Dodaj do ulubionych

Nowość Maxa Factora-Colour Adapt (rozświetlający).

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:10
Oglądałam to "cudo"dziś i mam pytanie do tych z Was które mieszkaja w
Niemczech i tez to juz oglądały.Jest to zwykly podklad,czy "coś"co naklada
sie na wybrane fragmenty twarzy w celu rozswietlenia?Bo jak dla mnie nie
nadaje sie na całą twarz-jest bardzo błyszczące.I czy to w ogole kryje tak
jak podklad??Prosze o odpowiedżi.
Obserwuj wątek
    • pan-ziutek Re: Nowość Maxa Factora-Colour Adapt (rozświetlaj 15.01.05, 18:32
      Jaka to nowość , może w Słubicach, w Warszawie już jest od dawna, buehehe!
      • Gość: julita30 Re: Nowość Maxa Factora-Colour Adapt (rozświetlaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:55
        Tłumoku, odwalisz się wreszcie czy nie?Nie znuudziło ci sie jeszcze dosrywanie
        mi??
        W Warszawie jest to jeszcze nie do kupienia,, podobnie jak w całej Polsce-nie
        wazne w jakim miescie...
        • pan-ziutek Re: Nowość Maxa Factora-Colour Adapt (rozświetlaj 15.01.05, 19:08
          Co ja poradzę Julcia,ze ty mi się tak podobasz ?
          Przyjedź do stolycy to ci pokażę tego Max Factora i nie tylko jego.
          • Gość: julita30 Re: Nowość Maxa Factora-Colour Adapt (rozświetlaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:13
            Taaak??A masz mi jeszcze ciekawego do pokazania??
      • Gość: nesca Re: Nowość Maxa Factora-Colour Adapt (rozświetlaj IP: *.lowicz.mediaclub.pl 16.01.05, 10:01
        Bez urazy, ale ten fluid rzeczywiście można kupić w Polsce już od pewnego
        czasu. Wczoraj był z całą pewnością w wola park. Ukłony.
        • julita30 Re: Nowość Maxa Factora-Colour Adapt (rozświetlaj 16.01.05, 10:06
          Gość portalu: nesca napisał(a):

> Bez urazy, ale ten fluid rzeczywiście można kupić w Polsce już od pewnego
          > czasu. Wczoraj był z całą pewnością w wola park. Ukłony.

Mówisz chyba o starym Colour Adapt MF.Teraz pojawiła sie nowość-typowo
          rozswietlający,ZAWIERAJĄCY MIKRODROBINKI ROZSWIETLAJACE.W Niemczech jest to
          nowośc,a wiem że wszystkie nowości docieraja do nas do Polski z
          kilkumiesięcznym opóźnieniem.Ty mówisz o zwykłym CA.NIE BEDE SIE KŁÓCIĆ, ALE
          WYDAJE MI SIE ŻE W POLSCE JESZCZE GO NIE MA.
    • pan-ziutek Re: Nowość Maxa Factora-Colour Adapt (rozświetlaj 15.01.05, 19:39
      Zainspirował mnie watek który założyła courtney, na temat męskich członków a
      dokładniej członków we wzwodzie ;-)
      Jak to jest u Was Pannowie z tymi sprawami?Jak wyglądają Wasze 'ptaszki ' jak
      stoją? Czy jest tak , że podczas wzwodu dotykają brzucha czy raczej jakoś
      inaczej to wygląda u Was? Nie śmiejcie sie z tego pytania, jestem b ciekawa...

Julcia , pokaże Ci to co najbardziej lubisz. Mój aż dotyka pępka, spodoba Ci
      się.
      • Gość: Inka_25 Re: Nowość Maxa Factora-Colour Adapt (rozświetlaj IP: *.szwajcarska.pl 15.01.05, 23:55
        To Ty jesteś ona bo piszesz "jestem bardzo ciekawa..." a potem piszesz, że masz
        ptaszka. Transwescyta? Czy jakiś oszołom, który myśli, że jest zabawny?
    • kampysia Re: Nowość Maxa Factora-Colour Adapt (rozświetlaj 15.01.05, 19:41
      Jest to normalny podklad, mialam probke i przetestowalam. Kryje ok, efekt
      rozswietlajacy w przypadku podkladu polega glownie na tym, ze albo posiada
      malusienkie drobinki rozswietlajace (ale chyba rzadko) albo ma wlasciwosc
      nietuszowania naturalnego blasku skory, jak to czesto maja w zwyczaju podklady
      mocno matujace, czyniace twarz plaska i bez blasku. Wiadomo, ze absolutnie
      matowa twarz jest nienaturalna, podklady rozswietlajace maja nadac jej blasku i
      uczynic prawdziwsza, zywsza i zdrowsza. Poza tym Colour Adapt chlubi sie tym,
      ze idealnie dostosowuje sie do karnacji - stad nazwa.

Jest tez inny podklad nowosc - Sheer Radiance, ale nie probowalam.
      • Gość: julita30 Re: Nowość Maxa Factora-Colour Adapt (rozświetlaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 08:48
        Color Adapt nie miałam, testowałam tylko z próbek.Jakk dla mnie niewypał.Ten
        nowy Color Adappt ma zmieniona nazwę,ale oopakowanie identyczne.Oglądałam
        wczoraj w sklepie,i uważam że ma zbyt wiele drobinek rozswietlajacych,nalożenie
        go na cała twarz wygladałoobby chyba dziwnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka