Dodaj do ulubionych

krem pod oczy

24.07.04, 21:52
Czy znacie jakieś skuteczne kremy przeciwzmarszczkowe dla kobiet po 30-tce?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: krem pod oczy IP: *.acn.pl 24.07.04, 23:04
      Nie wierzyłam w skuteczność żadnego do momentu zastosowania Heleny Rubinstein
      Collagenist. Jest naprawdę rewelacyjny (cena niestety tez). Moge tę serie
      polecić z czystym sumieniem (mam 39 lat) i cerę mieszaną.
      • dora1 Re: krem pod oczy 25.07.04, 01:33
        Ewo czy ten krem zlikwidował bądz zminiejszył Ci zmarszki wokół oczu?Ja nie mam
        problemu z kurzymi łapkami ,ale ze zmarszczaki pod oczami.Faktycznie jest
        bardzo drogi, jak dla mnie dlatego proszę o informacje.Stosowałam np. krem
        vichy ,ale oprócz nawilżenia większych rezultatów nie było.
      • Gość: Ania Re: krem pod oczy IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 26.07.04, 13:53
        Ile kosztuje ten krem i ile jego jest - 15 ml?
    • mamila Re: krem pod oczy 25.07.04, 09:54
      A moze moglybyscie polecic krem pod oczy dla 24 latki? Chodzi mi przede
      wszystkim o nawilzannie, dzialanie profilaktyczne Na razie uzywalam zelu ze
      swietlikiem lekarskim.
      Z gory dziekuje!
      • Gość: monias1 Re: krem pod oczy IP: 217.97.133.* 26.07.04, 09:57
        Antigravity Clinique - dla mnie niezastapiony. B. dobrze nawilza i wygladza
        zmarszczki. Dla mnie rewelacja. NIestety dobry i skuteczny krem
        przeciwzmarszczkowy musi byc drogi.
        • balbina_alexandra Re: Monias! 26.07.04, 11:45
          I jeszcze raz ja - przepraszam za prywatę - Monia, przepraszam że się nie
          odzywałam tyle czasu, zaraz wysyłam Ci maila! Buziaki :)))

Ola
      • Gość: justa Re: krem pod oczy IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.04, 13:21
        mamila, możesz wypróbować jeszcze: żele Flosleku, chłodzący żel aloesowy Avon,
        żel z peptydami Avon, krem Dermika Preventi.
    • ula_s Re: krem pod oczy 26.07.04, 10:23
      Ja tez polecam Antigravity. Dobry jest tez Advanced Night Repair Estee Lauder
      ale niestety zdarza sie ze uczula, wiec jego trzeba obowiazkowo przetestowac
      przed kupnem.

• balbina_alexandra Re: krem pod oczy 26.07.04, 11:38
      To co używałam i bardzo mi odpowiadało:
      - anti gravity clinique
      - collagenist HR
      - oceanic - maseczka pod oczy, stosowałam grubą warstwą na noc.

Aktualnie owładnięta demonem reklamy mam Dermikę Extremale i na jakieś efekty
      trzeba jszcze poczekać ale póki co - podoba mi się ten krem.
      • dora1 Re: krem pod oczy 26.07.04, 11:44
        Dziękuję wszystkim za dobre rady.Koniecznie muszę skorzystać.
        Pozdrawiam.
        • Gość: ania Re: krem pod oczy IP: 212.244.242.* 26.07.04, 13:42
          Ja też uważam że Collagenist jest super ale czy np PowerA, nie jest
          silniejszy?????też dobry????..chciałabym spróbować czegoś innego HR ale
          niewiele osób używało np Sculpture (czy jakos tak) lub Prodigy...proszę o
          opinie....kończę próbkę PowerA, trudno ocenić działanie przeciw/na zmarszcowe
          ale krem dosyć przyjemny...jestem zaskoczona jego lekkością.Treściwa witA
          kojarzyła mi sie gęsto, a tu zaskoczenie......pozdr...aha mam35 lat
          • Gość: ania Re: krem pod oczy IP: 212.244.242.* 27.07.04, 07:55
            up
            • katija1 Re: krem pod oczy 27.07.04, 10:32
              dla mnie nr 1 po wypróbowaniu wiekszosci górnopółkowych jest...Floslek
              Hypoalergiczny. Na wizażu bdb opinie.
    • Gość: marta Re: krem pod oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 13:18
      Jako 33 latka wypróbowałam już wiele kremów pod oczy i mogę tylko napisać że
      kremy HR, jak i całego koncernu L'Oreal (Biotherm, Vichy, LRP, HR) strasznie
      się wałkują i to zarówno do twarzy jak i pod oczy. Niestety mimo ich
      prawdopodobnej skuteczności nie mogę ich używać bo to wałkowanie się mnie
      wkurza. Bardzo dobre są kremy Chanel z serii Rectifiance, a także Age Delay
      Eye, bardzo dobry jest Dior First Action Serum pod oczy. Natomiast ostatnio
      bardzo mi służy przeciwzmarszczkowy krem pod oczy Oceanic z tej błekitnej serii
      pod oczy.
      • Gość: maja Re: krem pod oczy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 27.07.04, 14:51
        Uzywam od lat kremu z wiesiolka firmy Agropharm. Sama o tej firmie dowiedzialam
        sie od kolezanki z Berlina, ktora z Polski sprowadzala sobie te kremy. Wtedy
        byly jeszcze w pojemnikach z dozownikami, ale firma ze wzgledu na obnizenie
        kosztow zrezygnowala na rzecz tubek. Chyba nawet na zadnym forum nigdy nie bylo
        wzmianki o tych kosmetykach. Krem pod oczy jest kremem przeciwzmarszczkowym na
        noc, raczej tlusty i ciezki, ale moje oczy nie znosza zeli i tych
        wszystkich "walkujacych sie". Mozna je kupic w aptekach i sklepach zielarskich.
        Sama zamawiam, tak jestem uzalezniona, ze gdy wstrzymano kiedys dostawe to
        pisalam i dzwonilam do firmy. Z kremem tak jest, albo pasuje, albo wcale. Dla
        mnie rewelacja, uzywam go tez na usta zamiast pomadki ochronnej.
    • Gość: Skorpionka Re: krem pod oczy IP: *.chello.pl 31.07.04, 11:15
      Polecam Primordiale Intense Yeux, albo Optimum Yeux:)Własnie dla kobiet w
      okolicach 30:)
    • Gość: diabełek Re: krem pod oczy IP: 62.111.144.* 01.08.04, 21:59
      AA seria przeciwzmarszczkowa- taka zielona z kofeiną- używała go któraś z was??
      Jestem ciekawa jak działa, bo ostatnio zastanawiałam sie czy go kupić. Poz...
      • Gość: diabełek Re: krem pod oczy IP: 62.111.144.* 03.08.04, 18:53
        Żadna z Was nie używała? Poz...
        • Gość: kiwi Re: krem pod oczy IP: *.neutron-it.com 04.08.04, 09:14
          I tak wiecznie będziemy szukać cudownego kremu pod oczy, więc nie ma się co
          łudzić, że jakiś usatysfakcjonuje nas w 1000 %. Ostatnio użuywam kremiku
          Farmona z serii Fitoodnowa i jestem pozytywnie zaskoczona, ponieważ ładnie
          wygładza skórę i bardzo głęboko nawilża. W sezonie jesienno-zimowym zawsze
          używam kremów z retinolem, które moim zdaniem, dają najsilniejszy efekt
          przeciwzmarszczkowy. Retinol jest naprawdę niezastąpiony :)
          Przekonałam się też, że co 2-3 dni warto nakładać pod oczy krem-maskę
          przeciwzmarszczkową AA z serii po oczy i zostawić do całkowitego wchłonięcia.
          Jest rewelacyjna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka