Gość: gosia IP: *.chello.pl 12.07.04, 13:36 szukam kogos kto tanio i dobrze robi tipsy w warszawie. znacie jakis adres lub tel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IMAGE Re: tipsy IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 12.07.04, 13:39 Gosiu, gdybys zerknela ponizej, zauwazyla bys, ze szukamy modelek na darmowe sztuczne paznokcie. Zastanow sie. Warszawa, 456-87-45 i 46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laros Re: tipsy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.07.04, 18:31 Szczerze odradzam uczestnictwo w takich pokazach!Dziewczyny dopiero uczą się zakładać tipsy,więc jesteś królikiem doświadczalnym.A źle nałożone tipsy tylko zniszczą Twój naturalny paznokieć.Nakładanie, piłowanie żelu/akrylu sprawi,że Twoje paznokcie bedą bardzo osłabione,a doprowadzenie ich do porządku wymaga sporo czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: tipsy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 20:00 Oj wymaga duzo cierpliwosci i wytrwałosci,to prawda. Ja zdjelam niecaly miesiac temu tipsy akrylowe i moje paznokcie wygladaja koszmarnie,sa miekkie jak papier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IMAGE Re: tipsy IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 13.07.04, 11:30 Laros, jest mi przykro, ze bez sprawdzenia odradzasz innym usluge ktora, za co recze, bedzie wykonana rownie dobrze, albo nawet lepiej niz w jakimkolwiek zakladzie kosmetycznym. Z doświadczenia wiem, że bardzo częstym przypadkiem jest, ze to wlaśnie w zakladzie masz zle zrobione paznokcie, a jeszcze za to slono placisz. Mozesz wierzyc lub nie, ale na tyle kursantek, ile skonczylo do tej pory u nas kursy nie bylo ani jednego przypadku zepsucia paznokci. Wszystkie modelki wychodza zadowolone do tego stopnia, ze przychodza ponownie na kolejne uzupelnienia. Ale Ty pewnie lepiej wiesz. Rzeczywiście, bardziej szanuje i docenia się rzeczy, za które trzeba zaplacić, nawet jeśli jakościowo pozostawiają wiele do życzenia. Ale to, że u nas jest tym razem za darmo nie oznacza, że usluga będzie wykonana zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laros Re: tipsy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.07.04, 12:07 Nie chcę Ci robić antyreklamy,jedynie ostrzec przed pochopnym podejmowaniem decyzji o zakładaniu tipsów przez osoby niedokońca kompetentne.Oczywiście zdarza się, ze nawet stylistka pracująca w salonie cieszącym sie dobrą renomą,może źle wykonać zabieg i nic ją za to nie usprawiedliwia, a dziewczyna początkująca moze sie naprawdę przyłożyć i zrobić to bardzo dobrze.Bynajmniej ostateczna decyzja bedzie należała,do kandydatek, które wyrażą chęc uczestnictwa w pokazie.Pragne jedynie zaznaczyć, że istnieje taka możliwość i przed podjęciem decyzji należy ja dokładnie rozważyć.Sama zakładam tipsy i prowadzę szkolenia od 5 lat, więc takie pokazy nie są mi obce.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: tipsy IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 13.07.04, 12:41 Jeżeli odradzasz uczestnictwo w takich pokazach, a tym samym sama prowadzisz szkolenia, to albo Twoje kursantki są niedouczone i wiesz na ichy przykladzie jakie mogą być skutki bycia królikiem doswiadczalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnaK Re: tipsy IP: 212.160.172.* 13.07.04, 12:17 Polecam p. Ania Błazucka 0603060065 ul. Kacza 8 paw. C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: tipsy IP: *.chello.pl 13.07.04, 16:45 a nie wiesz moze ile kosztuja u niej tipsy akrylowe? Odpowiedz Link Zgłoś
diianawawa Re: tipsy 13.07.04, 22:59 WITAM!!!Jestem manicurzystką od 2 lat,robie tipsy akrylowe firmą EZ-FLOW za 80zł. Uzupełnienie 50zł.Serdecznie zapraszam będziecie zadowolone!!! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
diianawawa Re: tipsy 13.07.04, 23:00 a no i jeszcze mój telefon 0-504-865-808 Jestem do wtorku bo potez wyjeżdzam na wakacje na dwa tygodnie.zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: tipsy 13.07.04, 23:59 Czy w Krakowie nikt nie potrafi dobrze zrobić akrylu??? Szukam i szukam i zero odzewu... Odpowiedz Link Zgłoś