Dodaj do ulubionych

salon Jagi Hupało

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 13:33
witam
czy ktos strzygł sie w w salonie Jagi. Podobno ceny zawrotne i kompletnie
niewspołmierne do cudow na głowie jakie funduja tamtejsi fryzjerzy. Prosze o
podzielenie sie wrazeniami jelsi ktoras z Was skorzystała z ich usług.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • umaa Re: salon Jagi Hupało 09.10.04, 17:53
      ja sie tam strzyge, zawsze wychodze zadowoloa, a ceny wcale nie sa zawrotne
      • kalooo Re: salon Jagi Hupało 09.10.04, 23:43
        umaa napisała:

> ja sie tam strzyge, zawsze wychodze zadowoloa, a ceny wcale nie sa zawrotne

no to jakie są przykładowe ceny...? bom ciekawa niezmiernie...;)
    • Gość: ola Re: salon Jagi Hupało IP: *.aster.pl 09.10.04, 18:03
      Przyznam, ze osobiscie nie bylam. Pracuje w mediach - wiele moich znajomych
      strzyze sie u Jagi. Zazwyczaj jest ok. Zrazilam sie do Jagi Hupało po tym jak
      zobaczylam fryzure dobrana dobrej kolezance. Katastofa. Jednogłosnie zostala
      uznana za porazke Jagi.
      • Gość: Magda Re: salon Jagi Hupało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 23:37
        Ja byłam, zapłaciłam 200zł za fryzurę, która niestety była tak zwyczajna, że
        nikt łącznie z rodziną, nie zauważył, że byłam u fryzjera. Taką samą mogę mieć
        w dobrym salonie za 1/4 ceny..Już na pewno nigdy nie skorzystam z usłyg pani
        Hupało
        • Gość: OA 200 zł?! IP: 195.82.167.* 10.10.04, 11:57
          O jeeep... 200zł za fryzjera?! :|||| No comments! Ja chodzę do
          najnormalniejszego w świecie zakładu fryzjerskiego, płacę 12(!)zł za cięcie i
          żyję! Zazwyczaj jestem zadowolona.
          A 2oo zł to naprawdę "lekka" przesada ://
          (Wg mnie 30 zł za cięcie to dużo, więc... :]:/)
      • Gość: Maja Re: salon Jagi Hupało IP: *.futuro.pl 10.10.04, 09:55
        Ja myslałam że jesteś nauczycielką...
    • dominika8 Re: salon Jagi Hupało 10.10.04, 09:15
      mój fryzjer ( stylista wlaściwie też) ma wiele klientek, które musiał ratować
      po wizycie u Jagi. Podobno w ogóle nie ma wyczucia, np skromnej kurze domowej,
      która nie chce żadnych eksrawagancji, zrobiono tam jakiś koszmar.
      Mojego fryzjera też polecam, jeżeli to dla kogoś istotne, to strzyże
      wiele ,,sławnych" osób, np wszystkich z serialu ,,Na Wspólnej" jak ktoś ogląda.
      Jest na tyle znany, w kręgu zainteresowanych, że nawet szyldu przy pracowni nie
      ma.
      • Gość: Goha Re: salon Jagi Hupało IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.04, 09:46
        Nie wątpię, że Jaga potrafi zrobić coś wyjątkowego. Myślę jednak, że wielka
        popularność jej salonu(ów - bo są już 2)nie wynika z jej niezwykłych
        umiejętności, ale ze snobizmu, wylansowanej przez Twój Styl mody.

Z Jagą ciężko jest się dogadać, bo ona realizuje swoją wizję. Więc jeśli wasze
        wizje się zgadzają to wychodzi to bosko.Jeśli nie to wychodzi tragedia

PS. Mój ukochany strzygł się u Wolfa i fryzura (taki średnio-krótki
        czochraniec) wyglądała dobrze 1 dzień. Następnego dnia, po umyciu włosów
        okoazało się, że każde pasmo ma inną długość i nie ma szans, żeby wymodelować
        je tak żeby nie wyglądał jakby go młodsza siostra ostrzygła.
        Cięcie ze zniżką 100 pln kosztowało 200 pln
    • Gość: M Re: salon Jagi Hupało IP: *.elk.mm.pl 10.10.04, 10:49
      A ja strzygę się u fryzjerki za 25 złotych (obcięcie włosów,umycie i ułożenie)
      i ZAWSZE wychodzę od niej zadowolona.200 złotych za obcięcie?: zwykłe
      wyrzucenie kasy w błoto(tym bardziej,że efekt-różny).Wolałabym za te pienądze
      kupić fajny ciuch,wydać je na książki.No, ale wielka jest siła snobizmu i
      poczucia,że należę do tych lepszych, gdyż stzyże mnie Jaga czy Wolf.Ale to
      wolny kraj,więc każdy wydaje swoje pieniądze,jak chce.Pozdrawiam.
    • Gość: nnn Re: salon Jagi Hupało IP: *.aster.pl 10.10.04, 11:17
      wszyscy znajomi po wizycie u niej byli zrozpaczeni... wszystkim robi istne
      hełmy. po umyciu włosy nie nadają sie do niczego jak tylko do pojscia do innego
      fryzjera z wołaniem o pomoc. wystarczy popatrzec na pania Jage .. mnie jej
      widok wystarczająco odpycha.
    • Gość: virtuallady Re: salon Jagi Hupało IP: *.vline.pl 10.10.04, 11:52
      koleżanka zaszalała, poszła do salonu pani Jagi. Efekt był ok, ale według mnie
      nie warty tej ceny, podobne uczesanie mogłaby jej zrobić kazda
      średniowykwalifikowana fryzjerka..
      • anula36 Re: salon Jagi Hupało 10.10.04, 14:18
        widac czasem stylista nei jest niezbedny:) Fakt,ze niektorzy as niezli-
        dziewczyny z centali mojej firmy (Warszawa) srzyga sie u jakiegos guru ktory
        strzygl i czesal uczestnikow "Idola" i wszystkie wygladaja naprawde dobrze,
        fajne fryzurki,ladne kolory. A mam przeglad 5 glow,rozna uroda i rodzaj wlosow.
        Ja do stylistow mam wstret odkad jedna pani zrealizowala swa wizje fryzury
        Michaela Jacksona ( przetrzebione smetnie wiszace kosmyki) z moich dlugich do
        pasa wlosow.
        Ostanio ostrzyglam sie w ogole za darmo jako model fryzjerski i dawno nie bylam
        tak zadowolona.
        • popatrz_na_mnie Re: salon Jagi Hupało 10.10.04, 21:04
          anula36 napisała:

> Ostanio ostrzyglam sie w ogole za darmo jako model fryzjerski i dawno nie
          bylam
          > tak zadowolona.
          Czyżby w Welli? :)
          • anula36 Re: salon Jagi Hupało 10.10.04, 21:14
            Nie ale w podobnej sieci.
            A jeszcze kiedys w JLD,ale to pare lat temu.
          • Gość: jj Re: salon Jagi Hupało IP: *.tvp.pl 16.10.04, 14:44
            Ja tam nie wiem- jak kogos stać to może i 200 wydać na fryzjera. ale ja nigdy
            nie poszłabym do tej pani ostrzyc sie-wystarczy mi fryzura, która nosi na
            głowie-jest dla mnie wystarczająca antyreklamą
    • Gość: Ania-sss Re: salon Jagi Hupało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 14:39
      Do Dominiki8-a u kogo się strzyżesz,jeśli można wiedziec. Daj namiary.
      • dominika8 Re: salon Jagi Hupało 10.10.04, 20:53
        alez prosze -Bartek, tel 22-828 44 44 ( Chmielna)
        a i jeszcze dodam, ze Bartek jest przemily, wizyta u niego dziala na mnie
        relaksujaco;)
        • kat_ja1 Re: salon Jagi Hupało 11.10.04, 14:25
          Czy Bartek jest fryzjerem z salonu Hormon??
          • Gość: sniegotka Re: salon Jagi Hupało IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 11.10.04, 14:41
            Jezeli to ten Bartek u ktorego strzyga sie babki z Pani i Wprost to odradzam.
            Uwazam ze to beztalencie. Odebral urode wielu ladnym moim kolezankom.

• Gość: anialot Re: salon Jagi Hupało IP: 62.233.236.* 11.10.04, 15:59
              to może ktoś poradzi, gdzie w wwie są dobrzy fryzjerzy?
            • Gość: Monika Re: salon Jagi Hupało IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.04, 19:25
              A czy Ty kiedykolwiek byłaś z czegokolwiek zadowolona?

Twoja obecnośc na tym forum polega głównie na krytykowaniu wszystkiego i
              wszystkich, na tyle jest to widoczne, że zwróciłam na to uwagę, a nie jestem
              osobą konfliktową czy drobiazgową.
              • Gość: Monika Re: salon Jagi Hupało IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.04, 19:25
                To o krytykowaniu skierowane było do Sniegotki.
                • Gość: ?? Re: salon Jagi Hupało IP: *.aster.pl 11.10.04, 19:42
                  tez to zauwazylam... (niezadowolenie jednej z forumowiczek...
                • Gość: sniegotka Do Moniki IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 12.10.04, 11:48
                  Monisiu szanowna! To ze nie podobaja mi sie makijaze a'la prostytutka i pan
                  stylista bardzo popularny w czasopismach kobiecych na zasadzie Jagi - dziewczyny
                  wygladaja jak wygryzione, ale moze ty bedziesz miala szczescie - nie znaczy ze
                  nigdy nie bylam z niczego zadowolona. Mam po prostu odwage pisac ze cos mi sie
                  nie podoba - jak wrocisz od Bartka bedziesz wiedziala o czym pisze ;)
                  A jezeli chodzi o fryzjera to polecam p. Grazynke z forum porady fryzjerki na
                  Wizazu. Dzieki niej mam piekne kobiece loki, ktore wygladaja jak bym sie z nimi
                  urodzila. Jest tylko jeden szkopul - pani Grazynka pracuje w Gliwicach :(
                  P.S. Przykro mi szanowna Monisiu ze nie zgadzamy ale na tym polega forum jest to
                  wymiana opinii. I moje nie musza byc takie jak twoje.

• dominika8 Re: salon Jagi Hupało 11.10.04, 16:56
            nie, ma wlasny salon
            • madzia773 Re: salon Jagi Hupało 11.10.04, 19:51
              Pamiętasz nazwę salonu?
              A jakie masz włosy? Łatwe do pielęgnacji? Czy Pan Bartek umie dobrać fryzurę do
              twarzy?
              • dominika8 Re: salon Jagi Hupało 11.10.04, 20:00
                u Bartka czesze sie od 5 lat, i jeszcze nigdy nie wyszlam niezadowolona, co
                wczesniej mi sie zdarzalo u innych. Bartek jest mlodym, przesympatycznym
                facetem, w wakacje konczyl kursy w Londynie. Naprawde ma dar, nawet nie chce
                pamietac ( gdyby nie te cholerne zdjecia) jak wygladalam zanim zaczelam chodzic
                do niego, choc co jakis czas ten zlosliwiec mi przypomina;)
                To smieszne, ale nie mam pojecia jak sie nazywa salon, nawet nie wiem czy ma
                jakas oficjalna nazwe, informacje o nim sa przekazywane z ust do ust, a i tak
                trudno sie wcisnac. Ide do niego w tym tygodniu to sie dowiem.
                Wlosy mam trudne, raczej proste, malo podatne na ukladanie, ciemne. Bartek
                czesal mnie do slubu w marcu i nieskromnie powiem, ze wyszlo dosc fajnie, co
                nie bylo proste, bo chcialam miec podpiete ze wzgledu na kroj sukni, a Bartek
                nienawidzi kokow, no i tak smiesznie mi podpial;)
                Bartek ma dar i wyczucie co do kogo pasuje, na pewno nie jest jakims
                zwariowanym pseudoartysta, ktory eksperymentuje czyims kosztem.
                • madzia773 Re: salon Jagi Hupało 11.10.04, 20:32
                  Dzięki Dominika, widzę że skoro tak trudno się wcisnąć to tzeba będzie
                  zadzownić i się umówic już teraz. Powuiedz jeszcze tylko czy to jest Chmielna
                  ta blizej Nowego Światu?
                  • dominika8 Re: salon Jagi Hupało 11.10.04, 21:36
                    tak, ta czesc przy Nowym Swiecie, zreszta jak sie umowisz to Ci dokladnie poda
                    adres, pozdrawiam
                    • madzikm Re: salon Jagi Hupało 12.10.04, 09:58
                      Dominiko, a wiesz może jakim jest kolorystą? I na farbach jakiej firmy pracuje?
                      • dominika8 Re: salon Jagi Hupało 12.10.04, 10:34
                        Dziewczyny,
                        na wszystkie pytania odpowiem za kilka dni, jak bede u niego to sie dowiem.
                    • ruda_80 ceny?? 12.10.04, 10:01
                      i jeszcze jakie tam mają przykładowe ceny???
                • Gość: maartaak Re: salon Jagi Hupało IP: 62.233.176.* 16.10.04, 19:10
                  Cześć jeśli ktoś potrzebuje dobrego fryzjera we Wrocławiu to polecam pana Pawła
                  w salonie na ulicy Szewskiej przy placu Uniwersyteckim, dokładnie obok Apteki.
                  Ma 11 lat stażu, jest młodym przystojniachą, który zna się na fachu.Czesze się
                  u niego od 7 lat, zawsze zadowolona :-). Pracuje na nowoczesnych kosmetykach,
                  trzaska fajne balejaże (balejage) nigdy nie słyszłam reklamacji.Czeszą się u
                  niego profesorowie i rektorzy wrocławskich uczelni,prezesi PKO.A w salonie
                  obcina swe włosy nawet prezydent wrocławia. Jest to salon spółdzielczy a ceny
                  za strzyżenie 15-20zł,zalezy od długości. Bardzo polecam numer tel do zakładu
                  (071) 3437334 prosić pana Pawła
    • madzia773 Dominika 13.10.04, 09:38
      nie zapomnij zdać relacji po wizycie u fryzjera:)))
      • dominika8 Re: Dominika 13.10.04, 10:00
        nie ma sprawy, ide w ten piatek
        pozdrawiam;)
        • Gość: Ania Re: Dominika IP: 217.153.187.* 14.10.04, 13:28
          Własnie, na jaki wydatek sie trzeba szykować?? Zdradż orientacyjnie; w końcu to
          Chmielna, więc może lepiej poczekać do wypłaty :)) Pozdrawiam
    • madzia773 Do Dominiki wsprawie piątku 16.10.04, 07:43
      Dominika i co z obiecaną relacją z wizyty w salonie pana Bartka??? Byłas
      wczoraj więc z niecierpliwościa tu zjarzałam i nic:(
      • dominika8 Bylam u Bartka 16.10.04, 09:30
        Sorrki, ale nie mialam wczoraj dostepu do sieci.
        Bylam wczoraj u Bartka, wyszlam jak zwykle bardzo zadowolona ( chodze do niego
        od 5 lat i tak jest zawsze).
        Czytalam gdzies, ze u tych fryzjerow, ktorzy czesza ,,slawne" osoby da sie
        odczuc, ze sie taka nie jest. U Bartka jest zupelnie inaczej, jak wczoraj
        przyszlam, byla jedna z aktorek z Klanu, a obok 2 zwyczajne dziewczyny, i jego
        zachowanie w niczym sie nie roznilo. Kazdy jest mile widziany, zagadywany,
        naprawde atmosfera u niego jest super.
        Ceny-sciecie i czesanie 0d 60-80 zl, balejage ok 150 ( zreszta mozecie
        zadzwonic i dopytac sie bardziej szczegolowo)
        pracuje na kosmetykach Matrixa.
        to tyle, pozdrawiam;)
        • part_two Re: Bylam u Bartka 26.10.04, 10:33
          Dominiko, za Twoją radą idę dziś do Bartka. Włosy mam koszmarne, strasznie się
          kołtuniące, więc będzie miał ciężkie zadanie, zobaczymy, czy podoła ;-) Po
          wizycie zdam relację.

Pozdrawiam
          Sowa
          • pasikonna Re: Bylam u Bartka 26.10.04, 12:09
            Part Two, daj prosze znac jak Ci wyszlo. Tez bym poszla...........
            • Gość: Part Two Re: Bylam u Bartka IP: *.allianz.pl 27.10.04, 10:08
              Pasikonna, więc tak...
              strzyże nieźle, włosy dosyć dobrze się układają, ale jet bardzo odważny. Ostro
              mi pocieniował i dość drastycznie zmienił kolor, choć przyznam, że na ładny
              odcień. Ale ja nie do końca byłam na to psychicznie przygotowana, więc
              przeżyłam lekką traumę.
              Niestety beznadziejnie "wymodelował", a raczej przyklepał, tak, że wyglądało to
              jak hełm, a moja buzia, jak księżyc w pełni. Szybko pobiegłam do domu, żeby
              nikogo nie spotkać. Umyłam głowę i wymodelowałam sama i teraz wyglądam ok,
              wszyscy mówią, że ładnie. Muszę jednak zobaczyć, czy będę w stanie zaakceptować
              siebie w takich ciemnych włosach. Najwyżej za tydzień wrócę do blond ;-)))
              Myślę, że sporo w tym mojej winy, bo ja zupełnie nie wiedziałam, czego chcę,
              więć Bartek zrobił mi to, co chciał. Myślę, że jeśli Ty wiesz, czego chcesz, to
              może to wyjść dużo lepiej.
              Napisz, jak już będziesz po.

Pozdrawiam
              Sowa

P.S. Ale fotel do mycia mają superowski ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka