Dodaj do ulubionych

Nowy(Lepszy)Wyglad

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 21:48
Mam do Was pewne pytanie czy ktoras z Pani(przewaznie odwiedzaja to forum
kobiety)kiedys zmienila drastycznie swoj wyglad.Nie chodzi mi o
przefarbowanie wlosow z blondu na czarne ale czy schudlyscie w sposob ktory
totalie zmienil Wasza sylwetka.operacje piersi czy nosa i czy to w jakis
wyrazny sposob zmienilo Wasze zycie(uczuciowe badz zawodowe).Pytam bo jestem
po spotkani ze swimi zmajomymi ktorzy usilnie namawiali mnie abym wkoncu
schudla(bylam pulchniutka cale zycie)bo to NAPEWNO sprawi ze znajde
nazeczonego i dobra prace nie mowiac juz o traktowaniu mnie przez innych(z
drugiej strony mam wielu znajomych i myslalam ze nie patrza tak na moja
tusze).
Czy naprawde jak drastycznie schudne(do idealnej wagi musze zgubic ze 20kg)
to moje zycie sie zmienia?Oczywiscie na lepsze.
Z gory dzikuje za odpowiedzi!
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Nowy(Lepszy)Wyglad IP: 195.85.209.* 30.10.04, 21:52
      Może tak drastycznie nie zmienia , ale ja np. stalam sie pewniejsza siebie,
      jest mi z tym lepiej.Mogę teraz ubrać prawie wszystko co mi się podoba
      • Gość: krysia Re: Nowy(Lepszy)Wyglad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:00
        Ja tez mam problem z ciuchami(zwlaszcza tymi co mi sie pobobaja)...to tez dobry
        argument aby wazizc sie wreszcie za siebie...
        • anula36 Re: Nowy(Lepszy)Wyglad 30.10.04, 23:07
          Ja schudlam 25 kg, do wersji 170/70 teraz znow przytylam, ale generalnie warto
          schudnac do prawdlowego BMI- dla zdrowia, ja tez musze sie wziasc za siebie,
          ciuchy dla mnie to nei problem- ale serducho siada i stawy.
          Fakt - solidne schudniecie uatrakcyjnia i to bardzo ale trzeba tez zmienic
          mentalnosc-na chuda;) osoba zakompleksiona i wycofana nie stanie sie przebojowa
          od samego zgubienai kilogramow.
          Narzeczonego tez znalesc nmozna zawsze,nie tylko w wersji tyczkowej.
          • Gość: krysia Re: Nowy(Lepszy)Wyglad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:44
            A jak dlugo sie odchudzalas?pewnie duzo cwiczylas...ja jestem strasznie leniwa
            • anula36 Re: Nowy(Lepszy)Wyglad 31.10.04, 00:11
              odchudzalam sie 8 miesiecy.
              Mialam ulozona przez dietetyka diete - 5x 250 kcal do tego codziennie silownai
              albo basen.
              Wszystko gralo dopoki nei zostalam zmuszona do zmiany pracy teraz pracuje nei
              regularnie ok 10 godz dziennie i tak jem, cwiczenia z doskoku..ale i tak musze
              cos zrobic z ta wage.
      • Gość: bozena Re: Nowy(Lepszy)Wyglad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 12:28
        Ja zrzucilam 30kg w ciagu 15 miesiecy i powiem Ci ze to bardzo odnienilo moje
        zycie za 4 miesiace wychodze za maz...jestem teraz o wiele szczesliwsza!!!
    • Gość: ello Re: Nowy(Lepszy)Wyglad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 12:30
      Hej
      wiem ze to moze strasznie zabrzmi ale dopiero jak powiekszylam sobie piersi to
      wyzbylam sie kompleksow i moglam bardziej otworzyc sie na ludzi.Chlopaka jednak
      jeszcze nie znalazlam ale bylam juz na kilku randkach:)
      • anula36 Re: Nowy(Lepszy)Wyglad 31.10.04, 13:02
        I w tym cala rzecz zeby jednoczesnie z poprawieniem ciala poprawila sie psyche.
        A neistety bywa tak,ze cialo nowe a psychika wciaz powiela stare zakompleksione
        schematy.
        • Gość: mumma Re: Nowy(Lepszy)Wyglad IP: *.chello.pl 02.11.04, 13:29
          w moim przypadku: spadek wagi o 25 kg (stan obecny 156 cm/52kg) plus operacja
          plastyczna małżowin usznych(miałam wcześniej ogromne odstajace uszy) i zmiana
          koloru włosów na jaśniejsze(całe zycie miałam czarne a teraz ciepły jasny
          kasztan)...moje zycie znmieniło sie w 100%. mój mąż dostrzegł we mnie kobietę a
          i znajomi są zachwyceni.....każdy prawi mi komplementy a sąsiedzi mnie nie
          poznaja w windzie....pierwszy raz w życiu mężczyzna obejżał się za mna na
          ulicy...a samopoczucie ....bajka....polecam każdej kobiecie póki jest na to
          czas ja mam teraz 29 lat i mam wrażenie że odeszło mi jakieś 10 bo czuje sie
          tak jakbym miała 19
          • Gość: gosiaczek Re: Nowy(Lepszy)Wyglad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 14:39
            Ja dziekuje Bogu za depilacje laserowa-mialam straszne problemy z
            owlosieniem.na szczescie to nie byl problem hormonalnytylko kosmetyczny i dziki
            temu zabiegowi nie musze sie juz wstydzic mojego ciala.Stalam sie bardziej
            pewna siebie!
    • Gość: czadowa Re: Nowy(Lepszy)Wyglad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 18:02
      Ja poprawilam sobie nos!Bardzo dlugo oszczeedzalam na ten zabieg ale oplacilo
      sie!!!Jestem teraz zupelnie inna kobieta.Ta zmiana pozwolila mi uwiezyc w
      siebie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka