Dodaj do ulubionych

Rozszerzone pory !!! HELP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 10:50
Mam 30lat , cerę mieszaną, lekkie zmarszczki mimiczne, niestety na policzkach
i czole mama trochę rozszerzone pory,

Proszę o radę jakiego cudeńka używać !!! , żeby je zmniejszyć ?
Peeling, czy krem ????
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: Rozszerzone pory !!! HELP IP: *.u.mcnet.pl 15.09.04, 10:56
      mnie pomogl krem z kwasami. zajrzyj na podobny watek na poprzedniej stronie
    • Gość: teresai Re: Rozszerzone pory !!! HELP IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.09.04, 14:15
      Doraźnie może Ci pomóc maseczka Eris do cery tłustej i mieszanej Lirene:
      Maseczka wygładzająca i zwężająca pory. Jest to rewelacyjna maseczka z białą
      glinką, arniką i lipą. Ściąga rozszerzone pory, wygładza, zmiękcza skórę, a na
      dodatek działa łagodząco i kojąco! Kosztuje około 15 złotych. Przed wielkim lub
      mniejszym :-) wyjściem zastosować obowiązkowo. ja dzisiaj rano ja sobie
      zaaplikowałam i z przyjemnością dotykam swojej twarzy i z przyjemnością
      spogladam też w lustro. Dodam tylko, że wiek mam zbliżony do Twojego, cerę
      mieszaną w kierunku suchej i wrażliwej, a pory rozszerzone głównie w okolicach
      nosa i brody.
      • Gość: Edia Re: Rozszerzone pory !!! HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 10:06
        jest też maseczka w saszetce Garniera z wyciągiem z ogórka (ma też ogórka na
        opakowaniu ;-) - dogłebnie oczyszcza pory na 7 dni - tak piszą, działa
      • zuta Re: Rozszerzone pory !!! HELP 16.09.04, 15:20
        Też uważam, że ta maseczka Eris jest bardzo dobra. Słyszałam kiedyś, że maseczki
        działają lepiej, jak się je nakłada po południu lub wieczorem. Spróbuj też
        glinki. Stosuj systematycznie, a zobaczysz efekty i to pozytywne. Są różne
        rodzaje glinki - zielona, żółta, biała, czerwona i chyba też różowa, do każdej
        cery trochę inna. Ja kupiłam i używam od 2 tygodni, czasem nawet do mycia twarzy
        albo zębów, bo glinka wybiela je(!!!). Jestem zadowolona. A maseczkę Eris też
        mam. Pozdrawiam - Zuta
    • Gość: justy Re: Rozszerzone pory !!! HELP IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 16.09.04, 10:16
      moze pomyśl o mikrodermabrazji.
      w grę wchodza też kwasy oraz retinotidy (na receptę)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka