Gość: Kate IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 04.08.04, 20:19 Czesc dziewczyny mam pytanie:jak nalozyc samopalacz na stopy zeby nie bylo smug i przebarwien bo jakos mi sie to nigdy nie udaje :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ness Re: Samopalacz-stopy :( IP: *.acn.waw.pl 04.08.04, 20:47 Jedyne, co mogę doradzić, to żebyś użyła raczej balsamu brązującego niż samoopalacza - słabszy efekt, więc ryzyko plam mniejsze. Ale mnie również raczej nie udaje się całkowicie uniknąć niepożądanych przebarwień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Samopalacz-stopy :( IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 04.08.04, 20:58 Dzieki ale ja tez uzywam balsamow brazujacych jak nie mam samoopalacza ale smugi dalej sa :( myslalam moze ze jest na to jakis sposob ale jak nie ma to trudno.POZDRAWIAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odrakontra Re: Samopalacz-stopy :( IP: *.darkzone.inet.gliwice.pl 04.08.04, 21:35 po plamach na stopach po stosowaniu samoopalacza przeszlam na balsam (tak jak kate), ale nie dosc na tym: przed posmarowaniem balsamem samoopalajacym smaruje stopy kremem do stop, czekam az sie wchlonie troche, potem balsam dokladnie rozsmarowuje- kilkukrotnie "przemasowujac" stopy i palce, zeby sie balsam rozprowadzil co do najmniejszej drobinki, zwracam przy tym uwage na miejsca miedzy palcami i inne zaglebienia , gdzie sie lubi balsam zbierac... nie oszczedzam takze podeszwy stop, bo przy delikatnym balsamie to i tak nie beda tak mocno przyciemnione a nie powstanie granica kolorystyczna np w polowie piety ;) przypadek czy nie - ale, odkad tak robie, smug brak... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Samopalacz-stopy :( IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 04.08.04, 21:41 Sprobuje dzisiaj :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś