Dodaj do ulubionych

sprzedam plasterki evra

24.08.04, 16:22
Mam do sprzedania opakowanie plasterków Evra. Opakowanie jest nieotworzone
(mogę przeslać zdjęcie). Chcę je sprzedać bo lekarz przepisał mi 2 opakowania
a ja zdecydowałam się wrócic do tabletek. Cena: 50zł.
Jestem z Warszawy. Więcej informacji na maila lub pod nr gg 4603018.
Obserwuj wątek
    • p_migotka Re: sprzedam plasterki evra 24.08.04, 20:34
      up
    • Gość: ika Re: sprzedam plasterki evra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.04, 20:39
      czemu chcesz sprzedać?
      co Ci w nich przeszkadza??
      • p_migotka Re: sprzedam plasterki evra 24.08.04, 22:05
        Jedyną i największą ich wadą było to, że się odklejały - szczególnie po
        kąpieli. Nie wytrzymywały tygodnia.
        Mój lekarz powiedział, że jestem pierwszą pacjentką, która jest niezadowolona z
        plasterków.
        Pozdrawiam. K.
        • Gość: asica Re: sprzedam plasterki evra IP: *.ipt.aol.com 24.08.04, 22:23
          migotka, niezadowolonych jest wiecej.
          Ja plasty niemal odchorowalam. Spuchly mi nogi i nie moglam nic jesc... to ze
          sie odklejaja to maly pryszcz...

oj chyba ci nie zrobilam reklamy...
    • tuya też sprzedam 1 op., w Krakowie 25.08.04, 08:06
      Tez mi zostalo jedno opakowanie, niestety okazalo sie ze mam klopoty ze
      zdrowiem. Moze byc nawet za 40 zl. Jesli ktos jest zainteresowany prosze o
      maila.
      • Gość: LIL'MY Re: też sprzedam 1 op., w Krakowie IP: *.com.pl 25.08.04, 10:15
        DAJ JAKIS NAMIAR, CHETNIE WEZME JEDNO OPAKOWANIE :)))
        • tuya Re: też sprzedam 1 op., w Krakowie 25.08.04, 11:13
          Moj nr tel: 0604221697. Pozdr. Ewa
          • Gość: Szo Re: napiszcie prosze wiecej IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 25.08.04, 11:21
            prosze - napiszcie cos wiecej o tych plastrach.
            rok temu musialam zrezygnowac z antykoncepcji pigulkowej - puchly mi nogi,
            mialam klopoty z przemiana materii i od tamtej pory mysle o innych metodach.
            zastanawiala sie nad spirala az pojawily sie te plasty, o ktorych niewiele wiem
            z praktycznego punktu - napisze prosze jak sie je stosuje, co jest w nich ok a
            co przeszkadza?
            • tuya Re: napiszcie prosze wiecej 25.08.04, 11:28
              Byly juz na ten temat dlugasne watki na forum zdrowie i tutaj tez. Mnie sie
              niestety pojawilo nadcisnienie i migrenowe bole glowy, wiec musialam
              zrezygnowac. Na pewno jest wygodniej i podobno mniej obciazaja watrobe:)
              • Gość: Szo Re: napiszcie prosze wiecej IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 25.08.04, 11:30
                poszukam sobie przez wyszukiwarke - ja tez potrzebuje czegos co nie obciaza
                watroby
                • tuya link 25.08.04, 11:37
                  www.antykoncepcja.com.pl/evra.htm
                  Tu jest troszke, moglabym Ci dac tez broszure i ulotki jakie dostalam od swojej
                  pani ginekolog, mnie sie juz nie przydadza. Pisza ze mniej szkodzi na watrobe
                  bo sie wchlania przez skore, ale te hormony jakos tez w organizmie kraza i
                  musza byc wydalone, wiec tak do konca nie wiadomo. Pozdr. E.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka