Dodaj do ulubionych

porada - Norel

11.04.02, 21:49
Witam:), jestem zainteresowana kupnem preparatu Norel....tylko moj problem
polega na tym ,ze nie wiem co wybrac...oferuja krem, zel i zel+retinol,
bardzo prosze o rade...ktory z nich jest najbardziej skuteczny...ktory
polecacie....?
z gory dzieki za wszelkie porady:))
Obserwuj wątek
    • Gość: em Re: porada - Norel IP: *.chomiczowka.net.pl 11.04.02, 21:59
      Ja używam wg zaleceń żelu z retinolem rano, a wieczorem kremu wyszczuplającego.
      Naprawdę polecam te preparaty. Świetny jest też krem ujędrniający biust.
    • Gość: bisou Re: porada - Norel do Blee IP: *.pl 11.04.02, 22:48
      cześć :)czy mogłabyś podać ceny tych preparatów Norel? Też jestem
      zainteresowana ich kupnem.
      • Gość: basia Re: porada - Norel do Blee IP: *.rasserver.net 11.04.02, 22:59
        Zajrzyjcie na stronę www.norel.pl tam są przybliżone ceny i opisy kosmetyków!!
        • Gość: Nell Re: porada - Norel do Blee IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 09:08
          Gość portalu: basia napisał(a):

> Zajrzyjcie na stronę www.norel.pl tam są przybliżone ceny i opisy kosmetyków!!

Czy oby podalas poprawny adres??:))) Chce sie polaczyc z ta strona, ale navigator mowi mi, ze nie ma
          takiej, natomiast norel.com.pl, to strona produkujaca plyty chyba wiorowe:)))
          • Gość: Kajtek Re: porada - Norel do Blee IP: 212.134.55.* 12.04.02, 09:16
            Tak, tak ja tez mam problem. Takiej strony po prostu nie ma.
            • Gość: Paulina Re: porada - Norel do Blee IP: *.wroclaw.altkom.com.pl / 10.4.0.* 12.04.02, 09:18
              Ta strona jest! Dokladnie pod tym adresem.
              • Gość: Kajtek Re: porada - Norel do Blee IP: 212.134.55.* 12.04.02, 09:25
                OK, OK!!! Mi tez juz weszla. Pewnie jakies przejsciowe problemy;-)))
                • Gość: Xena Re: porada - Norel do Blee IP: *.acn.waw.pl 12.04.02, 10:49
                  Uraduję Was, dziweczyny, bo podane na stronie ceny detaliczne są troche
                  zawyżone - w każdym razie ja za żel z retinolem w drogerii Natura zaplaciłam na
                  pewno mniej :-). Przy okazji - mojej znajomej udało się ostatnio na targach
                  kupić ich profesjonalny wyszczuplający zestaw do gabinetów (choć nie jest
                  kosmetyczką) - peeling do ciała z AHA i maskę algową. Zapłaciła za to ok. 150
                  zł, ma to starczyć na około 10 "zabiegów". Na razie jest zachwycona. Ja
                  wprawdzie nie zauważyłam, by jakoś dramatycznie wyszczuplała (zresztą nie
                  bardzo ma z czego), ale podobno cellulit wyraźnie się zmniejsza. Żałuję, że ja
                  nie byłam tak przytomna, bo niestety cena pojedynczego zabiegu w gabinecie to
                  jakieś 60-80 zł ( a trzeba ich zrobić kilka), więc nie bardzo mnie na to stać.

Pozdrawiam
        • Gość: Nell Re: porada - Norel do Blee IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 10:37
          Spoko, juz sie otworzylo:)))
    • modo Re: porada - Norel 12.04.02, 10:55
      Podobno krem wyszczuplający Norel można używać do zawijania folią (body
      wrapping). Czy ktoś to robił i z jakimi efektami?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka