Dodaj do ulubionych

Solarium a ,,,,,,,,,,,, twarz :P

IP: *.stok.xen.pl 18.11.04, 19:30
pewnie glupie pytanie no ale ,moge podczas oplania w solarium zakryc twarz
bluzka:P ?wlasciwie to tylko kawalek ,ale czy mozna? wiem ,ze istnieje
mozliwosc po prostu wylaczenia "aparatu" do opalania twarzy,ale nie o to mi
chodzi
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Solarium a ,,,,,,,,,,,, twarz :P IP: *.chello.pl 18.11.04, 22:09
      enigmatyczny ten twój mail... nie wiem czemu ma to służyć ale myślę że można...
      choc polecam jednak wyłączenie lamp
    • Gość: pytanie Re: Solarium a ,,,,,,,,,,,, twarz :P IP: *.stok.xen.pl 18.11.04, 23:03
      wiem ze to conajmniej dziwne :P ale po prostu co nieco chcem twarzy opalic ale
      znowu nos to nie bardzo:/
      • Gość: o my God Re: Solarium a ,,,,,,,,,,,, twarz :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 23:07
        sorry ale z opalonymi policzkami ,czołem itp. oraz z bladym nosem będziesz
        wygladac conajmniej idiotycznie....
      • Gość: bi-bi Re: Solarium a ,,,,,,,,,,,, twarz :P IP: 62.111.139.* 19.11.04, 00:14
        naloz bloker na nos,albo jakas gruba warstwe kremu.Ale tak naprawde to nie
        sadze,zeby w ciagu 10 minut na solarium spalilo ci nos,takze nie masz sie co
        martwic:) mnie na solarium np.NIGDY nie chwyta twarz:)no coz...:)
    • Gość: Gonia Re: Solarium a ,,,,,,,,,,,, twarz :P IP: 69.37.67.* 19.11.04, 04:05
      No oczywiscie ze mozesz przykryc twarz . Ja zawsze nosze ze soba reczniczek
      ktorym ja przykrywam , moja kosmetyczka ktora jest wlascicielka solarium
      rowniaz tak robi , po prostu nie chce przedwczesnie sie zestazec a na twarz
      nakladam samoopalacz. I nie przykrywamy tylko nosa jak to co niektore osoby
      zrozumialy!
      Pa
      • Gość: E. Re: Solarium a ,,,,,,,,,,,, twarz :P IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.04, 11:13
        Ja też tak robię.Zawsze gdy korzystam z solarium zakrywam twarz i szyję,z obawy
        prze zmarszczkami i przyśpieszonym starzeniem się skóry. Najczęściej używam do
        tego bluzki,bo nigdy nie pamiętam o jakimś ręczniczku itp.I wszystko jest
        OK,ciało mam ładnie zbrązowione, a twarz i szyję przyciemniam pudrem
        brązującym. Polecam.
        • Gość: subretka Re: Solarium a ,,,,,,,,,,,, twarz :P IP: *.h.pppool.de 19.11.04, 13:38
          hmm a reszta skory sie nie starzeje?? np. dekolt??
          solarium powoduje przedwczesne starzenie sie calej skory!!
          to takie male oszustwo z tym recznikiem na twarz ;-)
          • Gość: Gonia Re: Solarium a ,,,,,,,,,,,, twarz :P IP: *.177.56.254.adsl.snet.net 19.11.04, 14:20
            Co ta za bzdury z tym oszustwem , nie wiem czy wiesz ze twarz jest
            najdelikatniejsza i najbardziej narazona na zmarszczki i sklonna do
            przesuszen , na delolcie zmarszczek nie bedzie przez dlugi dlugi czas,
            • Gość: subretka Re: Solarium a ,,,,,,,,,,,, twarz :P IP: *.h.pppool.de 19.11.04, 15:30
              to , ze skora na twarzy jest najdelikatniejsza to wiem :) recznik jest ok!
              ale dekolt..tez po turbo opalaniu...wczesniej zacznie sie starzec..wiec nie
              oszukujmy sie mowiac, ze jezeli twarz jest przykryta to juz bedzie wszystko ok!
              dekolt i skora na plecach badz brzuchu tez sie starzaje!! tylko nie robia sie
              tam zadne zmarszczki jak na twarzy...bedzie po prostu sucha...a to... ech! co
              ja bede tutaj marudzic! solarium nie jest zdrowe dla skory!
              • Gość: Ewcia Re: Solarium a ,,,,,,,,,,,, twarz :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:24
                Ja również przykrywam twarz, nie mogę jej opalać ze względu na przebarwienia
                itp. Reszta ciała jest ładnie opalona ,a do twarzy używam kremu brązującego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka