naila 15.07.04, 20:58 Szukam czegoś skutecznego ma ujędrnienie brzucha. Ćwiczę i podszczypuję czasami skórę brzucha, ale chciałabym to jeszcze czymś wspomóc. Skutecznym. Co proponujecie???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: Coś skutecznego na jędrność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 14:00 Na jedrnosc brzuszka mi pomoglo to---> 100 brzuszkow dziennie <oczywiscie nie odrywajac calych plecow od podlogi tylko lopatki> pozniej lezac na plecach 30 razy podnosze wyprostowane nogi <idealne na dolne partie brzuszka> masowalam i wciaz masuje sie gabka z zelem pod prysznicem no i rewelacyjnie pomogl mi zimny prysznic :) efekty widoczne juz po miesiacu wcale nie ciezkiej pracy Powodzenia Aha i nie wolno zapominac o nawilzaniu codziennie skory kremami balsamami :) Odpowiedz Link Zgłoś
malzag Re: Coś skutecznego na jędrność 03.08.04, 14:15 Podnoszenie wyprostowanych nóg - UWAGA na przeciążania kręgosłupa (dolnej) części Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Coś skutecznego na jędrność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 15:25 Ale ja daje rece pod posladki moze dlatego nie odczuwam przeciazenia , hmm zalecane sa takie cwiczenia zwlaszcza ze tak rewelacyjnie wplywaja na ta partie brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
sylver55 Re: Coś skutecznego na jędrność 03.08.04, 18:49 Oprócz brzuszków i podszczypywania polecam ci krem Nivea z koenzymem Q10.Jest naprawde skuteczny...Jak sobie go kupiłam to mama zaczeła sie ze mnie smiac ze przeciesz nie mam skóry starej babci i takie tam,ze po co mi on...ale wiadomo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Coś skutecznego na jędrność 31.08.04, 08:11 Ćwiczę brzuszki i mam Niveę z koenzymem. I jestem dobrej myśli. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KM Re: Coś skutecznego na jędrność IP: *.veranet.pl 01.09.04, 11:57 proponuje ci krem z maslem kakaowym, albo balsam' oprocz ujedrniania swietnie nawilzaja skore. mozna je kupic na stoisku z kosmetykami w M1(jesli jestes z krakowa)albo wejdz na www.naturalne-kosmetyki.pl i zamow. w ogole polecem kosnetyki z tej strony.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś