Gość: tonka IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 13.10.04, 21:50 Nie wkurzaja was?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Trishna Re: Małolatki na forum IP: *.acn.waw.pl 13.10.04, 21:53 No cóż, a kto powiedział że to nie jest forum dla nich, dla nich przede wszystkim ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonka Re: Małolatki na forum IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 13.10.04, 22:02 ale mowie o takich 14-15-16 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel Re: Małolatki na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 22:10 a w czym ci przeszkadzają? z tego co pamiętam (z jakże zamierzchłych czasów, gdy byłam w tym wieku) wtedy szczególnie zależy nam na dobrym wyglądzie, zaczynają się rozmaite eksperymenty urodowe. na forum, anonimowo jest łatwiej spytać o radę niż osób znajomych, nawet przyjaciółek. nie, mnie nie denerwują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Do KALOO zaczynam sie przyzwyczajac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:49 Do KALOO zaczynam sie przyzwyczajac,a reszta lepiej niech pisza jakby mialy palic.... Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Do KALOO zaczynam sie przyzwyczajac 15.10.04, 12:54 > Do KALOO zaczynam sie przyzwyczajac,a reszta lepiej niech pisza jakby mialy > palic.... Słuchaj anio/ewo/niewiadomokto- czy możesz mi z łaski swej powiedzieć co ja ci zrobiłam,że musisz się do mnie przyzwyczajać? Krytyka perfuma zabolała?Czy może zwykła zazdrość o coś???Bo ty póki co w końcu zaczniesz mi na nerwy działać. ps.żaden mój post nigdy nie został skasowany ani nic w tym stylu,więc może ci będzie trudno coś znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Pfffffff....... 15.10.04, 13:29 Cokolwiek bym tutaj teraz nie napisała, to i tak tego nie zrozumiesz, bo takie osóbki jak Ty ze ściśniętymi horyzontami myślowymi i wierzącymi w średniowieczne stereotypy oraz maksymy tego niestety nie zrozumieją... Nie wiem, czemu tak przeszkadzą Ci dziewczyny w wieku 14-16 lat, ale zapewniam Cie, że niektóre kobiety po 40 zachowują się gorzej niż - jak to ujęłaś - małolaty. Więc lepiej się uspokój, bo po pierwsze złość piękności szkodzi, a po drugie przybędzie Ci zmarszczek na czole. NARA ! Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Pfffffff....... 15.10.04, 13:39 No właśnie,ja w końcu nie odpowiedziałam na temat,tylko do...no,nieważne. Ja uważam,że na forum nie ma żadnego ograniczenia wiekowego i myślę że jeśli chodzi o małolatki zakładające wątki typu siury,penisy i inne denne akcje,to ok zgadzam się-są beznadziejne.Ale wszystkie normalne babeczki poniżej 20tki są jak najbardziej na miejscu i nie mam nic przeciwko nim;) I sądzę,że są fajne (vide: fanka_grzeskow_czekoladowych;) A po niektórych to nawet bym się nie spodziewała,że są poniżej 20,a czego nie można powiedzieć o niektórych "dorosłych"... Odpowiedz Link Zgłoś
grochalska Re: Pfffffff....... 15.10.04, 14:07 Ano właśnie - po niektórych ciężko się spodziewać, że są "nieco" poniżej 20 ;- )))) Trzymajta się dziewczyny :-* Oby Tonka nie była z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania (ale nie ta) DO KALOO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 14:10 Wiesz , przepraszam Cie za 2 lub 3 posty bo wiecej to nie ja.Ale gdzies tam czytajac Cie przyznam ze sie zirytowalam.(jednak widze ze nie tylko ja)Nie bede nic juz pisac ,chyba ze osobiscie do Ciebie. Pozdrowiam Milego weekendu PS a jezeli chodzi o czubów to ludzie troche poczucia HUMORUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: DO KALOO... 15.10.04, 14:18 >Nie bede > > nic juz pisac ,chyba ze osobiscie do Ciebie. Mam nadzieję... Ja nie mogę do Ciebie pisać osobiście,bo jesteś niezalogowana. > PS a jezeli chodzi o czubów to ludzie troche poczucia >HUMORUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Co konkretnie masz na myśli? A ja nie irytuje się tak szybko.Tylko jak już ktoś zaczyna sie bawić w ogrodnika i przesadać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Małolatki IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 15.10.04, 18:36 Mam 15 lat hehe ale bardzo lubie to forum i ciesze sie dziewczyny ze nie przeszkadza wam fakt, ze troszke mlodsze osobki np. ja czy fanka grzeskow czekoldawowych (buziaki:*) odwiedzaja je tez:) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grochalska Re: Małolatki IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.10.04, 19:10 A fanka, tak swoją drogą, to ile ma lat? :-) to z czystej ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akne Re: Małolatki IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 15.10.04, 19:33 Ja przy Fance Grzeskow jestem stara gropa, ale i tak milo mi sie z nia kiedys gawedzilo. Sympatyczna dziewczyna, nie rozumiem, dlaczego takie jak ona nie mialyby tu sobie byc! Fanko, pozdrowionka!! Czy poradzilas juz sobie z problemem "porcelanowej cery"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akne Re: Małolatki IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 15.10.04, 19:36 Bo to ty mialas ten problem, prawda? Mam nadzieje, ze juz masz lepszy humorek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Małolatki IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 15.10.04, 19:45 Fanka ma chyba 16...Roczek starsza odemnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych :-)))))))))) 15.10.04, 22:26 Ojej, jak miło czasem usłyszeć kilka dobrych słów pod swoim adresem... :-))))) Akne, z porcelonową cerą poradziłam sobie w całkiem przypadkowy sposób! Otóż parę tygodni temu okulista przepisał mi kapsułki z beta-karotenem, a "efekt uboczny" jest taki, że skóra odzyskała nareszcie zdrowy ( a nie wiecznie przemęczony...)wygląd. Na dodatek tydzień temu byłam na Śnieżce i nabrałam rumieńców na twarzy, bo jak na tę porę roku słoneczko mocno przygrzewało :D Ostatnio "zaakceptowałam" siebie. Nie mam już tylu kompleksów, pogodziłam się ze swoimi kręconymi włosami i chyba jestem szczęśliwsza :P No i nie muszę wstawać o 5 rano, żeby je wyprostowac... Pozdrówka dla wszystkich kochanych forumowiczek ( Amy, Grochalska, Kaloo, Akne i innych, o których zapomniałam) :*:*:* Paps. P.S. Mam 16 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel pytanie o betakaroten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:39 a na co dostałaś te tabletki z betakarotenem? bo mnie kiedyś karmili specyfikami na bazie jagód, ale żadnej poprawy nie widzę (tzn. jestem coraz bardziej ślepa, się niedługo przechrzczę z kragmela na kreta i będę pod ochroną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych do kragmelki o beta-karotenie :) 15.10.04, 22:50 Gość portalu: kragmel napisał(a): > a na co dostałaś te tabletki z betakarotenem? bo mnie kiedyś karmili > specyfikami na bazie jagód, ale żadnej poprawy nie widzę (tzn. jestem coraz > bardziej ślepa, się niedługo przechrzczę z kragmela na kreta i będę pod > ochroną ;) W ciągu ostatnich trzech lat bardzo pogorszył mi się wzrok ( - 3.00 dioptrie). A jeszcze nie tak dawno widziałam idealnie :( Okulista przepisał mi beta-karoten i biostymulator Fibs, który jest wręcz paskudny ( są to ampułki wstrzykiwane podskórnie albo domięśniowo, ale ja wypijam tylko ten płyn...fuuj...). Nie wiem, czy te leki mi pomogły, ale na razie wada nie rośnie. :-) Buźka :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel Re: do kragmelki o beta-karotenie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:59 bardzo dziękuję. teraz się wybiorę do mojej pani dr od oczu i zapytam, czy na moje postępujące -6 mogłoby zadziałać. i ten efekt uboczny też mi się podoba ;) btw wiesz, że się bardzo strasznie zdziwiłam kiedy przeczytałam w którymś wątku ile masz lat? :) pozdrav. k. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: do kragmelki o beta-karotenie :) 15.10.04, 23:06 Gość portalu: kragmel napisał(a): > bardzo dziękuję. Nie ma za co. Polecam się na przyszłość :-) > btw wiesz, że się bardzo strasznie zdziwiłam kiedy przeczytałam w którymś wątku > ile masz lat? :) No właśnie to mnie zastanawia, czemu się tak wszyscy dziwią tą moją 16-stką :D Pzdr. :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel Re: do kragmelki o beta-karotenie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:25 tego tam... dojrzale brzmisz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: :-)))))))))) IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 16.10.04, 11:14 fanka_grzeskow_czekoladowych napisała: Nie mam już tylu kompleksów, pogodziłam się > ze swoimi kręconymi włosami i chyba jestem szczęśliwsza :P No i nie muszę > wstawać o 5 rano, żeby je wyprostowac... Hehe jakie to dziwne :) Caly ubiegly rok mialam ten sam problem :p :p A w tym roku szkolnym krecone wloski rules :D Nio i wszyscy mowia ze ladniej mi :))) To juz wogole szczesliwa jestem :) Ale to zabawne ze mamy takie sama problemy :) Pozdrowionka :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Cześć, fanko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:22 Nie znam Cię, ale wydajesz się być bardzo fajna dziewczyną. Mam pytanie, dlaczego nie mogłaś pogodzić się ze swoimi kręconymi wlosami? Przecież loczki to coś pięknego! Sprawiają, ze jesteś oryginalna, widoczna w tłumie. i faceci je uwielbiają! Wiesz, ile kobiet kręci sobie włosy, żeby mieć takie, jakie Ty dostałaś od natury? Pozdrawiam Cię i mam nadzieję, że Twoj dobry humor będzie się jeszcze długo utrzymywał. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Siemanko :-) 16.10.04, 20:36 Gość portalu: Em napisał(a): > Nie znam Cię, ale wydajesz się być bardzo fajna dziewczyną. Dziękuję :-) >Mam pytanie, > dlaczego nie mogłaś pogodzić się ze swoimi kręconymi wlosami? Przecież loczki > to coś pięknego! Sprawiają, ze jesteś oryginalna, widoczna w tłumie. i faceci > je uwielbiają! Wiesz, ile kobiet kręci sobie włosy, żeby mieć takie, jakie Ty > dostałaś od natury? Był czas, kiedy zawzięcie utrzymywałam, że o wiele lepiej wyglądam w kręconych włosach. Powoli przeradzało się to wręcz w obsesje! Nie chodziłam na basen ( a przeciez uwielbiam pływać..!), gdy tylko zaczynał kropić deszcz byłam wściekła, bo - wiadomo- zaraz zaczną się kręcić, etc. Paranoja! Aż pewnego pięknego dnia po prostu mnie olśniło. Zdałam sobie sprawę, że długo już tak nie wytrzymam i powiedziałam DOŚĆ :-) Nie chce być niewolnica prostownicy. Teraz jestem bardzo dumna ze swoich loków i nie zamieniłabym je na proste :P Fakt, faceci lubia "pokręcone" dziewczyny :-) Mój kolega stwierdził, że zaprzestanie prostowania włosków to była moja najlepsza życiowa decyzja heheh. > Pozdrawiam Cię i mam nadzieję, że Twoj dobry humor będzie się jeszcze długo > utrzymywał. To chyba te Grześki Czekoladowe ( mniammm.....) wprawiają mnie w taki świetny nastrój! Polecam! :D Buźka muaa :* Pozdrowienia gorące jak słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 10:47 Dzięki za pozdrowienia. Piszę o tych włosach, bo sama mam loczki i je uwielbiam, to jedyna część mojego ciala, która tak mi się podoba. Ale znam też dziewczyny, które z zaciekłoscią godną lepszej sprawy prostują wlosy. Chyba każdy chce mieć to, czego nie ma... Pozdrawiam i zyczę smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Re: Pfffffff....... IP: *.acn.waw.pl 15.10.04, 19:56 > Nie wiem, czemu tak przeszkadzą Ci dziewczyny w wieku 14-16 lat, ale zapewniam > Cie, że niektóre kobiety po 40 zachowują się gorzej niż - jak to ujęłaś - > małolaty. Potwierdzam, mój wiek 'historyczny' nijak się nie ma do wieku charakterologicznego :))) Na zawsze pozostanę stukniętą i dziecinną małolatą, chociaż "w moim wieku" to powinnam już własne małolaty hodować... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: pytanie do autorki 15.10.04, 22:09 A kto według ciebie jest małolatką? Jaki to przedział wiekowy? Jeśli już krytykujesz to wypowiedz się jaśniej! Z resztą chciałabym wiedzieć czy się do tych małolatek zaliczam, czy już jestem poważną osobą nie zakłócającą twojego spokoju- a tak nie mam jak tego ocenić... -- Iwona, księżniczka Burgunda Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: pytanie do autorki 15.10.04, 22:58 Sorki dopiero teraz zauważyłam przedział wiekowy jaki podałaś. Mnie to już nie grozi, ale mam wrażenia że dziewczyny w tym wieku krzywdy nikomu na forum nie robią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k,io Re: pytanie do autorki IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 14:39 sitc napisała: dziewczyny w tym wieku krzywdy nikomu na forum nie > robią... no, zeby tylko nie bylo ciagle o jednym i tym samym: pryszczach, tlustej skorze itd. Ja sama mam 18 lat ale wole wysluchac opinii starszych forumowiczek niz rowiesnic. A poza tym nie czepiajcie sie, ze komus mlodsze dziewczyny przeszkadzaja- ma do tego takie samo prawo, jak do tego ze moze nie lubic np. nie wiem- piwa karmi. Pytanie jak kazde inne. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Re: pytanie do autorki IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 15:33 > no, zeby tylko nie bylo ciagle o jednym i tym samym: pryszczach, tlustej skorze To co, ma być tylko ciągle o zmarszczkach, botoksie i zwiotczałej skórze? :)) Ja np. wolę, żeby na forum pojawiali się ludzie w każdym wieku, bo właśnie wtedy jest fajnie - poruszane są różne tematy, można omijać wątki, które cię nie interesują, wybrać coś dla siebie i dla swojej "grupy wiekowej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Tzn? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:16 Ja mam niecałe osiemnaście. Odnoszę wrażenie, ze nie gadam głupot. Też cię wkurzam? Odpowiedz Link Zgłoś
grochalska Re: Tzn? 16.10.04, 22:02 A ja mam lat 15. Czyli jestem jeszcze bardziej "gówniarowata" od Fanki. I jakoś zamiaru odstąpić od forum nie mam, bo wydaje mi się, że moje prawo do przebywania jest tutaj jednakowe do prawda 40-latek. A dopóki jadem nie pluję odchodzić nie zamierzam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Tzn? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 16.10.04, 22:09 Jeeee :D Ja tez mam 15 latek :) A myslalam ze jestem tu najmlodsza ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: IP: *.chello.pl 17.10.04, 15:36 A mnie dziewczyny młodsze nie przeszkadzają ,zawsze możemy im pomóc jak by co i nie widzę problemu każdy czasem ma rozmaite :poważne:i nie problemy i widzę powodu dla którego miałybyśmy wiekowo dzielić forum uroda na być/niebyć są w końcu na portalu gazety wiekowe a to jest dla wszystkich,pozdrawiam :małolaty"23latka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinca Re: Małolatki na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 21:12 Eee, ja tam lubię słuchać dziewczyn 15, 16 letnich (pod warunkiem, że miło się ich słucha), bo wnoszą świeżość i takie coś co sie nie da opisać słowami. Jedyne czego nie lubię to czytać o łojotokach i trądziku - moze dlatego że sama nigdy tego paskudztwa nie miałam i po prostu robi mi sie niedobrze od czytania na takie tematy. Ale zrozumieć trzeba, że ludzie takie właśnei problemy mają. Nie bardzo wiem czym takie "młodociane" miałyby mnie wkurzać??? Już bardziej mnie wkurzają sfrustrowane panny w moim wieku które nie mogą złapać męża - a uważają ze juz powinny, i takie co noszą czubaki. Blee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Małolatki na forum IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 20.10.04, 20:51 uppp Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Małolatki na forum 20.10.04, 23:29 A ja nigdy nie miałam zmarszczek i czy to jest powód żeby o tym na forum nie rozmawiać? Poza tym trądzik dotyczy nie tylko nastolatek, ale bardzo często pojawia się i u kobiet po trzydziestce. Mnie ten problem teraz też nie dotyczy jest w fazie po lub pomiedzy bo nigdy nie wiadomo :) Ale forum jest moim zdaniem od tego żeby albo rozmawiać o ciekawostkach, albo radzić w wypadku jakiś problemów. Odpowiedz Link Zgłoś