4-seren 16.01.08, 06:29 Co sądzicie, jakie opinie usłyszeliscie od klientów na temat tegorocznego koncertu? Moi klienci delikatnie rzecz ujmują twierdząc, ze "równamy w dół" - są niezadowoleni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parawan123 Re: Koncert noworoczny 18.01.08, 00:12 u nas w Warm-Maz.koncert dopiero w przyszłym tygodniu, na pewno sieeodezwę, jak go widzieli klienci Pozdrawiam Odpowiedz Link
mariusz Re: Koncert noworoczny 18.01.08, 09:25 Czy idea tych "koncertów" dorocznych nie przeżyła się? Czy koncerty nie powodują niezadowolenia części VIp=ów i pracowników banku którzy nie pojechali na koncert? Czy nie można wymyśleć indywidualnej formy uhonorowania w/w ? Odpowiedz Link
4-seren Re: Koncert noworoczny 19.01.08, 08:33 Fakt, pracownicy nie mają dostepu na koncert, no, chyba, że są doradcami w dużych OS. Fakt, klient detaliczny jest podstawą tego banku. Koncerty są dla vipów, korporatów i msp - tak przynajmniej jest u nas. Są formą dbania o te półkę, a raczej wybranych z tej półki. Zaprasza sie rok w rok prawie tych samych. Ale, są to jednak klienci, o których trzeba szczególnie dbać i koncerty nie są złym pomysłem pod warunkiem, że będa na należytym poziomie. tak, nie o wszystkich tak dbamy, nie wszystkich zapraszamy. Pewnie, ze można wymyśleć i wcale nie za szalone strasznie pieniądze, ale przebij sie z pomysłem... Odpowiedz Link
tinusia.30 Re: Koncert noworoczny 23.01.08, 19:44 Przeczytałam na Hyde Parku, że w Szczecinie na koncercie zabrakło miejsc dla klientów bo było tylu pracowników z rodzinami .. Odpowiedz Link
kunegunda00 Re: Koncert noworoczny 23.01.08, 20:25 a w Bydgoszczy było bardzo fajnie. Wszystko na cza, fajny występ, poczestunek też OK. Dojazdy itd. Odpowiedz Link