Dodaj do ulubionych

Chanel Mademoiselle

IP: 217.96.119.* 13.10.04, 11:37
Czesc, raz jeszcze poruszam ta kwestie, bo zniknal moj watek z tej strony i
dlatego :-) Czy wie ktos czym rozni sie wersja tego perfumu EDP od EDT?
Zamierzam kupic na Allegro i mam 2 typy - Mateusz124 i Grycek. Moza ktos z
Was kupowal wlasnie od nich i moze troche o nich powiedziec? Wydaja mi sie
wiarygodni (ilosc postow) no i ceny tez nie sa smieszne jak np. 50 ml za 60
zl, ehhhh zgroza.Tylko wazne-perfum musi byc oryginalny - zadnych podrobek!!
Prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • kalooo O matko... 13.10.04, 11:41
      > Tylko wazne-perfum musi byc oryginalny - zadnych podrobek!!

No nie... OK. -Teraz juz wiesz dlaczego twój wątek zginął...

ps.A może zapytaj o PERFUMY,to będziemy wiedzieć o co chodzi...
      • Gość: Magdalena Re: O matko... IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 12:19
        Odpuść sobie, bo Twoje komentarze są jeszcze bardziej wkurzające niż ten bląd...
        • Gość: kaloo Re: O matko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 12:32
          kwestia obycia językowego-mnie jednak stanowczo bardziej wkurza ten błąd,a
          zwłaszcza jego niewytępialność...;/

I nie będę sobie odpuszczać.
          • Gość: Magdalena Re: O matko... IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:50
            Zazwyczaj wlasne komentarze nie wkurzają autora. Powodzenia forumowy Syzyfie.
            • Gość: kaloo Re: O matko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:55
              zazwyczaj ludzie poprawiają swe błędy zamiast tkwić w błędnym przekonaniu...
              I forumowych "Syzyfów" jest więcej,niejednokrotnie na ten temat dyskutowano...
              • Gość: Magdalena Re: O matko... IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:34
                Można jeszcze popracować nad uprzejmością obcą tym Syzyfom...
                • kalooo Re: O matko... 14.10.04, 13:36
                  Gość portalu: Magdalena napisał(a):

> Można jeszcze popracować nad uprzejmością obcą tym Syzyfom...

i nie tylko Syzyfom...
                  • Gość: Magdalena Re: O matko... IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:15
                    Uprzejmości nigdy dość. Pozdrawiam
                    • Gość: kaloo Re: O matko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:31
                      > Uprzejmości nigdy dość. Pozdrawiam

Ja też pozdrawiam i mam nadzieję,że w końcu będzie więcej miłych odpowiedzi.;)

ps.a zwrócenie uwagi o perfumie nie było niegrzeczne... (prawdę mówiąc to już
                      przyzwyczajenie;)

pzdr!
                      • Gość: Magdalena Re: O matko... IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:08
                        A swoją drogą te perfumki są sliczne, kupilam je sobie wczoraj.
    • Gość: trouseve Re: Chanel Mademoiselle IP: 217.96.119.* 13.10.04, 11:49
      O co Ci chodzi? Chce tylko zaczerpnac informacji na ten temat od doswiadczonych
      osob na tym forum.
      • justa_79 Re: Chanel Mademoiselle 13.10.04, 11:55
        kaloo tylko chce Ci powiedzieć, że perfum to zawsze podróbka. oryginalne są
        tylko perfumy! :D
        • kalooo Re: Chanel Mademoiselle 13.10.04, 12:03
          Dokładnie to ci chciałam przekazać...;)
          To taka nasza ulubiona zabawa na tym forum-ściganie osób używających określenia
          perfum( a nie perfumy).Wrrr...
          Ot i tyle...;)
          • Gość: K. Re: Chanel Mademoiselle IP: *.mtvk.pl 13.10.04, 13:26
            To moze idz sie bawic gdzie indziej, bo ta zabawa nikogo oprocz Ciebie nie
            bawi...
            • Gość: kaloo Re: Chanel Mademoiselle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:29
              To był JOKE-czytaj:ŻART...Tzn.z przymrużeniem oka..;)
              ale jak tego sie nie zauważa,to trudno nie robić błędów. Jak chcesz to sobie
              używaj takiej formy,teoja sprawa,ale bronienie jej za wszelką cenę jest co
              najmniej śmieszne.
              Żegnam bo szkoda mi słów na taki żenujący temat.
            • charade Re: Chanel Mademoiselle 13.10.04, 16:05
              Jak to nie bawi ? Bawi więcej osób, niż możesz przypuszczać, hehe
    • Gość: monia Re: Chanel Mademoiselle IP: *.u.mcnet.pl 13.10.04, 12:01
      perfumY (edp) i wody toaletowe (edt) u obu panow sa oryginalne.
      • Gość: trouseve Re: Chanel Mademoiselle IP: 217.96.119.* 13.10.04, 12:22
        Czyli bez obaw moge zamowic produkt u ktoregos z nich? a tak z ciekawosci -
        masz doswiadczenie w tych sprawach? Potrafisz odroznic oryginalne produkty od
        Bardzo dobrej podroby?Tzn. zamawialas kiedys u nich perfumy czy opierasz sie na
        opiniach?
        • kiku.san Re: Chanel Mademoiselle 13.10.04, 12:24
          na forum poświęconym stricte perfumom również znalazłam wyrażenie ten perfum,
          więc już przestałam się dziwić i wkurzać...
          • justa_79 Re: Chanel Mademoiselle 13.10.04, 12:28
            jeden ze sklepów internetowych sprzedających perfumy też używa tej błędnej
            formy - nawet było to w linku na forum. ale to nie znaczy, że mamy się godzić z
            takimi błędami.
        • Gość: monia Re: Chanel Mademoiselle IP: *.u.mcnet.pl 13.10.04, 12:44
          regularnie kupuje u grycka a moja kolezanka u mateusza. wiem, ze sa oryginalne
          bo mam porownanie z perfumami ze sklepu. mozesz zamawiac bez obaw
          • Gość: trouseve Re: Chanel Mademoiselle IP: 217.96.119.* 13.10.04, 12:57
            Dzieki monia :)))
            • Gość: ol Re: Chanel Mademoiselle IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 13.10.04, 15:56
              Kupowalam kilkakrotnie u Grycka. Na pewno ma oryginalne perfumy. EDT - woda
              toaletowa, EDP - woda perfumowana
              • Gość: trouseve Re: Chanel Mademoiselle IP: 217.96.119.* 14.10.04, 13:11
                Dzieki Wam wszystkim :-)
    • Gość: ewa Re: Chanel Mademoiselle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:53
      a mówi Wam coś magdar3 i miller100 ze sprzedających na allegro? szukam też
      kogoś sprawdzonego na Śląsku,może ktoś wie??? chcę kupić chanel chance

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka