłowanie żelu/akrylu sprawi,że
      Twoje paznokcie bedą bardzo osłabione,a doprowadzenie ich do porządku wymaga
      sporo czasu
      • Gość: gabi Re: tipsy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 20:00
        Oj wymaga duzo cierpliwosci i wytrwałosci,to prawda. Ja zdjelam niecaly miesiac
        temu tipsy akrylowe i moje paznokcie wygladaja koszmarnie,sa miekkie jak papier
      • Gość: IMAGE Re: tipsy IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 13.07.04, 11:30
        Laros,
        jest mi przykro, ze bez sprawdzenia odradzasz innym usluge ktora, za co recze,
        bedzie wykonana rownie dobrze, albo nawet lepiej niz w jakimkolwiek zakladzie
        kosmetycznym. Z doświadczenia wiem, że bardzo częstym przypadkiem jest, ze to
        wlaśnie w zakladzie masz zle zrobione paznokcie, a jeszcze za to slono placisz.
        Mozesz wierzyc lub nie, ale na tyle kursantek, ile skonczylo do tej pory u nas
        kursy nie bylo ani jednego przypadku zepsucia paznokci. Wszystkie modelki
        wychodza zadowolone do tego stopnia, ze przychodza ponownie na kolejne
        uzupelnienia. Ale Ty pewnie lepiej wiesz. Rzeczywiście, bardziej szanuje i
        docenia się rzeczy, za które trzeba zaplacić, nawet jeśli jakościowo
        pozostawiają wiele do życzenia. Ale to, że u nas jest tym razem za darmo nie
        oznacza, że usluga będzie wykonana zle.
        • Gość: laros Re: tipsy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.07.04, 12:07
          Nie chcę Ci robić antyreklamy,jedynie ostrzec przed pochopnym podejmowaniem
          decyzji o zakładaniu tipsów przez osoby niedokońca kompetentne.Oczywiście
          zdarza się, ze nawet stylistka pracująca w salonie cieszącym sie dobrą
          renomą,może źle wykonać zabieg i nic ją za to nie usprawiedliwia, a dziewczyna
          początkująca moze sie naprawdę przyłożyć i zrobić to bardzo dobrze.Bynajmniej
          ostateczna decyzja bedzie należała,do kandydatek, które wyrażą chęc
          uczestnictwa w pokazie.Pragne jedynie zaznaczyć, że istnieje taka możliwość i
          przed podjęciem decyzji należy ja dokładnie rozważyć.Sama zakładam tipsy i
          prowadzę szkolenia od 5 lat, więc takie pokazy nie są mi obce.Pozdrawiam!
          • Gość: Nicole Re: tipsy IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 13.07.04, 12:41
            Jeżeli odradzasz uczestnictwo w takich pokazach, a tym samym sama prowadzisz
            szkolenia, to albo Twoje kursantki są niedouczone i wiesz na ichy przykladzie
            jakie mogą być skutki bycia królikiem doswiadczalnym.
    • Gość: AnnaK Re: tipsy IP: 212.160.172.* 13.07.04, 12:17
      Polecam p. Ania Błazucka 0603060065 ul. Kacza 8 paw. C
      • Gość: gosia Re: tipsy IP: *.chello.pl 13.07.04, 16:45
        a nie wiesz moze ile kosztuja u niej tipsy akrylowe?
    • diianawawa Re: tipsy 13.07.04, 22:59
      WITAM!!!Jestem manicurzystką od 2 lat,robie tipsy akrylowe firmą EZ-FLOW za
      80zł. Uzupełnienie 50zł.Serdecznie zapraszam będziecie zadowolone!!! POZDRAWIAM
    • diianawawa Re: tipsy 13.07.04, 23:00
      a no i jeszcze mój telefon 0-504-865-808 Jestem do wtorku bo potez wyjeżdzam na
      wakacje na dwa tygodnie.zapraszam
      • beba2 Re: tipsy 13.07.04, 23:59
        Czy w Krakowie nikt nie potrafi dobrze zrobić akrylu??? Szukam i szukam i zero
        odzewu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka