Gość: kika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 12:38 Możecie babeczki polecić coś ciekawego z kolorówki YR? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha221 Re: kolorówka Yves Rocher 01.10.04, 13:12 ja akurat z YR kupuje tylko kosmetyki pielęgnacyjne, ale temat YR i ich kosmetyków jest wałkowany na forum kilka razy w tygodniu, wiec wystarczy przejrzec archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: kolorówka Yves Rocher 01.10.04, 14:38 Ja kiedys mialam podklad z serii coleurs nature. Nie polecam. Byl strasznie widoczny na twarzy. Tusz do rzes z tej serii i z serii Luminelle takze byly takie sobie. Ten drugi ma wielka szczoteczke, ktora trudno sie pomalowac. Mam kredke do oczu. Jest dosc wytrzymala, dosc miekka i przez to trzeba ostroznie malowac oko, zeby sie nie kruszyla. Mialam tez puder+roz. Nie odzpowiadal mi ale mojej mamie sie spodobal. :) Szminki z serii CN troche wysuszaja usta (mialam miniaturki). Podoba mi sie za to blyszczyk z serii Luminelle, ale mam bezbarwny wiec nie wiem jak sie zachowuja kolorowe. Lakiery mi nie odpowiadaja. Dlugo schna i szybko zaczynaja odpryskiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naina Re: kolorówka Yves Rocher IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 01.10.04, 23:45 Nie wszystkie kosmetyki kolorowe maja dobre,ale podklad Luminelle w plynie (jest jeszcze w kremie)dla mnie super.Polprzezroczysty i naturalny,nie widac efektu maski.Uzywalam tez pudru sypkiego i jest ok.Zdecydowanie wole serie do pielegnacji.Pozdr.! P.s.cienie do powiek niespecjalne,juz lepsze nasze polskie Vipera czy Inglot. Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: kolorówka Yves Rocher 02.10.04, 14:19 Używam zdecydowanie więcej produktów YR z serii pielęgnacyjnej, niż kosmetyków kolorowych. Do tych ostatnich zniechęcają mnie niezbyt pochlebne opinie na forum :) ale i to, że ilekroć chcę coś kupić, to odrzuca mnie wygląd testerów - jakieś porozmazywane resztki, bleee, bardzo to niechlujnie wygląda, nikt tam o to nie dba? Mam dwie rzeczy z serii Couleurs Nature (granatowe opakowania) i obie bardzo sobie chwalę: tusz do rzęs (ktoś tu o nim źle pisał, dla mnie bardzo OK) i "orzeźwiający" cień do powiek w sztyfcie - kolor neige rosee, ładnie się mieni, bardzo fajny do letniego makijażu, naprawdę chłodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: kolorówka Yves Rocher 02.10.04, 16:24 kolorowke maja raczej kiepska. Ze wszystkich kosmetykow tylko dwa mi podpasowaly: blyszczyk bezbarwny Luminelle (ale nie na tyle, zeby powtorzyc zakup) oraz kredka do brwi w kolorze bardzo bardzo jasnego brazu (mam bardzo jasne brwi wiec kolor jest w sam raz, zeby je delikatnie podkreslic) Odpowiedz Link Zgłoś