Dodaj do ulubionych

Bubel ziaji!!!

IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 15.07.04, 21:38
Po przeczytaniu kilku recenzji postanowilam kupic tonik i krem ogorkowy z
ziaji. jestem rozczarowana, gdyz moje pory sa nadal tak samo rozszerzone i
zabrudzone, a skora posmarowana kremem blyszczy sie okropnie. krem sie nie
wchlania i wydaje mi sie, ze rozszerza moje pory:( a ten zestaw mial byc dla
cery normalnej, mieszanej i tlustej. ide jutro kupic tonic o wzmocnionym
dzialaniu dax cosmetics. moze te 11 zl to malo, ale jak na kieszen nastolatki
jest to spora suma:(:(:(
Obserwuj wątek
    • Gość: ona19 Re: Bubel ziaji!!! IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 15.07.04, 21:39
      podciagam watek:(
      • Gość: Eda Re: Bubel ziaji!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:20
        Używałam obu tych produktów i zgadam się z Tobą że sa beznadziejne.Wg mnie tonik to zabarwiona woda, a krem lepiej nie mówić.On sie nawet do stóp nie nadaje, nie mówiąc do twarzy. Jest poprostu okropny.Zdecydowanie nie polecam.
        Natomiast używałam toniku dax tylko, że tego zwykłego a nie o wzmocnionym działaniu i jest naprawdę dobry.Ostatnio używam toniku zwężającego pory do cery tłustej i mieszanej Eris i wg mnie jest on lepszy od daxa.Poza tym ślicznie pachnie,bo zapach daxa trochę mnie drażnił
    • a.kopiko1 Re: Bubel ziaji!!! 15.07.04, 22:31
      Tonik ogórkowy ma bardzo mało składników, co znaczy, że jest dobry dla cer
      wrażliwych (w ogóle powinno się wybierać preparaty do 15 składników). Ten tonik
      zawiera perfumy - czyli żadnego "prawdziwego" wyciągu z ogórka tam nie ma. Ja
      właśnie dzisiaj kupiłam ten tonik i narazie nie wiem co o nim powiedzieć. Ja
      osobiście proponuję serię Dwudziestka Eris - tonik jest rewelacyjny, tak samo
      krem matująco - nawilżający. Bardzo dobrze matują skórę i ją nawilżają - bo
      nawilżanie jest również bardzo istotne w leczeniu trądziku i przy pielęgnacji
      cery tłustej i mieszanej. Jeśli za bardzo wysuszymy cerę, to lipidy dostaną
      informację, że cera jest za sucha i w ten sposób zaczną produkować jeszcze
      więcej łoju niż przedtem - czyli efekt będzie odwrotny od zamierzonego.
      Poniżej podaję link do strony na allegro, gdzie sprzedaję tonik i krem Soraya -
      rewelacja jeśli chodzi o matowienie.

www.allegro.pl/show_item.php?item=28325449

Tylko wiem jak zrobić hiperłącze :(

Pozdrowionka :)
    • gocha221 Re: Bubel ziaji!!! 16.07.04, 00:44
      jak dla mnie to bublem jest płyn do demakijazu oczu!paskudztwo niesamowite.
      ten sam problem, czyli pieczenie, swedzenie i podraznienie, mialam po kremie pod
      oczy z serii do cery naczynkowej.
      a tonik ogorkowy mi akurat służy.
    • Gość: Ona19 Re: Bubel ziaji!!! IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 16.07.04, 10:57
      dziekuje bardzo za wszystkie rady:) chyba kupie tonik i krem matujacy z Erisa:)
      chociaz zastanawiam sie nad Dax xosmetics, bo na wizaz.pl strasznie sobie go
      chwala...jak sadzicie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka