Gość: ania IP: 217.98.124.* 26.03.02, 10:25 Dziewczyny czy któras uzywala tego cuda?.Przeczytalam ze jest swietny ale nie wiem jak to wyglada w praktyce.Prosze o opinie i dziekuje ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Advanced Night Repair pod oczy-Estee Lauder IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 17:18 ja też jestem ciekawa opini na temat tego kremu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Advanced Night Repair pod oczy-Estee Lauder IP: *.se.com.pl 20.05.02, 14:50 uzywam go od ok. 3 tygodni i jest REWELACYJNY. Mam 35 lat, bardzo dobrą cerę, zero zmarszczek, ale niestety pod oczami cienie i przesuszona skóra. Wszystko sie unormowałao, skóra jest mięciutka, nawilżona, suuuper. Krem jest w słoiczku, ale ma taka fajna szpatułke z kuleczką do nakładania. Polecam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Advanced Night Repair pod oczy-Estee Lauder IP: *.zchpolice.com 20.05.02, 15:21 Zużyłam jeden słoiczek. Krem jest dobry, ale ja miałam większe oczekiwania, zwłaszcza po Force C Heleny Rubinstein, który jest nieco tańszy, ale moim zdaniem zdecydowanie lepszy. Z tym, że ja używam kremu po oczy nie tyle w celu lkwidacji zmarszczek, ale dla nawilżenia skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Advanced Night Repair pod oczy-Estee Lauder IP: *.future-net.pl 20.05.02, 17:38 Haha, akurat stosuję i gorąco polecam! Rewelka! Force C i wszystkie inne drogie kremy się nie umywają. Do kupna zachęciła mnie miniaturka, którą dostałam w salonie EL - superefekt widac już po 1-2 zastosowaniach. Nawilża, odżywia, wygładza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Advanced Night Repair pod oczy-Estee Lauder IP: *.zipnet.com.pl 27.05.02, 19:16 a robi cos z wokami opuchnieciami i takimi tam? asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Advanced Night Repair pod oczy-Estee Lauder IP: *.future-net.pl 27.05.02, 19:33 Tego nei wiem, bo ja mam akurat cienie - i z nimi sobie radzi:) Odpowiedz Link Zgłoś