Gość: kk IP: *.jci.com 27.09.04, 16:58 wlasnie zaczelam (poprzednio uzywalam MF Facefinity) nie pasuje mi za gesty, srednio kryje, okropnie trudno sie rozporowadza czy ktos ma inne (lub podobne) wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merolik Re: podklad Revlon Skinlights 27.09.04, 19:07 Cześć!!! Skinlights Diffusing Tint?? Kupiłaś w Polsce?? Bo to mój ukochany podkład i nigdzie go nie ma, właśnie prosiłam znajomą o zakup w Stanach. A jaki masz odcień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: podklad Revlon Skinlights IP: *.jci.com 27.09.04, 19:28 nie, tez kupilam w USA odcien bardzo jasny, nie wiem jak sie nazywa gdy sa promocje to mozna go kupic za grosze (jakies $4.00 chyba) i tak mnie podkusilo sprobowac. kurcze, dalabym Ci go ale wysylac to juz w ogole sie nie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
merolik Re: podklad Revlon Skinlights 27.09.04, 20:02 Jeśli to odcień Nude i jesli jestes w Polsce, to chętnie od Ciebie odkupię :))) Co Ty na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: podklad Revlon Skinlights IP: *.jci.com 27.09.04, 21:27 no wlasnie nie jestem w Polsce i pewnie nie bede przed swietami albo i dluzej. szkoda bo dalabym Ci go po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
merolik Re: podklad Revlon Skinlights 28.09.04, 06:13 Ja tez żałuję, bo dla mnie to swietny podkład. W każdym razie pozdrawiam serdecznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś