iskax 25.11.04, 11:32 czy mozna ja kupic np. w rossmanie? jesli tak, to za ile i jaka jest najlepsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klara-klara Re: zielona glinka 25.11.04, 11:38 Ja kupiłam w aptece, w Rossmanie nie wdizałam. Zazwyczaj jest takze w zielarniach itp. Kosztuje od 5 zl do 21, w zaleznosci od tego czy jest w proszku, czy w postaci pasty. Jest kilka kolorów tejże glini, musisz dobrac odpowiedni dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: zielona glinka 25.11.04, 11:49 Ja kupiłam w zielarskim sklepie glinkę a w Rossmanie nie zauważyłam....Kosztowała mnie chyba 18 zeta...Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa75 Re: zielona glinka do klary 01.12.04, 11:54 klara a jaka to byla apteka ???? bo ja pytałam sie w paru i glinki nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
juliette79 Re: zielona glinka do klary 01.12.04, 23:26 najlepsza jest taka suszona :)kosztuje ok5-6zł...pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grapje Re: zielona glinka do klary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 05:03 glinka zielona w jednorazowych saszetkach po 5zl jest w galerii centrum, w dziale kosmetycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: zielona glinka do klary 02.12.04, 08:34 JA kupilam w Euroaptece, w Starym Browarze, w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa75 Re: zielona glinka 04.12.04, 20:50 Dziekuję dziewczyny za podpowiedż, jednak ja z braku czasu muszę kupić glinkę w paście , klara a Ty jaką kupiłaś w tej aptece? Dodam że mieszkam w Wawie, może któras z Was takową kupila w Wawce????? Pozdrawiammmm cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: zielona glinka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 22:05 w drogerii FortePharma (o ile dobrze pamiętam nazwę) na ul.Świętokrzyskiej przy przystanku,niedaleko skrzyżowania z Nowym Światem.Ostatnio widziałam,że były też duze tuby po 42,50zł Jest też granulat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: zielona glinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 18:36 Cześć dziewczyny,Ja mieszkam w Warszawie i pytałam o glinkę np.na Ursynowie koło metra Stokłosy-tam jest sklep zielarski.100g kosztuje 20zł, 400g ok 45zł.Wiem,że można zamówić też na ul.Jana Pawła zaraz koło Ambry w specjalistycznej aptece.Pozdrawiam:)I powodzenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa75 Re: zielona glinka 14.12.04, 00:52 Dzięki xxx za podpowiedź kupiłam glinkę w tej drogerii na Swiętokrzyskiej- fajnie . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: zielona glinka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.04, 00:55 :) w tej drogerii co jakiś czas są dostawy,wiec jak w danym momencie nie będzie jakiegos produktu,to warto zaczekac,na pewno uzupełnią.Mają spory wybór glinek. Ja na razie mam zieloną w paście 400,ale chyba skuszę się jeszcze na granulat w duzym kubelku :) również pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: zielona glinka IP: *.tychy.msk.pl 14.12.04, 08:18 Ja ostatno też skusiałam sie na zieloną glinkę firmy Algerthis (coś takiego) bo słyszałam ze cera jest super. Oczywiście jest ona w proszku do przyrządzenia. Nałozyłam pięknie, pryszczyki zagoiły sie no ale twarz mam w uczuleniu juz 4 dzień, no ale juz zaczyna cos znikać bo pije dużo wapna. Po zielonej glince z AA nic mi nie było. Ja tam wolę stosować to co przbadane dermatologicznie. Odpowiedz Link Zgłoś