Gość: inez IP: 82.197.48.* 16.10.04, 20:31 co z tego ze wczoraj usuneli...juz powrocil/a ze zdwojoną silą...zresztą przejrzyjcie sobie zenada onet.allegro.pl/show_item.php?item=33167441 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szesnastka Re: POWROT OSZUSTA-ALEGRO IP: 82.160.57.* 16.10.04, 20:59 dlaczego oszust?? ma bardzo duużo pozytywnych komentarzy...a chyba tyle znakomych nie ma,zeby mu powpisywali... może naprawde te tusze są dobre...i po złotówke... a skąd wiesz,że oszust?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miałoByćZnajomych Re: POWROT OSZUSTA-ALEGRO IP: 82.160.57.* 16.10.04, 20:59 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szesnastka Re: POWROT OSZUSTA-ALEGRO IP: 82.160.57.* 16.10.04, 21:00 prosze napisz dlaczego tak uważasz...ja chciałam zamówić u tej osoby 3 tusze...proszę o szybką odp=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewela Re: POWROT OSZUSTA-ALEGRO IP: *.acn.waw.pl / *.acn.waw.pl 16.10.04, 21:54 Ja dzis kupilam u niej tusz i wplacilam pieniadze. A teraz wchodze tu i czytam, ze to oszustka.... napisz o co chodzi, bo zaczynam sie niepokoic czy wogole cos dostane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziereal Re: POWROT OSZUSTA-ALEGRO IP: *.cf.pl / 80.55.131.* 16.10.04, 22:36 chodzi o to, ze osoba ta sprzedaje podrobki np >), podobno sa watpliwosci co do oryzginalnosci srzedawanych przez nia mascar, ponadto sprzedala tez przterminwanz tusz jednej z dziewczyn (sprawa na wizaz:)} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: POWROT OSZUSTA-ALEGRO IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 16.10.04, 22:25 Uważajcie, czy czasem ten tusz nie jest podrobiony. Może opakowanie jest tylko oryginalne, a tusz jakiś tani, stary! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelka Re: POWROT OSZUSTA-ALEGRO IP: *.acn.waw.pl / *.acn.waw.pl 16.10.04, 22:43 No to pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: POWROT OSZUSTA-ALEGRO IP: 82.197.48.* 16.10.04, 23:00 wiesz,chodzi mi oto,ze to ewidentnie pdroby...te firmy nie mają tzw.kolorowki,są to tanie tureckie albo rosyjskie wyroby.Oszust,dlatego ze sprzedaje jako orginaly...(cena 179zl..u mnie od 1zl)a ludzie to kupują: (Widze,ze inne tzw.sredniopółkowe kosmetyki ma w ofercie...dlatego odradzam,cholera wie,co w takich tuszach jest...z czego są produkowane..kiedys jedna dziewczyna pisala,ze kupila na alegro tusz loreala i mial zapach pasty do butow...A duzo pozytywow o niczym nie swiadczy...niewiadomo na czym sie ich dorobil/a... Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: POWROT OSZUSTA-ALEGRO 16.10.04, 23:30 Drogie Panie... może by tak użyć rozumu, hę ? Cartier nie produkuje tuszy do rzęs, a już zwłaszcza 4 w 1. Skoro ma w ofercie tego rodzaju bazarowe wyroby, to można się wszystkiego spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zouza Re: POWROT OSZUSTA-ALEGRO IP: *.ipt.aol.com 16.10.04, 23:41 Firma nazywa sie Cartier, a nie jak u Twojego "oszusta" Carttier. Jesli ktos daje sie nabrac, sam sobie winny! www.cartier.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
mazurka313 Re: POWROT OSZUSTA-ALEGRO 17.10.04, 00:23 Carttier a za chwile...Cartiier ta osoba sama chyba nie do konca jest zorientowana co ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: POWROT OSZUSTA-ALEGRO IP: *.vline.pl 17.10.04, 10:45 Tak, mnie rozwalił ten nibyDior.. onet.allegro.pl/show_item.php? item=33162733 Aż się wierzyć nie chce, że ludzie są tacy naiwni.. i leniwi, ze im się nawet nie chce w necie poszukać czy takowy tusz w ogóle CD produkuje.. Temu panu już dziękujemy.. Odpowiedz Link Zgłoś