Dodaj do ulubionych

differin żel

07.09.04, 14:18
przeżywam własnie wysyp spowodowany nadmiernym opalaniem w wakacje.dr
przepisała mi differin w żelu,znacie go?pomógł cos?dzięki za odp.
Obserwuj wątek
    • polusiewka Re: differin żel 07.09.04, 15:49
      Ja używałam differinu razem z innymi lekami np.z maściami robionymi, ale ja mam
      (miałam)spore problemy z trądzikiem, jestem zadowolona z kuracji, więc jak u
      ciebie jest tylko przejściowy wysyp to powinien pomóc.Trzeba jednak pamiętać,że
      leczenie jest dość długie
      • Gość: aga Re: differin żel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 18:57
        uwazaj jesli masz wrazliwa skore, u mnie skonczylo sie tak, ze jak nasmarowalam
        rano twarz differinem to rano obudzilam sie ztwarza wygladajaca tak, jakbym
        byla tredowata
        • b.kobieca21 Re: differin żel 07.09.04, 19:54
          co tzn.trędowata??czyli wyglądałaś jak?jeszcze bardziej cię wysypało?nie straz
          mnie,bo właśnie siedzę nasmarowana differinem i mam nadzieję na lepsza
          przyszłość:)
          • Gość: grazyna Re: differin żel IP: *.gimsat.pl / *.gimsat.pl 07.09.04, 20:22
            raczej malo prawdopodobne ze masz uczulenie na ktorys ze skladnikow. Mnie differin zrobil z twarzy masakre. Ale sama bedziesz wiedziala czy Tobie nie zaszkodzi.. ja chcialam za wszelka cene kontynuowac kuracje i jak nakladalam wspomniany zel to pozostawalo tylko syczec z bólu.. czyli to sie czuje :)
            • Gość: aga Re: differin żel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 21:21
              obudzilam sie ze strupami na twarzy i z czerwonymi piekacymi plamami.Musialam
              leciec do dermatologa i przez tydzien nie chodzilam na uczelnie.Na serio.Ale
              moze to dlatego , ze mam cere wrazliwa na maxa choc mieszana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka