Dodaj do ulubionych

Advanced Night Repair pod oczy-Estee Lauder

IP: 217.98.124.* 26.03.02, 10:25
Dziewczyny czy któras uzywala tego cuda?.Przeczytalam ze jest swietny ale nie
wiem jak to wyglada w praktyce.Prosze o opinie i dziekuje !
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Advanced Night Repair pod oczy-Estee Lauder IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 17:18
      ja też jestem ciekawa opini na temat tego kremu
      • Gość: gAndzia Re: Advanced Night Repair pod oczy-Estee Lauder IP: *.se.com.pl 20.05.02, 14:50
        uzywam go od ok. 3 tygodni i jest REWELACYJNY. Mam 35 lat, bardzo dobrą cerę,
        zero zmarszczek, ale niestety pod oczami cienie i przesuszona skóra. Wszystko
        sie unormowałao, skóra jest mięciutka, nawilżona, suuuper. Krem jest w
        słoiczku, ale ma taka fajna szpatułke z kuleczką do nakładania. Polecam gorąco!
    • Gość: Joanna Re: Advanced Night Repair pod oczy-Estee Lauder IP: *.zchpolice.com 20.05.02, 15:21
      Zużyłam jeden słoiczek. Krem jest dobry, ale ja miałam większe oczekiwania,
      zwłaszcza po Force C Heleny Rubinstein, który jest nieco tańszy, ale moim
      zdaniem zdecydowanie lepszy. Z tym, że ja używam kremu po oczy nie tyle w celu
      lkwidacji zmarszczek, ale dla nawilżenia skóry.
      • Gość: Aga Re: Advanced Night Repair pod oczy-Estee Lauder IP: *.future-net.pl 20.05.02, 17:38
        Haha, akurat stosuję i gorąco polecam! Rewelka! Force C i wszystkie inne drogie
        kremy się nie umywają. Do kupna zachęciła mnie miniaturka, którą dostałam w
        salonie EL - superefekt widac już po 1-2 zastosowaniach. Nawilża, odżywia,
        wygładza...
    • Gość: asia Re: Advanced Night Repair pod oczy-Estee Lauder IP: *.zipnet.com.pl 27.05.02, 19:16
      a robi cos z wokami opuchnieciami i takimi tam?
      asia
      • Gość: Aga Re: Advanced Night Repair pod oczy-Estee Lauder IP: *.future-net.pl 27.05.02, 19:33
        Tego nei wiem, bo ja mam akurat cienie - i z nimi sobie radzi:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka