Gość: ala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 11:39 czym depilujecie/ golicie pachy? co jest Waszym zdaniem najlepsze i nie podraznia skory? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AnnaK Re: depilacja pach- ranking IP: 212.160.172.* 05.08.04, 11:55 Polecam wosk na pachy. Sama korzystam z tej formy depilacji i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rawita Re: depilacja pach- ranking IP: *.autocom.pl 05.08.04, 12:01 ja przez jakiś czas męczyłam swoje pachy depilatorem ale były tak zmasakrowane, że wróciłam do golenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaa4 Re: depilacja pach- ranking IP: *.gorzow.mm.pl 05.08.04, 13:40 ja gole ja maszynka mam depilator z dwoma nakladkami do nog i okolic bikini i pach. a jak mi sie nie chce to w wannie maszynka. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: depilacja pach- ranking IP: *.core.lanet.net.pl 06.08.04, 01:10 Od kilku lat chodzę na wosk do kosmetyczki i jestem super zadowolona!!! Zrobi to szybko i wmiare bezboleśnie. W domu można zrobić samemu Veet Aqwa System. Bardzo fajny robię sobie nim nogi i resztę. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus7 Re: depilacja pach- ranking IP: *.bzmw.gov.pl / 62.89.110.* 05.08.04, 14:19 od wielu lat wylacznie depilator elektryczny, nie czesciej niz raz na tydzien (wloski odrastaja powoli, nieliczne i slabsze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik_a Re: depilacja pach- ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 18:56 A jaki krem do depilacji pach polecacie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginny Re: depilacja pach- ranking IP: *.toron.pl 05.08.04, 22:18 I jaki wosk polecacie(taki do domowego użytku)?bo kosmetyczka odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eternity depilator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 07:37 Zdecydoanie depilator. Przyznaje, ze pierwsza depilacja boli, ale watro sie poswiecić, gdyz później zostaje tylko mała poprawka tak raz na 3 tygodnie - dla mnie rewelacja. Już nigdy nie wrócę do maszynki, nie zapomnę, jak podrażniona miałam skórę, gdy stosowałam maszynkę - goliłam pach co 2 dni. A teraz w ogóle ta część higieny tak jakby znikła. Acha, po depilacji polecam posmarowac pachy Alantanem. Likwiduje podrażnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: depilator IP: *.pai.net.pl 10.08.04, 14:08 Zawsze używałam maszynki, dziś chciałam spróbować depilatora, ale hmmm dziwnie to wyglada, skórę ciagnie, bo tam bardziej miękka niż na nogach, boli jak nie wiem, poleciała krew, a za klika dni wybieram się ze znajomymi na imprezę i nie chce mieć zmasakrowanych pach, mimo że później możliwe iż byłoby lepiej. Dlatego skończyłam po dwóch podejściach od góry i od dołu... Czy depilator jest w ogóle wskazany do depilacji pach? Bo mój to chyba do żadnej nie jest wskazany... Szkoda, że nie mam jakiejś wypróbowanej dobrej kosmetyczki, bo skusiłabym się na wosk... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy Re: depilacja pach- ranking IP: 80.51.90.* 06.08.04, 09:09 ja namydlam i gole. nie ma zadnych podraznien po tym. woskiem lub depilatorem bym nie mogla w tym miejscu. chyba by sie siniaki porobily... Odpowiedz Link Zgłoś
hana_ana Re: depilacja pach- ranking 10.08.04, 14:13 Kremem Veet sensitive nie wiem co mi odwalilo i zgolilam je maszynka teraz mam podraznione pachy pelno czerwonych kropek a szorstkie sa okrutnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: depilacja pach- ranking IP: 212.160.106.* 10.08.04, 14:16 Ja depiluję woskiem u kosmetyczki i efekt jest bardzo trwały. czasem tylko jakiś zapomniany odrasta i wtedy go po prostu usuwam pęsetą. Jak zaczynają odrastać, to po prostu golę maszynką, choć z reguły od razu idę na depilację. Odpowiedz Link Zgłoś