Dodaj do ulubionych

Jak trafić do Leszka Czajki?

IP: 195.26.24.* 19.07.04, 16:20
Wiem, że Leszek Czajka przyjmuje na ulicy Nowogrodzkiej? Może wiecie jaki
numer? Tam nie ma szyldu, więc droga jest utrudniona.
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 19.07.04, 16:30
      zadzwoń do biura nr napewno powiedza Ja kiedys miałam ten nr. niestety zgubiłam
      :(, bardzo trudno sie do niego dostać i jest baaaaaaaardzo drogo:)
      pozdrawiam
      ps. jak juz obetniesz włosy napisz czy warto :)
    • Gość: Milla Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: *.chello.pl 19.07.04, 19:48
      ul Nowogrodzka 18/1 tel 6215821
    • Gość: gość Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 09:07
      jak zobaczyłam moją koleżankę, która od niego wróciła to padłam z
      wrazenia...negatywnego
      brrr, a fryzurki idolowe takie ładne były....:-I
    • Gość: ania Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: *.proxy.astra-net.com 20.07.04, 09:30
      baaaaaaardzo drogo? tzn ile mniej wiecej w jakich granicach?
      • Gość: Kiddo Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 09:52
        ktoś mi tu kiedyś odpisał, że strzyżenie u L.Czajki kosztuje 99 pln, więc chyba
        nie tak strasznie? Jak któraś z Was pójdzie, to proszę o relację&wrażenia:) pzdr
        • Gość: Ola Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: 195.26.24.* 20.07.04, 10:30
          Ja idę ale na poczatku sierpnia dopiero.(Pierwszy raz) Podzielę się
          wrażeniami.Dzięki za dokładny adres.
          • mika78 Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 04.08.04, 11:14
            Ola, bylas juz u niego? Napisz jakie wrażenia. Ja ide pod koniec sierpnia.
            • serek.topiony Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 04.08.04, 11:24
              U CZajki ceny są całkiem normalne, strzyżenie kosztuje około 100 zł, i możesz
              się do niego normalnie zapisac, z tym, że terminy są bardzo długie. JA polecam
              Sebastiana z tego zakładu, strzygł moją koleżankę - świetnie.
              • madzikm Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 04.08.04, 18:16
                serek.topiony napisała:

> U CZajki ceny są całkiem normalne, strzyżenie kosztuje około 100 zł, i możesz
                > się do niego normalnie zapisac, z tym, że terminy są bardzo długie. JA
                polecam
                > Sebastiana z tego zakładu, strzygł moją koleżankę - świetnie.

Sebastian niestety już tam nie pracuje! Moze ktoś zna jego nowe miejsce pracy?
              • Gość: Ania Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: 195.150.115.* 04.08.04, 21:33
                > U CZajki ceny są całkiem normalne, strzyżenie kosztuje około 100 zł

To ma być normalna cena za strzyżenie???????????????????
            • Gość: Ola Re: Do Miki78 IP: 195.26.24.* 04.08.04, 12:08
              Nie, jeszcze nie byłam. Przełożył wizytę na połowę sierpnia:-( Podobno ma jakąś
              ważną sesję zdjęciową:-)Mam nadzieję, że w końcu dotrę do niego. Obiecuję
              opisać jak było.
              • ewa.gs Ola 04.08.04, 12:19
                Trzeba iść od Marszałkowskiej lewą stroną nowogrodzkiej (w stronę Wisły) i
                wejść bodaj w drugą bramę z domofonem. Zadzwonić pod nr 1 - Atelier
                Fryzjerskie.
                Ola, czy to Ty? :)
                • Gość: Ola Re: Do Ewy! IP: 195.26.24.* 04.08.04, 12:41
                  Tak, Ewo, to ja:-) Leszek Cz. przełożył spotkanie ze mną:-( "Czytam Cię" na
                  Forum...
                  • ewa.gs Re: Do Ewy! 04.08.04, 12:43
                    A jak Ci? :)
                    • Gość: Ola Re: Do Ewy! IP: 195.26.24.* 04.08.04, 12:53
                      Zeszycik mam zapisany niemal do połowy:-)Potęga podświadomosci jednak jest
                      wielka - jest lżej, choć niby nie ma ku temu powodów. Ale cieszę się. Będę
                      informować Cię jak dalej. Serdecznie Cię pozdrawiam!!!
                      • ewa.gs Re: Do Ewy! 04.08.04, 13:17
                        Informuj koniecznie :D
                        I daj znać, jak u Leszka.
                        serdeczności!
    • Gość: Kasia Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 19:23
      Nie szkoda ci 100 zl za obciecie? Wlosy szybko odrastaja...a sa tez inni super
      fryzjerzy...
      • Gość: MI Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 07:22
        A ja nie jestem wcale, ale to wcale zachwycona Leszkiem! Bylam u niego raz, i wiecej isc nie
        zamierzam. Obcial, pofarbowal, i w sumie efekt wcale mnie nie olsnil. I po co tyle czekac? Obok
        na fotelu Joanna Brodzik, a on caly w plasach, potem inna "postac publiczna" - podobnie, a mnie
        przywital slowami... "kolor bluzki trzeba by zmienic"(!!!). Zatkalo mnie! Olewam go od tej pory!
        • ewa.gs Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 05.08.04, 08:38
          ja Leszkiem też nie jestem zachwycona (choć strzyże dość fajnie moim zdaniem,
          ale wiadomo, każdy ma czasem gorsze dni), za to chodzę u niego do Ewy. Właśnie
          wczoraj mnie strzygła. Z włosów do ramion zrobiła krótkie i są ekstra.
          Zapłaciłam 100 zł za strzyżenie i podbarwienie kolorem. Dla stałych klientów
          miewają zniżki.
          • Gość: Ola Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: 195.26.24.* 05.08.04, 09:05
            Ewa! Miałaś zapuszczać włosy!!!! Ciekawa jestem jak wyglądasz? Pozdrawiam. Ola
            • mika78 Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 05.08.04, 09:24
              Boje sie troche po Waszych wypowiedziach.. Zastanawiam sie czy nie odwolać tej
              wizyty. Mam super ważną okazję i jak mi coś spieprzy to nie bedzie wesoło.
              • ewa.gs Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 05.08.04, 09:26
                eee, nie podejrzewam, żeby spieprzył. Uśmiechnij się miło i powiedz, że to dla
                Ciebie wyjątkowo ważne, a potem dopytaj, jak zamierza ten efekt osiągnąć i
                zweryfikuj to. Będzie dobrze :)
                • mika78 Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 05.08.04, 09:30
                  Dobra:) Jeszcze poczekam na wrażenia Oli.

ewa.gs napisała:

> eee, nie podejrzewam, żeby spieprzył. Uśmiechnij się miło i powiedz, że to
                  dla
                  > Ciebie wyjątkowo ważne, a potem dopytaj, jak zamierza ten efekt osiągnąć i
                  > zweryfikuj to. Będzie dobrze :)
                  • Gość: Ola Re: do Miki 78 IP: 195.26.24.* 11.08.04, 14:11
                    Właśnie wróciłam od Leszka Czajki i jestem zadowolona.Mam zafarbowane włosy na
                    ciemny brąz (mój kolor!!! - trafił bezbłędnie)i nadany kształt. Leszek okazał
                    się miłym facetem, bez żadnych odbić i bez narzucania swojej wizji. Umówiąłm
                    się na następną wizytę.
                    • mika78 Re: do Miki 78 11.08.04, 15:31
                      No to super! Ide wiec bez obaw. Tez zdam relacje:)
            • ewa.gs Re: Ola 05.08.04, 09:25
              No tak, ale szlag mnie trafił.
              Fajnie wyglądam, bardzo mi się podoba ten nowy imidż :)
              • Gość: misia Re: Ola IP: 217.17.46.* 05.08.04, 15:17
                Ja od roku chodze do jego salonu i jestem zadowolona. Od razu zaznacze ze
                strzyze mnie p. Kasia. Za tydzien ide jednak do p. Basi, poniewaz tej drugiej
                nie ma. Czy ktos moze strzygl sie u niej?
    • mantha Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 11.08.04, 14:32
      Mam pytanie, ile kosztuje samo strzyzenie, bez modelowania i farbowania?
      i czy jest tam jakis telefon, zeby umowic sie na wizyte, czy trzeba isc
      osobiscie?
      • katija1 Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 11.08.04, 15:36
        99 zl
        tel 621 58 21
    • Gość: Ally Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: 80.51.237.* 02.10.04, 10:41
      A ile kosztuje u Czajki zabieg nawilzająco- regenerujacy włosy??
      • Gość: major Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: *.sgib.com 01.11.04, 15:01
        Bylam w tym salonie kilka razy, jest b fajnie. Nie wiem jak strzyze sam Czajka,
        ale nie zapisuje sie do niego, bo on zawsze odbiera telefony w trakcie
        strzyzenia, zalatiwa rozne sprawy i wszytsko trwa godzinami.
        Ale caly zespol jest b dobry.
        Probuje sie wlasnie zapisac, ale nikt nie odbiera. NIe wiecie czy nie zmienil
        sie numer?
    • goossia Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 01.11.04, 21:13
      A ja bylam raz u niego, i jak moj fryzjer pozniej mnie zobaczyl, to smial sie
      pol godziny. Szkoda kasy, moze i dobrze dobierze fryzure, ale tylko jak sie ma
      odpowiednie nazwisko. Natomiast technicznie - no comments......
    • Gość: Kala Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 09:28
      Ciekawa jestem, jak zapisujecie sie do Leszka? Dzwoniac na nr podany w tym
      watku, mozna zapisac sie jedynie do ktoregos pracownika salonu. Nie wiem, jak
      sie trzeba nazywac, zeby trafic do Leszka. A moze wystarczy zadzwonic na jego
      prywatny nr?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka