Dodaj do ulubionych

cudowny podkład :)

IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 26.10.04, 13:15
cos cudownego, jeszcze tak dobrego podkładu nigdy nie miałam, a musze się
przyznać, że wiele wypróbowałam <tanich i tych drogich> matuje super,
dopasowuje się do karnacji, kryje niedoskonałości.Jest naprawdę super.A i
jeszcze jedno utrzymuje się naprawde ok 7h.<dodam ze mam cere tłustą> A O TO
MÓJ NR 1 : PRIV CITY MATT DR. Eris
POLECAM :)
pozdrawiam asia
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: cudowny podkład :) IP: 212.33.74.* 26.10.04, 13:20
      Dla mnie numerem 1 wsrod podkladow jest Revlon Colostay
      • Gość: asia Re: cudowny podkład :) IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 26.10.04, 13:34
        Revlon tez jest dobry, jednak Privi jest lżejszy, i nie tworzy maski, doskonale
        dopasowuje sie do karnacji,ale przeciez kazdy ma swój nr 1 :) Ja polecam gdyz
        moze ktos nie zna, cena tez jest przystępna :)
        pozdrawiam
    • Gość: eminem Re: cudowny podkład :) IP: 212.244.180.* 26.10.04, 13:39
      a jaka jest cudowna cena tego cuda?:)
      tez bym spróbowala
      obecnie mam aa oceanic, taki sobie-a w ogóle sie nie nadaje, jak ktos ma choc
      troszkę przetłuszczająca się buzke
      • Gość: magiczna Re: cudowny podkład :) IP: *.pentacomp.com.pl 26.10.04, 13:45
        Ja też jestem zainteresowana ceną :) I gdzie mozna kupić??
        Pozdrawiam
        • Gość: asia Re: cudowny podkład :) IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 26.10.04, 13:49
          kupić możesz prawie wszedzie, gdyż jest to produkt Dr. Eris.ja kupiłam na Pl.
          Unii Lubelskiej :)
          pozdrawiam
          • Gość: wawa Re: cudowny podkład :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.04, 14:05
            podaje link do poczytania

www.privi.pl/produkt_twarz.php?id=15
      • Gość: asia Re: cudowny podkład :) IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 26.10.04, 13:45
        cena naprawdę niewielka ok 21 zł, naprawde polecam. Dla mnie super, i nawet
        kolorystycznie bogata oferta :)< moja cera jest tez tłusta skłonna do wyprysków>
        • Gość: magiczna Re: cudowny podkład :) IP: *.pentacomp.com.pl 26.10.04, 14:13
          A jakiego koloru używasz? Ja w ziemie raczej mam jasną cerę.
          • Gość: asia Re: cudowny podkład :) IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 26.10.04, 14:16
            mam kolor beige 207, jest oki < nie ma efektu maski> ale następnym razem kupie
            chyba o ton ciemnijszy :) karnacje tez mam raczej jasną,
            pozdrawiam
            • Gość: magiczna Re: cudowny podkład :) IP: *.pentacomp.com.pl 26.10.04, 14:18
              Dzięki :)
              A używałaś może innych kosmetyków z tej serii? Zajrzałam na stronkę www i
              wyglądają ciekawie.
              • Gość: asia Re: cudowny podkład :) IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 26.10.04, 14:26
                niestety nie, uzywam innych kosmetyków mam bardzo wrażliwą cerę i nie wszystkie
                kosmetyki Erisa mi odpowiadają :( testuje różne rzeczy. Teraz poszukuje czegoś
                dobrego na cellulit, ale jeszcze nie znalazłam:(
                pozdrawiam
    • Gość: Martyna Re: cudowny podkład :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.04, 14:26
      A jaką ten podkład ma konsystencję?
      • Gość: asia Re: cudowny podkład :) IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 26.10.04, 14:35
        konsystencja jak dla mnie bardzo aksamitnie kremowa,porównywalna do kremu nive
        ale nie tłusty ani gram!!! super sie rozprowadza :)bez problemu
        pozdrawiam
    • kalooo Re: cudowny podkład :) 26.10.04, 14:34
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=16587733
      • Gość: asia Re: cudowny podkład :) IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 26.10.04, 14:53
        kalooo, moze znasz jakiś cudowny srodek na cellulit, poszukuje ale bez
        rezultatów :( zamierzam kupić koncentrat farmony, moze słyszałaś coś na ten
        temat???
        • Gość: kaloo Re: cudowny podkład :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 15:04
          Witam,
          Farmona rzeczywiście jest ok,całkiem niedroga i baardzo pozytywne efekty
          daje,ale zwróć uwagę na pojemność-mimo,że tuba jest dosyć duża,preparatu jest
          jedynie 150ml.Taką samą pojemność ma serum i żel antycellulit Eris,który
          również daje rewelacyjne efekty i również na wizażu jest zachwalany.Ja
          osobiście go uwielbiam,zużywam już bodaj 5-tą tubkę.I jestem z niego bardzo
          zadowolona,ma przyjemną konsystencję i zapach(mmm,pomarańczowo-grejfrutowy..),a
          dodatkowo nawilża,ma konsystencję kremu.Ja to serum uwielbiam,bo nie lubie
          lekkich,delikatnych żeli,które potem się kleją i nie nawilżają.Podobnie jest z
          Farmoną-również kremowa konsystencja i przyjemne nawilżenie,ale zapach już
          pozostaje kwestią gustu..;)Mi akurat się w miarę podobał.
          Aha-w moim odczuciu serum Eris bardziej działa na cellulit,a Farmona jakby
          nieco również wyszczupla.

pzdr!
      • Gość: Magda Re:Podkład bezwzględnie rewelacyjny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.10.04, 13:38
        LANCOME ADAPTIVE, CENA 135 ZL. WART TAKICH I WIĘKSZYCH PIENIĘDZY.
        • Gość: Madziula Re:Podkład bezwzględnie rewelacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:43
          Ja używam podkład Privi i dołączam sie do opinii, że jest duper. ostatnio
          kupiłam też za 9,90 (znalazłam u mojej oksmetyczki super promocję) szminkę
          Privi i jest super..Lakier mam na paznokciach od tygodnia i jest w całości :)
          • malpatak1 Re:Podkład bezwzględnie rewelacyjny 05.12.04, 14:11
            ja jakiego kremu używacie pod ten podkład ???? teraz jest zima i chyba
            nawilżająco matujący jest chyba nieodpowiedni bo skóra sie łuszczy co
            polecacie ???
        • Gość: annes27 Re:Podkład bezwzględnie rewelacyjny IP: *.aster.pl 08.12.04, 22:04
          Czy do cery mieszanej będzie się nadawał??135 zł to jak dla mnie sporo, ale
          skoro jest dobry to może warto. A jak z odcieniami, spory wybór??? Mam dosyć
          jasną cerę. Dzięki za odpowiedź.
          • Gość: lalique Re:Podkład bezwzględnie rewelacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:18
            Przyłączam się do peanów. Cudownie udoskonala cerę. Do tego nie zatyka porów!

---
            Jude Law rozebrany do rosołu... www.lalique.blox.pl

• Gość: emka Re:Podkład bezwzględnie rewelacyjny IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.12.04, 07:56
              Czaiłam się na zakup tego Privi po dobrych recenzjach ale nie było więc kupiłam
              co było i jestem zadowolona Astor - Natural Fit za 29,90 zł. - i uważam że jest
              świetny - lekka konsystencja i wtapia się w kolor cery. Dla mnie bomba! Mam
              numer dla ciemniejszej cery 300
              • Gość: gość Re:Podkład bezwzględnie rewelacyjny IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 09.12.04, 08:16
                jaki krem na zimę pod ten super cud privi:)???
                • Gość: dada Re:Podkład bezwzględnie rewelacyjny IP: 213.25.3.* 09.12.04, 09:34
                  Ale mam pecha. Jak już znalazłam chwilkę czasu i wybrałam się do Galerii
                  Centrum na Marszałkowskiej to okazało się że został im tylko najjaśniejszy
                  kolorek (absolutnie nie dla mnie). No cóż, dostawa w przyszłym tygodniu.
                  • Gość: diuna Re:Podkład bezwzględnie rewelacyjny IP: 81.210.22.* 09.12.04, 11:09
                    a ja zamówiłam ten podkład Privi w sklepie internetowym Eris i zaginęła mi
                    przesyłka ,mają mi wysłać drugi raz ale boję sie ,że znów ukradną :(
        • Gość: kati Re:Podkład bezwzględnie rewelacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:05
          mam ten podkład i uważam że wto wyrzucone pieniądze. Mam cerę mieszanąi
          adaptive kompletnie mi nie leży.
    • Gość: Asia Re: cudowny podkład :) IP: 213.134.139.* 09.12.04, 12:30
      Miałam calą furę róznych podkładów i z żadnego do końca nie byłam zadowolona
      jednak bardzo pasuje mi AA Oceanic , ale zdecydowanym hitem jest Privi City
      Mat. Ten podkład zajmuje u mnie zdecydowanie pierwsze miejsce.
      • Gość: greatkania Re: cudowny podkład :) IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:24
        słuchajcie dziewczyny jeżeli mam cerę mieszaną ale bardzo wrażliwą ze
        skłonnością do przesuszania to polecacie CityMat Privi?????
        • Gość: teresai Re: cudowny podkład :) IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.12.04, 15:17
          Ja polecam. Też mam wrażliwą, skłonną do podrażnień i odwodnienia cerę, która
          czasami lubi się trochę błyszczeć w strefie T. Kupiłam CitiMat Privi i jestem
          baaaardzo z niego zadowolona. To naprawdę bardzo dobry podkład w bardzo dobrej
          cenie.
          Przy okazji chce podziękować Forumowiczkom, które go tutaj zachwalały i
          zachwalają, bo to dzięki Wam i dzięki temu Forum stałam się szczęśliwą
          posiadaczką dobrego podkładu, a przy okazji trochę grosza zostało w kieszeni,
          bo gdyby nie Wy, to pewnie bym skusiła się na coś z tzw. górnej półki.
    • Gość: suselka Re: cudowny podkład :) IP: *.petrus.com.pl 09.12.04, 16:16
      Gdzie kosmetyki Privi mozna dostac w Toruniu?????
      Bardzo mnie ten podklad zainteresowal, a wlasnie stary sie konczy..
      • Gość: ema Re: cudowny podkład :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.12.04, 13:17
        W toruniu kiedyś privi były na pętli autobusowej 19 po drugiej stronie ulicy na
        przeciwko biedronki w tych budkach tam jest drogeria Ewelina chyba albo Ewa -
        nie pamiętam
    • Gość: Gondzia Re: cudowny podkład :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 13:34
      Ma fajny kolor ale ja mam ciągle przesuszoną cerę i po nim wydaje mi się że
      jeszcze bardziej się łuszczy.
      • Gość: em Re: cudowny podkład :) IP: *.kp.pl 10.12.04, 14:48
        Co najwyżej średni. Cudowny? chciałabym ,żeby znalezienie cudownego podkładu
        było to takie proste i tanie. Niestety ... nawet nie dobry.
        • Gość: Marzena Re: cudowny podkład :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:02
          Ja dla siebie wreszcie znalazlam odpowiedni podklad. Uzywam tylko zima dla
          ochrony skory, bo ma tendencje do pekania naczynek. Mam cere mieszana, wiec
          niektore partie twarzy swieca sie strasznie.
          Ostatni jaki uzywalam to Clinique Superbalced. Owszem swietnie sie
          rozprowadzal, nie tworzyl maski, wydajny. Ale w ogole nie matowal. Po godzinie
          blyszczalam na kilometr.
          2 tygodnie temu kupilam Bourjois Plus que Parfait i swietnie kryje, dobrze sie
          rozprowadza i faktycznie matuje skore na dlugo. Czy jest wydajny okaze sie za
          jakis czas.
          Mam tylko problem z kazdym podkladem ze wysusza skore na nosie. To luszczenie
          sie strasznie mnie denerwuje. I mam tak niezaleznie od tego jakiego podkladu
          uzywam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka