Gość: Ola IP: 195.26.24.* 19.07.04, 16:20 Wiem, że Leszek Czajka przyjmuje na ulicy Nowogrodzkiej? Może wiecie jaki numer? Tam nie ma szyldu, więc droga jest utrudniona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 19.07.04, 16:30 zadzwoń do biura nr napewno powiedza Ja kiedys miałam ten nr. niestety zgubiłam :(, bardzo trudno sie do niego dostać i jest baaaaaaaardzo drogo:) pozdrawiam ps. jak juz obetniesz włosy napisz czy warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milla Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: *.chello.pl 19.07.04, 19:48 ul Nowogrodzka 18/1 tel 6215821 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 09:07 jak zobaczyłam moją koleżankę, która od niego wróciła to padłam z wrazenia...negatywnego brrr, a fryzurki idolowe takie ładne były....:-I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: *.proxy.astra-net.com 20.07.04, 09:30 baaaaaaardzo drogo? tzn ile mniej wiecej w jakich granicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiddo Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 09:52 ktoś mi tu kiedyś odpisał, że strzyżenie u L.Czajki kosztuje 99 pln, więc chyba nie tak strasznie? Jak któraś z Was pójdzie, to proszę o relację&wrażenia:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: 195.26.24.* 20.07.04, 10:30 Ja idę ale na poczatku sierpnia dopiero.(Pierwszy raz) Podzielę się wrażeniami.Dzięki za dokładny adres. Odpowiedz Link Zgłoś
mika78 Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 04.08.04, 11:14 Ola, bylas juz u niego? Napisz jakie wrażenia. Ja ide pod koniec sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
serek.topiony Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 04.08.04, 11:24 U CZajki ceny są całkiem normalne, strzyżenie kosztuje około 100 zł, i możesz się do niego normalnie zapisac, z tym, że terminy są bardzo długie. JA polecam Sebastiana z tego zakładu, strzygł moją koleżankę - świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
madzikm Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 04.08.04, 18:16 serek.topiony napisała: > U CZajki ceny są całkiem normalne, strzyżenie kosztuje około 100 zł, i możesz > się do niego normalnie zapisac, z tym, że terminy są bardzo długie. JA polecam > Sebastiana z tego zakładu, strzygł moją koleżankę - świetnie. Sebastian niestety już tam nie pracuje! Moze ktoś zna jego nowe miejsce pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: 195.150.115.* 04.08.04, 21:33 > U CZajki ceny są całkiem normalne, strzyżenie kosztuje około 100 zł To ma być normalna cena za strzyżenie??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Miki78 IP: 195.26.24.* 04.08.04, 12:08 Nie, jeszcze nie byłam. Przełożył wizytę na połowę sierpnia:-( Podobno ma jakąś ważną sesję zdjęciową:-)Mam nadzieję, że w końcu dotrę do niego. Obiecuję opisać jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Ola 04.08.04, 12:19 Trzeba iść od Marszałkowskiej lewą stroną nowogrodzkiej (w stronę Wisły) i wejść bodaj w drugą bramę z domofonem. Zadzwonić pod nr 1 - Atelier Fryzjerskie. Ola, czy to Ty? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Ewy! IP: 195.26.24.* 04.08.04, 12:41 Tak, Ewo, to ja:-) Leszek Cz. przełożył spotkanie ze mną:-( "Czytam Cię" na Forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Ewy! IP: 195.26.24.* 04.08.04, 12:53 Zeszycik mam zapisany niemal do połowy:-)Potęga podświadomosci jednak jest wielka - jest lżej, choć niby nie ma ku temu powodów. Ale cieszę się. Będę informować Cię jak dalej. Serdecznie Cię pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Do Ewy! 04.08.04, 13:17 Informuj koniecznie :D I daj znać, jak u Leszka. serdeczności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 19:23 Nie szkoda ci 100 zl za obciecie? Wlosy szybko odrastaja...a sa tez inni super fryzjerzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 07:22 A ja nie jestem wcale, ale to wcale zachwycona Leszkiem! Bylam u niego raz, i wiecej isc nie zamierzam. Obcial, pofarbowal, i w sumie efekt wcale mnie nie olsnil. I po co tyle czekac? Obok na fotelu Joanna Brodzik, a on caly w plasach, potem inna "postac publiczna" - podobnie, a mnie przywital slowami... "kolor bluzki trzeba by zmienic"(!!!). Zatkalo mnie! Olewam go od tej pory! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 05.08.04, 08:38 ja Leszkiem też nie jestem zachwycona (choć strzyże dość fajnie moim zdaniem, ale wiadomo, każdy ma czasem gorsze dni), za to chodzę u niego do Ewy. Właśnie wczoraj mnie strzygła. Z włosów do ramion zrobiła krótkie i są ekstra. Zapłaciłam 100 zł za strzyżenie i podbarwienie kolorem. Dla stałych klientów miewają zniżki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: 195.26.24.* 05.08.04, 09:05 Ewa! Miałaś zapuszczać włosy!!!! Ciekawa jestem jak wyglądasz? Pozdrawiam. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
mika78 Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 05.08.04, 09:24 Boje sie troche po Waszych wypowiedziach.. Zastanawiam sie czy nie odwolać tej wizyty. Mam super ważną okazję i jak mi coś spieprzy to nie bedzie wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 05.08.04, 09:26 eee, nie podejrzewam, żeby spieprzył. Uśmiechnij się miło i powiedz, że to dla Ciebie wyjątkowo ważne, a potem dopytaj, jak zamierza ten efekt osiągnąć i zweryfikuj to. Będzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika78 Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 05.08.04, 09:30 Dobra:) Jeszcze poczekam na wrażenia Oli. ewa.gs napisała: > eee, nie podejrzewam, żeby spieprzył. Uśmiechnij się miło i powiedz, że to dla > Ciebie wyjątkowo ważne, a potem dopytaj, jak zamierza ten efekt osiągnąć i > zweryfikuj to. Będzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: do Miki 78 IP: 195.26.24.* 11.08.04, 14:11 Właśnie wróciłam od Leszka Czajki i jestem zadowolona.Mam zafarbowane włosy na ciemny brąz (mój kolor!!! - trafił bezbłędnie)i nadany kształt. Leszek okazał się miłym facetem, bez żadnych odbić i bez narzucania swojej wizji. Umówiąłm się na następną wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
mika78 Re: do Miki 78 11.08.04, 15:31 No to super! Ide wiec bez obaw. Tez zdam relacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Ola 05.08.04, 09:25 No tak, ale szlag mnie trafił. Fajnie wyglądam, bardzo mi się podoba ten nowy imidż :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Ola IP: 217.17.46.* 05.08.04, 15:17 Ja od roku chodze do jego salonu i jestem zadowolona. Od razu zaznacze ze strzyze mnie p. Kasia. Za tydzien ide jednak do p. Basi, poniewaz tej drugiej nie ma. Czy ktos moze strzygl sie u niej? Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 11.08.04, 14:32 Mam pytanie, ile kosztuje samo strzyzenie, bez modelowania i farbowania? i czy jest tam jakis telefon, zeby umowic sie na wizyte, czy trzeba isc osobiscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ally Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: 80.51.237.* 02.10.04, 10:41 A ile kosztuje u Czajki zabieg nawilzająco- regenerujacy włosy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: major Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: *.sgib.com 01.11.04, 15:01 Bylam w tym salonie kilka razy, jest b fajnie. Nie wiem jak strzyze sam Czajka, ale nie zapisuje sie do niego, bo on zawsze odbiera telefony w trakcie strzyzenia, zalatiwa rozne sprawy i wszytsko trwa godzinami. Ale caly zespol jest b dobry. Probuje sie wlasnie zapisac, ale nikt nie odbiera. NIe wiecie czy nie zmienil sie numer? Odpowiedz Link Zgłoś
goossia Re: Jak trafić do Leszka Czajki? 01.11.04, 21:13 A ja bylam raz u niego, i jak moj fryzjer pozniej mnie zobaczyl, to smial sie pol godziny. Szkoda kasy, moze i dobrze dobierze fryzure, ale tylko jak sie ma odpowiednie nazwisko. Natomiast technicznie - no comments...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Re: Jak trafić do Leszka Czajki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 09:28 Ciekawa jestem, jak zapisujecie sie do Leszka? Dzwoniac na nr podany w tym watku, mozna zapisac sie jedynie do ktoregos pracownika salonu. Nie wiem, jak sie trzeba nazywac, zeby trafic do Leszka. A moze wystarczy zadzwonic na jego prywatny nr? Odpowiedz Link Zgłoś