Dodaj do ulubionych

Olejowanie włosów

05.10.16, 08:03
Zapraszam wszystkich do zapoznania się z ciekawym tematem olejowania włosów, zabieg ten sprawia, że włosy stają się miękkie i lśniące.
olejowaniewlosow.com.pl/
Obserwuj wątek
    • izazalew Re: Olejowanie włosów 16.10.16, 10:38
      Znam to:) Ja ma olejek z Venity arganowy który fajne odżywia, nawilża i wzmacnia włosy nadając im miękkość i połysk
    • kotinikoni Re: Olejowanie włosów 24.03.17, 14:57
      Też olejuję, olejem lnianym, kokosowym lub sezamowym
    • wenemka Re: Olejowanie włosów 16.05.17, 00:57
      ja też olejuję włosy, poprawiło to bardzo ich stan
    • 9agatka Re: Olejowanie włosów 18.05.17, 20:12
      U mnie olejowanie się nie sprawdziło. Jakich olejów używacie?
      • malami899 Re: Olejowanie włosów 19.05.17, 10:53
        Ja używałam spożywczych, ale jakoś też dziwnie moje włosy reagowały - albo nie mogłam spłukać, albo były takie sztywne, obciążone. Teraz używam mieszanek, ale przeznaczonych do ciała i włosów. Najlepiej działa na mnie mieszanka koko, cytryna i czosnek, ale wiadomo - zapaszek :D Ale równie dobry jest z czarnuszki z rozmarynem. Kupuję głównie na bombaybazaar.pl, bo używam tez innych indyjskich wynalazków -henny i balsamu do ust, ale te oleje są moim zdaniem najlepsze. No zresztą wystarczy spojrzeć na włosy hindusek <3
    • karolaslawik Re: Olejowanie włosów 25.05.17, 14:32
      9agatka, może dobrałaś akurat olej, którego Twoje włosy nie lubią? trzeba próbować z różnymi opcjami, tu masz kilka: fryzury.pl/pielegnacja/5-olejow-ktore-twoje-wlosy-pokochaja/. u mnie super sprawdza się olej kokosowy i rycynowy :))
    • minionka2 Re: Olejowanie włosów 30.05.17, 13:31
      Też zaczynam swoją przygodę z olejowaniem włosów :) Jak do tej pory stosowałam olej kokosowy i jakieś olejki na końcówki. Znalazłam ostatnio też artykuł o oleju z pestek winogron: fryzury.pl/artykuly/pielegnacja/olej-z-pestek-winogron-twoje-wlosy-go-pokochaja/. Stosowałyście może?
    • lucyy3 Re: Olejowanie włosów 02.08.17, 07:50
      olejowanie włosów jest świetnym sposobem na odżywienie i nawilżenie włosów. Sama stosuję od lat i muszę przyznać że przestały mi się rozdwajać końcówki.
    • synnok Re: Olejowanie włosów 18.08.17, 11:03
      jaki olej jest do tego najlepszy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka