Dodaj do ulubionych

depilacja pach- ranking

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 11:39
czym depilujecie/ golicie pachy? co jest Waszym zdaniem najlepsze i nie
podraznia skory?
Obserwuj wątek
    • Gość: AnnaK Re: depilacja pach- ranking IP: 212.160.172.* 05.08.04, 11:55
      Polecam wosk na pachy. Sama korzystam z tej formy depilacji i jestem bardzo
      zadowolona.
      • Gość: rawita Re: depilacja pach- ranking IP: *.autocom.pl 05.08.04, 12:01
        ja przez jakiś czas męczyłam swoje pachy depilatorem ale były tak zmasakrowane,
        że wróciłam do golenia.
        • Gość: magdaa4 Re: depilacja pach- ranking IP: *.gorzow.mm.pl 05.08.04, 13:40
          ja gole ja maszynka mam depilator z dwoma nakladkami do nog i okolic bikini i
          pach. a jak mi sie nie chce to w wannie maszynka. Pozdrawiam :)
      • Gość: ewa Re: depilacja pach- ranking IP: *.core.lanet.net.pl 06.08.04, 01:10
        Od kilku lat chodzę na wosk do kosmetyczki i jestem super zadowolona!!! Zrobi
        to szybko i wmiare bezboleśnie. W domu można zrobić samemu Veet Aqwa System.
        Bardzo fajny robię sobie nim nogi i resztę. Polecam
    • Gość: agus7 Re: depilacja pach- ranking IP: *.bzmw.gov.pl / 62.89.110.* 05.08.04, 14:19
      od wielu lat wylacznie depilator elektryczny, nie czesciej niz raz na tydzien
      (wloski odrastaja powoli, nieliczne i slabsze).
      • Gość: anik_a Re: depilacja pach- ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 18:56
        A jaki krem do depilacji pach polecacie...?
    • Gość: ginny Re: depilacja pach- ranking IP: *.toron.pl 05.08.04, 22:18
      I jaki wosk polecacie(taki do domowego użytku)?bo kosmetyczka odpada.
    • Gość: eternity depilator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 07:37
      Zdecydoanie depilator. Przyznaje, ze pierwsza depilacja boli, ale watro sie
      poswiecić, gdyz później zostaje tylko mała poprawka tak raz na 3 tygodnie - dla
      mnie rewelacja. Już nigdy nie wrócę do maszynki, nie zapomnę, jak podrażniona
      miałam skórę, gdy stosowałam maszynkę - goliłam pach co 2 dni. A teraz w ogóle
      ta część higieny tak jakby znikła.
      Acha, po depilacji polecam posmarowac pachy Alantanem. Likwiduje podrażnienia.
      • Gość: aka Re: depilator IP: *.pai.net.pl 10.08.04, 14:08
        Zawsze używałam maszynki, dziś chciałam spróbować depilatora, ale hmmm dziwnie
        to wyglada, skórę ciagnie, bo tam bardziej miękka niż na nogach, boli jak nie
        wiem, poleciała krew, a za klika dni wybieram się ze znajomymi na imprezę i nie
        chce mieć zmasakrowanych pach, mimo że później możliwe iż byłoby lepiej.
        Dlatego skończyłam po dwóch podejściach od góry i od dołu... Czy depilator jest
        w ogóle wskazany do depilacji pach? Bo mój to chyba do żadnej nie jest
        wskazany... Szkoda, że nie mam jakiejś wypróbowanej dobrej kosmetyczki, bo
        skusiłabym się na wosk...

Pozdrawiam
    • Gość: ivy Re: depilacja pach- ranking IP: 80.51.90.* 06.08.04, 09:09
      ja namydlam i gole. nie ma zadnych podraznien po tym. woskiem lub depilatorem
      bym nie mogla w tym miejscu. chyba by sie siniaki porobily...
      • hana_ana Re: depilacja pach- ranking 10.08.04, 14:13
        Kremem Veet sensitive nie wiem co mi odwalilo i zgolilam je maszynka teraz mam
        podraznione pachy pelno czerwonych kropek a szorstkie sa okrutnie
    • Gość: papryczka Re: depilacja pach- ranking IP: 212.160.106.* 10.08.04, 14:16
      Ja depiluję woskiem u kosmetyczki i efekt jest bardzo trwały. czasem tylko
      jakiś zapomniany odrasta i wtedy go po prostu usuwam pęsetą. Jak zaczynają
      odrastać, to po prostu golę maszynką, choć z reguły od razu idę na depilację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka