Dodaj do ulubionych

oddam/zamienie sie- podklady

IP: *.cable.casema.nl 10.11.04, 21:12
Mam dwa podklady- uzyte tylko raz,wiec cale tubki.Jakosciowo wydaja mi sie
swietne,ale koloru nie dopasowalam,niestety;-( Chetnie zamienilabym sie na
inny kosmetyk/moze tez podklad? Czekam na oferty.Chodzi o;
- Max Factor Lasting Performance ( ivory beige)-dla mnie zbyt alabastrowy,za
jasny
- Rimmel Stay Matte nr 002 sand- za ciemny znowu,opalony

Problem taki,ze ja mam cere brzoskwiniowa,lekko zoltawa i nie potrafie dobrac
koloru.No ale moze komus podpasuja te,ktore u mnie stoja nieuzywane.I
zaoferuje cos w zamian?
Pozdrawiam
Pola
Obserwuj wątek
    • monidar Re: oddam/zamienie sie- podklady 10.11.04, 22:10
      To też dołączam moje 2 które niepotrzebnie lezą i czekają aż się opalę na mahoń:)
      1.La Roche posay - Unifiance Correcteur de teint nr15 Beige Vanille -dość ciemny, prawie cały
      2.Clinique -Superbalanced Makeup- nr 06 Linen- w słoiczku zostało 3/4 podkładu niestety tez zbyt ciemny.
      Oba kupiłam latem kiedy byłam naprawde opalona, a że nie zamierzam w przyszłości tak się przybrązowić , bo moja cera bardzo na tym wycierpiała, to pewnie nigdy nie zużyję tych podkładów.

Sama odkupię chętnie Clinique Perfectly Real Makeup nr 18, wiem że wiele dziewczyn nie było zadowolonych z tego podkladu a mi akurat słuzy więc moze się znajdzie zbędny???
      Pozdrawiam
      • Gość: ula Re: oddam/zamienie sie- podklady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:25
        Bardzo chętnie wypróbobowałabym la roche posay,chetnie przyjme za darmo.bo nowy
        to bym raczej wolała kupic w aptece (o ile w ogóle)Mam trudną cere i żaden
        podkła mi nie pasuje.Pozdrawaiam:)
        • Gość: monidar Re: oddam/zamienie sie- podklady IP: *.aster.pl 10.11.04, 22:33
          No jeszcze za darmochę ? Oszalała chyba, mysli,że będę jej robić prezenty. Co
          masz na wymianę ??
          • monidar Re: oddam/zamienie sie- podklady 10.11.04, 22:42
            ooo widzę że troll się podlączył pod mój nick:(
            Spadaj, a sio....
            • Gość: ula Re: oddam/zamienie sie- podklady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:49
              ciagle sie zastanawiam, czy cos mam na wymiane, ale raczej nie.sorry:)
              • Gość: Akne Re: oddam/zamienie sie- podklady IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 11.11.04, 15:41
                Kupilabym od ciebie ten Lasting Performance, bo w mojej miescince nie moge
                dostac tego odcienia, napisz prosze, ile bys ewentualnie sobie za niego
                zyczyla. Oto moj numer gg 2312440. Pozdrawiam i czekam na kontakt.
                • kasia191273 Re: oddam/zamienie sie- podklady 11.11.04, 23:01
                  do wziecia/zamiany zostal jeszcze tylko jeden-cala tubka Rimmel Stay Matte sand-
                  ktos reflektuje?
      • Gość: Asia Re: do monidar IP: *.bait.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 17:48
        hej:)..masz ode mnie maila na skrzynce gazety..pozdrawiam :)
      • beataa Re: oddam/zamienie sie- podklady 12.11.04, 12:34
        Witaj! Chętnie wypróbowałabym wymienione przez Ciebie podkłady.Jak możemy się
        dogadać, może podam maila? Bea75@wp.pl Czekam na kontakt.Pozdrawiam
    • teresai33 Re: oddam/zamienie sie- podklady 12.11.04, 13:29
      Ja mam na wymianę albo do odsprzedania stay-true makeup (2\3 słoiczka, kolor
      stay nude 27). Moja skóra zrobiła się niestety zbyt odwodniona i przesuszona,
      żebym mogła teraz używać tego beztłuszczowego podkładu, który przeznaczony jest
      raczej dla młodej, lekko problemowej, przetłuszczającej się cery.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka