puma501 30.10.04, 15:53 Czy któraś z Was farbowała włosy tym kolorem? Chodzi mi o ładny brąz, który na dość ciemnych włosach nie wychodzi jak czarny (najlepiej, żeby nie miał rudej poświaty). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marylu Re: WELLA DECORE - MOKKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:10 nie wiem czy wychodzi, ale z tej farby byłam niezdowolona. Kolor "nie zlapał", włosy byly matowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: WELLA DECORE - MOKKA 31.10.04, 18:58 ze swoich doświadczeń i opinii fryzjerki wiem, ze bardzo trudno uzyskac ładny brąz na ciemnych włosach domowym sposobem, szczególnie gdy były już wczesniej farboewane; dopóki farbowałam włosy w rudych odcieniach, zwykle byłam zadowolona z efektu, natomiast wpadka nastąpiła gdy chcialam uzyskać odcień brązu, ale nie rudy; farba garniera jasny złoty brąz (ta z reklamy Joanny Brodzik) zafarbowała mi włosy na czarno, musiałam ratować się balejazem bo nie dało sie w lustro spojrzec; następne farbowanie na brąz było już u fryzjera; Odpowiedz Link Zgłoś