Gość: stylowa IP: *.net.pulawy.pl 12.09.04, 17:39 Co jest ciekawego? Czy warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myf Re: nowy twój styl IP: *.wnc.katowice.pl 12.09.04, 20:48 dostalam w prenumeracie juz w czwartek. Probek zadnych, dodatkow tez :( artykuly dosc ciekawe, pomijaajac Cugowskiego, bo jakos tego Muppeta nie trawie ;) całkiem przyjamny numer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: nowy twój styl IP: 157.25.152.* 12.09.04, 21:05 Polecam stronę internetową: www.twojstyl.com.pl. Na pewno więcej się dowiesz o numerze niż z tutejszych postów. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: nowy twój styl 13.09.04, 10:38 warto kupić,duzo fajnych artykułow, ja sie ciesze, że nie ma żadnych dodatków bo i cena normalna 7,40pln pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perito Re: nowy twój styl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.04, 19:29 Przejrzałam dzisiaj wydanie październikowe tego miesięcznika, i myślałam że spadnę z krzesła, jak zobaczyłam zdjęcia z sesji Pani Grażyny Kulczyk (artykuł o najbogatszych Polkach). Graficy z tego pisma naprawdę przesadzają z korektą. Ja wiem, że Photoshop czyni cuda, ale żeby ok. 50 letnia kobietę pozbawić najmniejszych, choćby fizjologicznych fałdek i zrobić z niej nimfę - to już przesada. Przecież ta kobieta wygląda jak Widmo z „Nieboskiej Komedii”!!! Według mnie ta Pani nic nie straciłaby ze swojej atrakcyjności gdyby była autentyczna na tych zdjęciach. Choć tyle dobrego, że zrezygnowała na potrzeby sesji z mocnego makijażu a la Marylin Manson, którego zwykła używać na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziabek Re: nowy twój styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 21:45 czy to nowy numer z kalendarzykiem/organizerem? jezeli tak, to czy jest cos ciekawego? a sam kalendarzyk jak wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: nowy twój styl IP: 157.25.152.* 25.09.04, 21:57 Edziabek, ktoś podciągnął stary nick. Numer z kalendarzem wyjdzie dopiero w październiku. A co do sesjii z panią Kulczyk, rzeczywiście przesadzili z retuszem, wygląda na tych zdjęciach jak plastykowa lala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: nowy twój styl IP: *.aster.pl 26.09.04, 11:46 Pani Kulczyk w realu wygląda jak chodzaca reklama chirurgii plastycznej. Ta baba jest cała zoperowana. Odpowiedz Link Zgłoś