Dodaj do ulubionych

Chcę kupić w ciemno Sunflowers-warto?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 13:41
Czy ktoś może mi coś napisać o tym zapachu, jaki jest, jak rozwija się na skórze, czy jest :romantyczny: czy raczej dziki, czy pasuje 25 letniej ciemnej blondynce, lubiącej marzyć, czy czuć w nim jakieś akcenty wanilii, która uwielbiam. Pomóżcie. A jesli nie Arden, to może coś innego warto kupić np 5th Avenue. Czekam na opinie.
Obserwuj wątek
    • an_ni Re: Chcę kupić w ciemno Sunflowers-warto? 04.08.04, 13:45
      eee to juz nie modny zapach
      nie radze kupowac go w ciemno, musisz sprobowac jak pachnie na tobie bo to
      mocny zapach i roznie pachnie na skorze, czasem wrecz smierdzi
    • basiaplewik Re: Chcę kupić w ciemno Sunflowers-warto? 04.08.04, 13:51
      a dlaczego w ciemno? nie możesz spróbować w perfumerii?
      rzadko się trafia kupując w ciemno.
      a jeśli chcesz kupić perfumy o nucie wanili, to odradzam oba te zapachy, mam
      5th avenue, nie ma w nim nic waniliowego- jest kwiatowo-świeży.
      • Gość: Kinga Re: Chcę kupić w ciemno Sunflowers-warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 14:00
        Hmm, bo ja sama nie wiem czego szukam.Chciałabym perfum z lekką nutką wanilii, piżma...taki nostalgiczno-romantyczny zapach, który nie jest mdły.Jesli 5th Avenue jest kwiatowy to rzeczywiście nie dla mnie. Miałam kiedyś taki perfum- Diesel Feminine- odpowiadał mi w 100%, ale w Polsce chyba ich nie ma.
        • Gość: idealny... Laura biagotti IP: *.udn.pl 04.08.04, 19:12
          polecam laure biagotti - emocjon lub laura biagotti - laura (laura napewno w
          100% Ci sie spodoba ten zapach zniewala jest dla kobiety romantycznej Laura to
          elegancka, delikatna kombinacja owoców cytrusowych i kwiatów - ale wąchałam ją
          i pachnie slodko bardzo niewinnie owoców i kwiatow ja tam nie wyczowam. Zapach
          dla kobiet, które szukają spokoju i wytchnienia. Bardzo kobiecy zapach.
          Powąchaj tez poeme - lancome - ale to ciezszy troche zapach....
    • Gość: alekto Re: Chcę kupić w ciemno Sunflowers-warto? IP: *.toya.net.pl 04.08.04, 14:18
      wejdz na stronki www.pedet.pl i kliknij na wyprzedaz.. jest sunflowers w
      promocjo kupilam i jestem bardzo zadowolona zreszta byly to jedne z mioch
      pierwszych perfum w zyciu....

acha i jeszcze jedno w jezyku polskim sa perfumy tylko w liczbie mnogiej!!! nie
      ma perfumu ani innych dziwolagow!!!!!!!!!!!1
    • Gość: raczek Re: Chcę kupić w ciemno Sunflowers-warto? IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 04.08.04, 15:52
      pasować to chyba pasują i blondynce i ciemnowłosej. pytanie tylko czy twój nos
      będzie tolerował ten zapach, chpciaż jest fajny i bez wątpienia oryginalny.
      jeśli nie masz możliwości przetestowania na sobie tego zapachu to idź do sklepu
      i powąchaj ajaxa sunflowers. jeśli nie przyprawi Cię ten zapch o nieprzyjemne
      wrazenia to raczej będzie Ci się go dobrze nosiło. sory za to porównanie, ale
      gdybym ja miała możliwość przetestowania wcześniej tej nuty zapachowej
      organoleptycznie, nie zmarnowałabym kaski na kupno tych perfum, bo jedna nuta
      zapachowa przyprawiała mnie o mdłości. na szczęście zamieniłam się z kolezanką
    • basiaplewik Re: Chcę kupić w ciemno Sunflowers-warto? 04.08.04, 15:59
      ja też kocham wanilię w perfumach, więc gusta możemy mieć podobe, przetestuj:
      dolce vita dior
      dune dior(taki nostalgiczny zapach)
      mira bai chopard
      casmir chopard
      sensations jil sander
      hypnotic poison dior
      addict dior

a 5th avenue, czy sunflowers ci nie podejcie raczej....
      • basiaplewik Re: Chcę kupić w ciemno Sunflowers-warto? 04.08.04, 16:02
        i nie kupuj perfum tylko dlatego, że cena jest promocyjna, ja parę razy tak
        zrobiłam, i ZAWSZE żałowałam. a jeśli nie masz wystarczająco pieniędzy na
        ulubiony zapach, zawsze możesz go kupić w wersji :dezodorant perfumowany, ja
        tak zrobiłam z dune, zapach jest też bardzo trwały. pozdrawiam.
        • Gość: Kinga Re: Chcę kupić w ciemno Sunflowers-warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 19:14
          dziękuję za wszelkie sugestie.Jutro pędzę do perfumerii z listą,którą tu zamieściłaś:)) ( mam trochę daleko, ale co tam;))
          • ziereal Re: Chcę kupić w ciemno Sunflowers-warto? 04.08.04, 19:46
            tanio jest tez-na allegro (ale kupowac tylko u sprawdzonych sprzedawców!!!)
            i na witrynie www.dionet.pl (sprawdzona)
            pzd
            • Gość: Kinga Re: Chcę kupić w ciemno Sunflowers-warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 20:13
              Ziereal-jestes KOCHANA. W diornet znalazłam mój ukochany zapach- DIESEL.:*:*:*
              • Gość: ziereal Re: Chcę kupić w ciemno Sunflowers-warto? IP: *.cf.pl / 80.55.131.* 04.08.04, 20:59
                nie ma za co ;)
    • ikkala ja lubie 04.08.04, 20:12
      Bardzo lubie ten zapach, ale w ciemno nie radze.
    • basiaplewik Re: Chcę kupić w ciemno Sunflowers-warto? 05.08.04, 07:55
      wejdż na stronę osmoz.com, tam są perfumy posegregowane wg. grup zapachowych,
      znajdziesz tam orientalne- waniliowe, spisz sobie liste i wąchaj:))
      a z allegro uważaj, jest tylko kilku sprzedawców sprzedających oryginalne
      perfumy.
      • Gość: Margaret allegro.. IP: *.cf.pl / 80.55.131.* 05.08.04, 09:59
        NO juz ich jest troche wiecej..
        mateusz124
        grycek
        szyll
        gregorydek
        ofc
        jarekmiki (testery)
        barti_n
        lysyma
        i jeszcze pare osob:). aczkolwiek,trezba uwazac, czytac komentarze itp itd:)
        pzd
    • Gość: agni Re: Chcę kupić w ciemno Sunflowers-warto? IP: *.tele2.pl 05.08.04, 11:15
      ja też go kiedyś chciałam w ciemno kupić, bo myślałam, że to taki zapach,
      który "nikomu nie zaszkodzi" i dobrze że tego nie zrobiłam... w ostatniej
      chwili jednak poleciałam do perfumerii i skorzystałam z testera. Zapach jest
      dziwny - ma pewne nuty "olejku do opalania produkcji polonijnej z lat
      osiemdziesiątych" - być moze zresztą one ujawniają sie tylko na mojej skórze,
      nie wiem, podobnie "olejkowo" pachnie na mnie niestety Samsara!
      Zawsze więc lepiej zapach przetestować, bo mogą być niespodzianki
      swoją drogą, to też niezły pomysł na temat - jak najdziwniej na kims pachną
      perfumy :-) Jeden raz w życiu, w czasach największej popularności zapachu
      Vanilla Fields, niedawno tu wspominanego, spryskałam sie nim i wiecie, czym na
      mnie pachniał? Benzyną! A na mojej przyjaciółce Angel pachnie... rumiankiem!

• Gość: basiaplewik Re: Chcę kupić w ciemno Sunflowers-warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 14:17
      a na mnie angel pachnie grejfrutami z watą cukrową...
      a samsara pachnie jak lekarstwo, takiy dziwny balsamiczny zapach, absolutnie
      nie slodki)
      oba te zapachy chciałam kiedys kupić w ciemno, dobrze, że mnie podkusiło by
      przetestować:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka