Dodaj do ulubionych

kolorówka Yves Rocher

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 12:38
Możecie babeczki polecić coś ciekawego z kolorówki YR?
Obserwuj wątek
    • gocha221 Re: kolorówka Yves Rocher 01.10.04, 13:12
      ja akurat z YR kupuje tylko kosmetyki pielęgnacyjne, ale temat YR i ich
      kosmetyków jest wałkowany na forum kilka razy w tygodniu, wiec wystarczy
      przejrzec archiwum.
    • colleen_1 Re: kolorówka Yves Rocher 01.10.04, 14:38
      Ja kiedys mialam podklad z serii coleurs nature. Nie polecam. Byl strasznie
      widoczny na twarzy. Tusz do rzes z tej serii i z serii Luminelle takze byly
      takie sobie. Ten drugi ma wielka szczoteczke, ktora trudno sie pomalowac. Mam
      kredke do oczu. Jest dosc wytrzymala, dosc miekka i przez to trzeba ostroznie
      malowac oko, zeby sie nie kruszyla.
      Mialam tez puder+roz. Nie odzpowiadal mi ale mojej mamie sie spodobal. :)
      Szminki z serii CN troche wysuszaja usta (mialam miniaturki). Podoba mi sie za
      to blyszczyk z serii Luminelle, ale mam bezbarwny wiec nie wiem jak sie
      zachowuja kolorowe.
      Lakiery mi nie odpowiadaja. Dlugo schna i szybko zaczynaja odpryskiwac.
    • Gość: naina Re: kolorówka Yves Rocher IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 01.10.04, 23:45
      Nie wszystkie kosmetyki kolorowe maja dobre,ale podklad Luminelle w plynie
      (jest jeszcze w kremie)dla mnie super.Polprzezroczysty i naturalny,nie widac
      efektu maski.Uzywalam tez pudru sypkiego i jest ok.Zdecydowanie wole serie do
      pielegnacji.Pozdr.! P.s.cienie do powiek niespecjalne,juz lepsze nasze polskie
      Vipera czy Inglot.
      • schaetzchen Re: kolorówka Yves Rocher 02.10.04, 14:19
        Używam zdecydowanie więcej produktów YR z serii pielęgnacyjnej, niż kosmetyków
        kolorowych. Do tych ostatnich zniechęcają mnie niezbyt pochlebne opinie na forum
        :) ale i to, że ilekroć chcę coś kupić, to odrzuca mnie wygląd testerów - jakieś
        porozmazywane resztki, bleee, bardzo to niechlujnie wygląda, nikt tam o to nie dba?
        Mam dwie rzeczy z serii Couleurs Nature (granatowe opakowania) i obie bardzo
        sobie chwalę: tusz do rzęs (ktoś tu o nim źle pisał, dla mnie bardzo OK) i
        "orzeźwiający" cień do powiek w sztyfcie - kolor neige rosee, ładnie się mieni,
        bardzo fajny do letniego makijażu, naprawdę chłodzi.
    • damona Re: kolorówka Yves Rocher 02.10.04, 16:24
      kolorowke maja raczej kiepska. Ze wszystkich kosmetykow tylko dwa mi
      podpasowaly: blyszczyk bezbarwny Luminelle (ale nie na tyle, zeby powtorzyc
      zakup) oraz kredka do brwi w kolorze bardzo bardzo jasnego brazu (mam bardzo
      jasne brwi wiec kolor jest w sam raz, zeby je delikatnie podkreslic)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka