01.02.13, 21:57
Witam,

Mam 40 lat, cera tłusta (0statnio jakby lekko przesuszona), pory mocno rozszerzone na całej twarzy, przebarwienia, nie palę, slońca unikam. Nigdy nie trafiłam w 10 w sprawie doboru kosmetyków. na dzień dzisiejszy stosuję kosmetyki z BIochemii Urody ( kwas migdałowy- 3 x w tyg., serum 3xrose), krem przeciwzmarszczkowy na noc- ziaja, na dzień physiogel, na to estee lauder idealist, następnie podklad city matt lirene. MYślałam o kuracji retonidami, ale nie wiem czy to dobry pomysł i
1. od czego zacząc?
2. Czy mozna to łączyc z kwasami?
myślałam o avene eluage creme????
Prosiłabym o pomoc. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • merra1 Re: Do Issey 02.02.13, 20:51
      merra1 napisała:

> Witam,
      >
      > Mam 40 lat, cera tłusta (0statnio jakby lekko przesuszona), pory mocno rozszerz
      > one na całej twarzy, przebarwienia, nie palę, slońca unikam. Nigdy nie trafiłam
      > w 10 w sprawie doboru kosmetyków. na dzień dzisiejszy stosuję kosmetyki z BIoc
      > hemii Urody ( serum migdałowe- 3 x w tyg., serum 3xrose), krem przeciwzmarszczko
      > wy na noc- ziaja, na dzień physiogel, na to estee lauder idealist, następnie po
      > dklad city matt lirene. MYślałam o kuracji retonidami, ale nie wiem czy to dob
      > ry pomysł i
      > 1. od czego zacząc?
      > 2. Czy mozna to łączyc z kwasami?
      > myślałam o avene eluage creme????
      > Prosiłabym o pomoc. pozdrawiam
      • issey_miyake Re: Do Issey 02.02.13, 22:26
        napisz e-mail na gazetowy, dowiesz się w jaki sposób udzielam porad.
    • merra1 Re: Do Issey 03.02.13, 15:26
      czy doszło na twoje konto gazetowe?
      • issey_miyake Re: Do Issey 03.02.13, 22:52
        merra1 napisała:

> czy doszło na twoje konto gazetowe?

nie
        • merra1 Re: Do Issey 04.02.13, 19:18
          w takim razie nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić i o co chodzi z tym adresem gazetowym; (jaki jest twój adres gazetowy)? chyba pojawiły się jakieś komplikacje techniczne. A moze jakis inny kontakt?

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka