b.kobieca21 07.09.04, 14:18 przeżywam własnie wysyp spowodowany nadmiernym opalaniem w wakacje.dr przepisała mi differin w żelu,znacie go?pomógł cos?dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polusiewka Re: differin żel 07.09.04, 15:49 Ja używałam differinu razem z innymi lekami np.z maściami robionymi, ale ja mam (miałam)spore problemy z trądzikiem, jestem zadowolona z kuracji, więc jak u ciebie jest tylko przejściowy wysyp to powinien pomóc.Trzeba jednak pamiętać,że leczenie jest dość długie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: differin żel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 18:57 uwazaj jesli masz wrazliwa skore, u mnie skonczylo sie tak, ze jak nasmarowalam rano twarz differinem to rano obudzilam sie ztwarza wygladajaca tak, jakbym byla tredowata Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: differin żel 07.09.04, 19:54 co tzn.trędowata??czyli wyglądałaś jak?jeszcze bardziej cię wysypało?nie straz mnie,bo właśnie siedzę nasmarowana differinem i mam nadzieję na lepsza przyszłość:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Re: differin żel IP: *.gimsat.pl / *.gimsat.pl 07.09.04, 20:22 raczej malo prawdopodobne ze masz uczulenie na ktorys ze skladnikow. Mnie differin zrobil z twarzy masakre. Ale sama bedziesz wiedziala czy Tobie nie zaszkodzi.. ja chcialam za wszelka cene kontynuowac kuracje i jak nakladalam wspomniany zel to pozostawalo tylko syczec z bólu.. czyli to sie czuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: differin żel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 21:21 obudzilam sie ze strupami na twarzy i z czerwonymi piekacymi plamami.Musialam leciec do dermatologa i przez tydzien nie chodzilam na uczelnie.Na serio.Ale moze to dlatego , ze mam cere wrazliwa na maxa choc mieszana. Odpowiedz Link Zgłoś