Dodaj do ulubionych

Artifix Pupa

IP: 213.17.133.* 03.12.04, 20:56
Hellou,
kupilam wczoraj tusz artifix pupa, zwabiona obietnica teatralnego efektu.
Istotnie, bardzo wydluza, kolor czarny jak antracyt, pogrubia, tylko...
skleja... albo ja nie potrafie malowac sie ta dziwna szczoteczka.. rozczesuje
i nadal sklejone :( Pomocy! Dzewczyny, czy ktoras z Was uzywa Artifixa lub
extremeyes? co robic... Wyrzucic i kupic nowy? ale jaki tusz do efektu
sztucznych rzes nie skleja???
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Artifix Pupa IP: *.chello.pl 03.12.04, 22:37
      miałam kiedyś tusz pupa nie pamietam który- srebrne opakowanie rozszerzające
      się ku górze. Na początku tez sklejał ale po ok 10 użyciach gdy zużyłąm nadmiar
      było juz znacznie lepiej.
    • Gość: justy Re: Artifix Pupa IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 03.12.04, 22:47
      > Dzewczyny, czy ktoras z Was uzywa Artifixa lub
      > extremeyes?

ja kupiłam Extremeyes- fatalny niestety: skleja, nie wydłuża, nie podkręca, nie
      pogrubia. nie wiem, czy w miare uzywania nie poprawiają się jest właściowości,
      bo straciłam do niego cierpliwość po kilku dniach i kupiłam inny tusz.
      • Gość: O_Ren_Ishii Tusz EFEKT TEATRALNY bylo: Artifix Pupa IP: 213.17.133.* 04.12.04, 06:59
        przeczekac.. trudne to bedzie, gdyz nie jestem w stanie sie wyjsc z domu z
        takimi sztucznymi (doslownie) rzesami, nawet po wyczesaniu :(
    • Gość: Kaiken Re: Artifix Pupa IP: 213.17.133.* 04.12.04, 09:37
      nikt nic wiecej nie poradzi?
      • alicja242 Re: Artifix Pupa 04.12.04, 11:24
        Ja zauwazyłam że muszę się z każdą mascarą "zaprzyjaznić".Faktycznie
        przeczekanie jest najlepszą metodą,bo trzeba się pozbyć nadmiaru tuszu a w
        międzyczasie wyczuć jak się nim malować.Jak go bedzie mniej w tubce a więc i na
        szczoteczce to będzie o wiele lepiej malował.Tez lubie takie dramatyczne efekty
        wiec kupuje tego rodzaju mascary ale najbardziej jestem zadowolona z Max Factor
        2000Calorie.Może na pare dni uszczęśliw tym tuszem mame czy siosre,niech ci go
        troche zużyje:)
    • Gość: O_Ren_Ishii Re: Artifix Pupa IP: 213.17.133.* 04.12.04, 11:44
      hihi moze brat da sie namowic na altruistyczny czyn :-)
    • winogroneczka Re: Artifix Pupa 04.12.04, 12:46
      zgadzam sie- kazdy tusz pogrubiajacy trzeba na poczatku 'przecierpiec'. Ja
      sobie kupilam MagnaScopic Estee Lauder i na poczatku sie zalamalam ale po kilku
      uzyciach stal sie moim ulubionym tuszem :) Napisz za jakis czas czy sie
      przekonalas do Artifix bo ja tez sie nad nim zastanawialam :)
      • Gość: O_Ren_Ishii Re: Artifix Pupa IP: 213.17.133.* 04.12.04, 13:57
        Oki, napisze, jak sie sprawuje za kilka dni. Byc moze problem tkwi tez w moimch
        rzesach - mam dlugie, ale niezbyt geste :(
    • nadja Re: Artifix Pupa 04.12.04, 14:06
      A u mnie sie sprawdza, nie mam z nim problemow.
      Pozdr.
    • Gość: o_ren_ishii Re: Artifix Pupa IP: 213.17.133.* 06.12.04, 14:34
      tusz mecze juz kilka dni i jakby troche lepiej, nieco wysechl i skleja mniej,
      ale musze nadal go czesac... A dzis szok, sprobowalam Volume Boost Maybelline
      kumpeli i jest duzo, duzo lepsza...nie skleja, a pogrubienie i wydluzenia na
      tym samym poziomie. Szczoteczke ma duzo lepsza i kosztuje 25% ceny artifixa...
      • kobietka_jm Re: Artifix Pupa 06.12.04, 14:46
        ja nie używałam, ale znajoma miała i była bardzo zadowolona
        ja sama używam tuszów Clinique i z nimi jestem ten problem, że zawsze na
        początku nabiera sie za dużo na szczoteczkę, bo otwór jest za duży :))) ale
        bardzo lubię te maskary...przyzwyczaiłam się, że na początku użytkowania
        wycieram szczoteczkę w husteczkę papierową i ..jest w porządku :)
        zamiast oddawać tusz bratu :) spróbuj husteczki higienicznej
        powodzenia
        • Gość: O_Ren_Ishii Re: Artifix Pupa IP: 213.17.133.* 08.12.04, 11:09
          melduje poslusznie ze od wczoraj tusz maluje DOSKONALE :-) Zrobilam tak -
          polezal sogie godzine w odkreconym opakowaniu, czego robic nie nalezy.... ale
          troszeczke zgestnial i jest naprawde suuuper, nawet juz nie rozczesuje Jupi!
          • mango-123 Re: Artifix Pupa 08.12.04, 16:14
            A mój Artifix był i jest do kitu .I taki już chyba zostanie . Od czasu do czasu sprawdzam, czy mu się poprawiło, ale pozytywnych zmian nie spostrzegam. Dam mu jeszcze jedną szansę. Ciekawe, dlaczego jednym maskara (nie tylko ta) służy, a innym nie. Może zależy to od grubości rzęs? Albo od czegoś innego? Tylko od czego? Np. obrzucony kamieniami i wszelkimi inwektywami High Impact u mnie sprawuje się bez zarzutu. Prawdę mówiąc, myślałam, że po Artifixie dziewczyny przejadą się tam i z powrotem, a tu niespodzianka - same pochwały.No i jak tu coś doradzić, skoro każdej służy coś innego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka