Gość: Hermiona18 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 23:11 Najpiękniejsza kobieca twarz?? Oczywiście, ze moja!! a CO! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: 62.233.134.* 22.05.05, 00:53 Liv Tyler - mój ideał. Odpowiedz Link Zgłoś
chitarini Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 22.05.05, 12:23 Chodzi ci tylko o te sławne kobietki?Bo jeśli chodzi o wszystkie na świecie to nie da się tego stwierdzić.Co do sławnych to ja typuję Madonnę (lata 80-te)i Cindy Crawford. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^_^ Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.05, 23:31 Charlize Theron!!!! Boże,ona jest prześliczna! Do tego Natalie Portman, Katie Holmes i Angelia Jolie :) Ależ zazdroszczę im urody.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.05, 00:17 Karen Mulder Kim Basinger Charlize Cheron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: 194.30.92.* 05.08.05, 15:47 Naj piekniejsza twarz :)- ESTER CANADAS, Nicole Kidman i Edyta Gorniak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.olsztyn.mm.pl 05.08.05, 16:12 Monica Bellucci i Angelina Jolie Odpowiedz Link Zgłoś
marylanierodowicz Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 25.09.05, 11:20 Milla Jovovich, Jessica Alba, Charlize Theron, Emanuel Beart, czasem Estella Waren, Rachel Weisz,paani presley i ZOE SALDANA (SLICZNA) i AMY SMART. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winko Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:19 claudia schiffer i natalie portman Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 26.09.05, 19:43 monica bellucci najpiekniejsza a dalej: kidman, linda evangelista i agnieszka maciag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila1982 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.Zabrze.Net.pl 02.12.05, 21:35 Witam. Zgadzam sie z opinią autorki któregoś z postów, ze podobają nam się twarze, które chcoć troszkę przypominają nasze własne. Tak więc ja typuję: 1. Aishwarya Rai 2. Josie Maran 3. Almudena Fernandez 4. Rosalyn Sanchez 5. Angelina Jolie 6. Nicole Scherzinger 7. Christy Turlington Wszystkie ciemnowłose i najlepiej ciemnookie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:40 Moim zdaniem Brigitte Bardot ,i długo długo nikt Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 02.12.05, 21:46 Taaaaaak :-) I jeszcze Emanuelle Saigner. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.c.strato-dslnet.de 02.12.05, 21:54 BB - w latach szescdziesiatych, Farah Fawcett w latach siedemdziesiatych (dla nie wtajemniczonych - blondynka ze starych Aniolkow Charliego), Helena Christiansen - boska w teledysku Chrisa Isaaka - i Paulina Porizkova w latach osiemdziesiatych i Monica Belucci - obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:57 BB najlepiej wyglądała moim zdaniem gdy miał 33 -34 lata Odpowiedz Link Zgłoś
panimilicjantka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 03.12.05, 11:37 wallpapers.wc.lv/znamenitosti/gwyneth_paltrow/gwyneth_paltrow1d.jpg netmode.vietnamnet.vn/dataimages/original/images543273_claudia_schiffer25.jpg kennygunie.online.fr/dreamgirls/dg-photos/photos/Angelina%20Jolie/Angelina%20Jolie%20206.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurelia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.12.05, 11:57 UMA THURMAN home.wlv.ac.uk/~in8611/Uma%20Thurman.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nalle_maja Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.12.05, 14:47 A dla mnie śliczna jest Magdalena Różczka.I to może nie za urodę jako taką,ale za jakąś delikatność,miły uśmiech... Jak byłabym facetem,to zakochałabym się po uszy! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.05, 17:55 Jeśli można zaliczyć piękności przedwojenne to Greta Garbo. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Zeta Jones 03.12.05, 18:30 Gość portalu: kiu napisał(a): > to dla mnie natalia vodianova, a potem n.kinsky i milla jovovich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SANDRAX Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 20:50 Zdecydowanie Ashley Judd :) Odpowiedz Link Zgłoś
yee2 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 17.12.05, 13:38 moim zdaniem to monicca bellucci,angelina jolie,jenifer lopez,natalia imbruglia,noi oczywiscie przpiekna eva longoria.Mozecie sie ze mna sprzeczac ale piekna moim zdaniem jest tez doda,z twarzy,tylko ze w niezbyt mocnym makijazu Odpowiedz Link Zgłoś
convalya Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 21.12.05, 20:10 Monica Belucci Angelina Jolie Mandy Moore Charlize Theron Dziewczyna, która grała w "Big Fish" wielka milość głównego bohatera - nie pamiętam nazwiska. Audrey Tautou Anna Przybylska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emjot Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.12.05, 10:57 A co z MIchelle Pfeiffer ? Jest cudowna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Lo Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:59 Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 27.12.05, 22:18 Kate Moss Cate Blanchett Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaret Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 22:48 Oceniam tylko urodę Dziewczęce piękno: - Agnieszka Warchulska - Anna Mamczur - Monica Bellucci - Charlize Theron (po prostu doskonałość!!!) - Hunter Tylo - Michelle Pfeifer - Gabriela Spanic Dojrzałe piękno: - Cathrine Denueve - Anna Radwan - Maria Gładkowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaret Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 22:51 byłabym zapomniała - śliczna jest Keira Knightley (chyba tak sie pisze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl,eopatraa Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 10:21 co do Hunter Tylo (ta, co gra w modzie na sukces) - kiedys byla przepiekna.... bardziej podoba mi sie ona, nawet niz liv tyler. Niestety, czas leci, teraz nasza tylo wyglada tak www.imdb.com/gallery/granitz/3110/Events/3110/HunterTylo_Kambo_5060086_400.jpg?path=pgallery&path_key=Tylo,%20Hunter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semja Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.bluecom.no 27.04.06, 19:39 To nie czas zrujnowal urode Hunter Tylo ale operacje plastyczne: kolagen, implanty w policzkach, jakis lifting itd itp.... Co ona z siebie zrobila. A ten sztuczny biust wiszacy na pepku? Po co jej to bylo?! Malo komu sie teraz podoba - z tego co czytam na amerykanskich forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka34 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 13:38 Doda ,Doda, Doda, Doda ,Doda, Doda, Doda ,Doda, Doda!!!!!!!!!!!!!!! doda.us.pl/fota/playboy/2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alanek Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:58 doda ma przecietna, zadbana twarz i ladne, duze, sztuczne cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 28.12.05, 15:20 Gość portalu: alanek napisał(a): > doda ma przecietna, zadbana twarz i ladne, duze, sztuczne cycki. czy ja wiem, czy ładne te cycki? od razu widac ze sztuczne, takie jakies...piłkowate. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 27.04.06, 16:47 na tych zdjeciach wyglada naprawde bardzoo ladnie.. mozna powiedziec ze sesja udana.. w rzeczywistosci nie jest tak dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophie Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 27.04.06, 19:03 Sophie ellis Bextor :)))) i jako brunetka i jako blondynka Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Angie Cepeda... 28.04.06, 09:00 www.amautaspanish.com/amautaspanish/culture/cinema/images/Angie_Cepeda.jpg angie-cepeda.galeon.com/angie366.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: Angie Cepeda... 28.04.06, 09:36 img163.imageshack.us/img163/5989/ingridebeling0xz.png Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: Angie Cepeda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:42 tylko doda! Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka90 Doda?? 02.05.06, 01:03 doda jak dla mnie jest sztuczna chociaż ładna nie powiem... AALIYAH !! mój ideał ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasha Re: Doda??nigdy!! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 02.05.06, 01:53 jesoooo.doda jest ohydna!!tepa twarz,male oczka,buraczana uroda.niska,krepa i jeszcze te fatalne silikony,jak polowki pomaranczy bleeh. a te zdjecia z photoshopem w roli glownej niewiele zmienily. jak mozna ja stawiac w gronie takich pieknosci jak Charlize czy Angelina,ja p....le. moje typy: H christiansen linda evangelista Angelina jolie N Vodianova A Lima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolina DODA without make up: IP: 87.207.51.* 02.05.06, 02:02 img312.imageshack.us/img312/6558/1511061ja.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelina Oj wiele twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 10:11 1. Veronika Zemanova www.allcelebrity.it/Zemanova/imagepages/image11.htm 2. Zeta Jones www.publispain.com/catherinezetajones/galeriadefotos24.htm 3.Natalia Oreiro www.acmecelebs.com/natalia_oreiro/images/21.jpg 4.Jennifer Lopez www.celebritypicturesarchive.com/pgs/j/Jennifer%20Lopez/Jennifer%20Lopez%20picture_310.htm 5.Jessica Alba www.absolutely.net/alba/6.Shakira www.eforu.com/gallery/shakira/pic9.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzydka Najpiękniejsza kobieca twarz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 10:33 Dlaczego większość mówi tylko o aktorkach?! Może tą najpiękniejszą można spotkać na ulicy w zwykłym polskim miasteczku? A zresztą to jest temat dla facetów, zakładajmy forum pt. "Najpiękniejsza męska twarz?" A piękno to pojęcie względne. Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_kokietka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 07.05.06, 00:38 Joanna Brodzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: 5.5R6D* / 213.86.213.* 07.05.06, 00:46 Ludzie zachwycacie sie jakimis twarzami aktorek obrobionymi w photoshopie... nad ktorymi pracuje sztab stylistow i makijazystow. Z wiekszosci Was daloby sie stworzyc takie najpiekniejsze twarze. Nie wierzcie mediom tak bezgranicznie. One naprawde oglupiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_kokietka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 07.05.06, 17:07 A co mam napisać ? Może to, że ładna jest pani Krysia, która pracuje w warzywniaku ? Przecież i tak nie będziecie wiedzieć kim jest ta "Krysia", więc jeśli już podawać nazwiska ładnych osób, to takich, które są znane. Odpowiedz Link Zgłoś