Dodaj do ulubionych

Kosmetyczka i fryzjer w Warszawie

IP: 217.153.35.* 07.04.02, 15:39
Hej!

Może któraś z Was może mi polecić jakiś dobry zakład kosmetyczny? Ale chodzi mi
o taki, gdzie poza zabiegami pielęgnacyjnymi pomogli by mi dobrać odpowiednie
kosmetyki pielęgnacyjne.

Szukam również dobrego fryzjera - niestety 'moj' fryzjerka jest w ciąży i przez
dłuższy czas nie mogę na nią liczyć.

Do kogo chodzicie w Warszawie?

Pozdrawiam,

Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: daggy Re: Kosmetyczka i fryzjer w Warszawie IP: 192.168.0.* 08.04.02, 11:37
      Ostatnio byłam w Lancome - niestety, jest drogo, ale czułam się fantastycznie i
      zapisałam się już na kolejny zabieg. Po osiedlowych salonach, gdzie kilka pań
      leży na fotelach obok siebie, doświadczenie luksusu było wstrząsające :)
      A do fryzjera chodziłam kiedyś do niejakiego Leona, b.znany fryzjer w W-wie,
      salon Avangarda. Byłam b. zadowolona, ale poziom cen przekroczył w pewnym
      momencie głębokość mojej kieszeni. Niestet, nie wiem, gdzie sie teraz mieści,
      bo zmienili adres. Teraz chodzę (i kilka moich koleżanek, którym poleciłam ten
      salon) do Fryzjerni Evenement na ul. Sapieżyńskiej, do p. Andrzeja. I jestem
      bardzo zadowolona (on czesze też na planach filmowych i w programach
      telewizyjnych, m.in. niektóre produkcje TVN).
      • Gość: ewa Re: Kosmetyczka i fryzjer w Warszawie do Dag IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.04.02, 14:47
        a czy mozesz podac nr telefonu do p.andrzeja oraz moglabys wskazac ktore znane
        osoby byly przez Niego czesane.
        Dzieki serdeczne.
        Ewa
        • Gość: Ewa Re: Kosmetyczka i fryzjer w Warszawie do Dag IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.04.02, 14:49
          i moze wiesz przez kogo jest czesana Martyna Wojciechowska.
          Dz.
          Ewa
          • Gość: Lucilla Re: Kosmetyczka i fryzjer w Warszawie do Dag IP: 192.168.229.* 08.04.02, 15:49
            Byłam również w salonie Lancome, 2 razy. Za pierwszym razem było to chyba w 2
            miesiące po otwarciu i obsługa była b. miła i profesjonalna. Za drugim razem -
            po ok.10 miesiącach -było zdecydowanie gorzej: pośpiech i dużo gorsza obsługa.
            Za to w Clarins (hotel Sofitel Victoria) za każdym razem (byłam trzy razy) ten
            sam, wysoki poziom. Po zabiegu układają kompletny program pielęgnacyjny -
            niestety, gdybym miała kupić wszystkie kosmetyki, musiałabym wydać ok.500-600
            zł.
          • Gość: daggy Re: Kosmetyczka i fryzjer w Warszawie do Dag IP: *.chello.pl 08.04.02, 20:44
            Telefon do p. Andrzeja 635 36 69
            Niestety, nie pamiętam, kogo czesał, ale na pewno widziałam jego nazwisko po
            którymś programie TVN. Spytam się siostry, może pamięta kogo konkretnie.
            Niestety, chyba nie Martyna, chociaż potrafi zrobić takie same włosy (wiem, bo
            sama takie miałam :)))
            • Gość: daggy Re: Kosmetyczka i fryzjer w Warszawie do Dag IP: *.chello.pl 08.04.02, 20:49
              Aha, to nie był pojedynczy program, tylko na stałe przy nim pracował... Wiem,
              że z powodu pracy "na zewnątrz" rzadko bywa rano w salonie. A w samym salonie
              ze sławnych osób widziałam tylko Czarka Pazurę, ale biorąc pod uwagę jego płeć
              i ilość włosów, trudno cokolwiek powiedzieć o możliwościach Andrzeja :))))
              A z Lancome byłam b. zadowolona - ale może miałam szczęście :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka